Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz fgordon #8104 üzenetére
TWRP mentéssel az egész rendszert mented. Én a Telefonról átszoktam másolni SDkártyára vagy Pendrivera, van aki PCre menti. Sima mentést appokról, beállitásokról a Mentés és Visszaállitás menüpontban tudsz.[kép]
Viszont tudnod kéne hogy mit dobott hibát a TWRP mentésnél. Mert különben megeshet hogy nem tudod visszaállitani. Jobb lenne ha törölnéd a Backupot, és csinálj egy másikat, vagy ahogy gondolod....Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz fgordon #8109 üzenetére
Én először mindig belső tárhelyre csinálom a Backupot, mert gyors, aztán onnan másolom át SDre vagy Pendrivera. Pont most raktam át Pendrivera filekat, sima OTG kábel kell csak hozzá.Vagy belépsz TWRPbe usb kábel és mehet PCre.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz fgordon #8184 üzenetére
Én listát nem láttam sehol hogy mit lehet törölni, de lehet hogy van valahol(miui fórum) vagy vki összeírta, talán jelentkezik, sztem rootjogot kérő appot tehetsz fel bármit, úgyis észreveszed ha nem oké, a szines led előbb utóbb bekerül gondolom az update-be, vagy Miuhu romot tedd fel, az már gyomlált részben és van szines led is 4 szinű.(china dev az alapja).
-
Black_Raven
veterán
válasz fgordon #8767 üzenetére
Szia. Ha neten vetted edigitalban 14 napod van hogy visszaküldjed ha nem jó. Nekem az android rendszer kb 10-13%+ android 3-4% feljebb még nem is ment.És a telefon gyors, nem lassú. Mindig 4g-n van, van és ha nem használom max 1-2%-ot merül és 10óra körüli SOT szokott lenni. Gyanús hogy nem a BL nyitás játszik bele ebbe a magas Android rendszer fogyasztáshoz. Viszont nem jött jelzés ezzel kapcsolatban. Egyik fórumtársnak is 35-38% lett a nyitás után, ő eladta ez miatt. Vagy csak simán gyári hibás darabot fogtál ki...Most töltöttem 35 perc kijelzőre 1%-ot evett.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz fgordon #8766 üzenetére
Az akku grafikonról jöhetne egy képernyőfotó, azon látszik, ha valami ébren tartja a telefont.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ovics
aktív tag
válasz fgordon #8767 üzenetére
egy ideje követem a fórumot tudatosan, hogy készülök ilyen készüléket venni, szóval számolok ezzel a lehetőséggel hogy ebbg a kijelző, viszont online akarom megrendelni, és mint írták is ha nagyon nem leszek vele kibékülve akkor visszaviszem. köszönöm azért a tapasztalatod megosztását.
-
ericssonfan2
tag
válasz fgordon #8766 üzenetére
Nekem is 35% körül fogyaszt az Android, fogalmam sincs miért, de így is elmegy 4 napot kb. 3-4 óra képernyőidővel. És nekem is ebbg, de semmi bajom nincs vele.
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
vince
őstag
válasz fgordon #8881 üzenetére
Miui9 hoz egy csomó új funkciót és úgy általában pörgősebb a rendszer, mint 8-án.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
lócitrom
őstag
válasz fgordon #9336 üzenetére
anyagminőségben szerintem nincs látványos eltérés. talán amiatt érezheted így, mert a Prime szögletesebb. robusztus hatást kelt. a káva is ráerősít erre meg a perem. a fogyasztás mint már tudjuk a 625-nek köszönhető. azt eléggé eltalálták. a 435 sem rossz, de sok múlik a szoftveren ebben az esetben és a Xiaomi nem csinál mélyreható optimalizálást eddigiek alapján. egyébként nálam hatos és hetes Android alatt is egyaránt 3-4 napot bír átlagos használat mellett. jobb lenne több, de hát a fejlesztőkön múlik. 3S is hozott ennyit nálam mondjuk. a Prime megjegyzem nem tud B20-at, ha ez számít. a kijelző meg hát lutri. én monokróm Nokia után szúrtam ki, amikor megvettem a 3S-t. aztán keresgélést követően persze megtudtam mi a bánat miatt olyan, amilyen. nem lesz ettől rosszabb a telefon, csak kisebb átb@szás áldozata az ember. a jót könnyű megszokni. én is inkább a jót szoknám.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
mpo
veterán
válasz fgordon #9338 üzenetére
Én is láttam, de nem tettem szóvá. Csak tippjeim vannak, növekvő valószínűséggel.
Kifelejtették.
Nem lesz Redmi név, csak Mi.
Már csak azokat gyártják, amit látsz. (Újabbak persze lesznek)
-----------
Egy év múlva Redmi 4X Károly napon megnézzük milyen jós vagyok.
------------
AIRLAC megválaszolta, csak később láttam.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
-
vince
őstag
válasz fgordon #9530 üzenetére
Ha arra gyanakodsz, hogy kamu akku van a telefonban, akkor mérd meg (egy ilyesmi kütyüvel) egy teljes lemerítés után, kikapcsolt állapotban történő feltöltéskor, hogy mennyi töltést vesz fel az akku. Ha jelentősen eltér (lefelé ) a hivatalos értéktől, akkor a helyedben gariztatnám. Ha megvan a 3500-4000 mAh, akkor máshol kell keresni a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
gyurasz
tag
válasz fgordon #9530 üzenetére
Szerintem nem fogsz különbséget találni az akkuk közt, a hiba a típusban van. Nekem, aki szintén több éve többfajta Xiaomi telefont használok olyan ez a 4X mintha egy normál Xiaomi jóval olcsóbb (lehet még olcsóbb? ) koppintott másolata lenne. Én is hozzászoktam a valódi (!) használat melletti több napos üzemidőhöz. Szintén volt 3-as és jelenlegi 4 Prime tulajként én is panaszkodtam az akkuidőre, a helyzet mindenféle folyamatok kikapcsolásával, éjszakai repülőüzemmóddal, szinkronizáció OFF, állandó 3G stb. némileg kezelhető, igaz más Xiaomi modellel nem kellett bűvészkedni, ment ahogy ment, folyamatos wifi, gps, helyzetmeghatározás bekapcsolva stb. Mégis jóval többet bírt.
Még nagyobb gáz (elvégre elsősorban telefon), hogy a 3G amúgy is ajánlott, mivel 4G alatt sokszor csak SMS-t kapsz a hívásról (megyeszékhely, jó 4G térerő, új Sim kártya stb). Most akkor ilyen egy megbízható B20-as telefon? (3G-n a probéma megszűnik). Egyedi probléma? A korábbi hozzászólásokból nem gondolnám.
A videófelvétel hangjára nem térnék ki külön negatívumként, mindig is gyenge volt.
Viszont (mielőtt varjúznának és tsai) soha nem vennék Samut és lehet, hogy mazochizmus, de szeretem a Xiaomi telókat, alig várom, hogy az 5-ös piacra kerüljön. Csak ezt a 4X-et nem kellett volna piacra dobni ebben a formában. Valami nem jól sikerült ebben a telefonban, és ezt Xiaomi fanként is le merem írni .
-
vince
őstag
válasz fgordon #11848 üzenetére
1. nem
2. összefoglalóban megtalálod a módját
3. érdekes, számomra merőben újszerű megközelítés"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
lócitrom
őstag
válasz fgordon #12652 üzenetére
nincs összefüggés. azaz nem kellene lennie, ugyanis az egy külön lapon van, nem a kijelzőpanel része vagy nem azzal összeszerelt egység. tudom, őrült módon hajhásszák ezt a témát a hivatalos fórumon, EU fórumon meg XDA-n is, de közvetlen összefüggés nincs.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
fgordon
senior tag
válasz fgordon #27074 üzenetére
Közben a Redmi 4X-em elkezdett forrósodni, lemerült fél nap alatt, az android rendszer 98%-ot merített, nem derült ki, hogy melyik process. Miui 10-re frissítettem a Xiaomi.eu-s verzióra, azóta újra sok napot bír és nincs ez a melegedés. Napokig néztem, hogy mi lehet az oka, de nem tudtam kideríteni, hogy melyik process ette meg a telefont. Sütött a telefon a zsebemben, hogy nem csináltam semmit. Most újra oké.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Lackooo84
nagyúr
válasz fgordon #27365 üzenetére
A videón az én telcsim van, enyém színes. A 2017.08 után gyártottakban már fehér led van, a dobozon van a gyártási dátum. Enyémben is már fehér volt, mert 2018 januári telcsi, csak vettem egy vízkáros telót 3 ezerért aminek semmi baja csak az akkuja kakukk és abból kicseréltem a színes ledes USB panelt. Ha bármikor is változott a leded színe, ami eltér a fehértől, akkor biztos, hogy színes a leded, csak fos a kernel.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest