Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Érdekes dologgal szembesültem, ha a telefonban hozzáadok egy új névjegyet, azt nem szinkronizálja a google contacts-al (szinkronizálásnál be van pipálva a gloogle-nél minden, így a névjegyek is), hanem a mi cloud-ba kerül bele a névjegyekhez. Hogy lehetne ezt módosítani?
-
vince
őstag
-
bnorbi93
csendes tag
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán fogok kézhez kapni egy Redmi 4X készüléket. A kérdésem a következő lenne: a 8.2.10.0 vagy a 8.5.2.0 szoftver a jobb napi használatra? Üzemidő és kamera tekintetében lenne fontos a dolog.
Előre is köszi.
-
sxxorp
őstag
Xposed: számomra mióta van, és egyelőre alap. Nagyon sűrűn van valami gebasz a custom ROM-okkal, így maradhatok gyárin, mégis elég sok mindent moddolhatok, amit csak azok szoktak megengedni, emellett van pár számomra alapalkalmazás, aminek jelentősen kiterjeszti a képességeit (pl. Greenify).
Személyes különcség: a hardvergombokat zenelejátszó gombjaivá alakítja az egyik modul, így övre akasztható bőrtokban felfelé néző gombokkal play/pause, léptethetek, tekerhetek -
hzsolee
őstag
Google cloud-al próbált már valaki nyomtatni? Elöző telefonommal simán ment, de evvel nem.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
-
Örni
senior tag
válasz Black_Raven #7816 üzenetére
A slow motion videomat is érdemes megnézni!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Cyrin
addikt
Úgy látszik sikerült megjavítani az OTA szervert a miuiHU-nál, jelzett a telefon a frissítésről, de most ezt kihagyom a mások által irt problémák miatt.
-
qge
aktív tag
válasz Black_Raven #7761 üzenetére
Azért köszi...még a próbálkozást is értékelem.
Nekem valójában nem volt bajom a gyári rom-mal, tényleg csak az osztott képernyő és a színes led miatt váltottam.
-
mpo
veterán
Megjött a kijelzővédő üveg, de nem igazán az amit rendeltem.
EazyGuard Xiaomi Redmi 4X gyémántüveg képernyővédő fólia (Diamond Glass).
Helyette Tempered Glass van a dobozon.
Ezzel még kibékülnék, de a szélessége 59 mm, az LCD pedig 62 mm.
Ez így alkalmatlan vagy minden fólia és üveg keskenyebb mint az LCD?
A hossza jó.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Black_Raven #7823 üzenetére
Most lemértem a gyári fóliát (még rajta van), az 62 mm és nem görbül a szélén (szélére).
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz szabeska #7825 üzenetére
Kezdem nem érteni.
Az LCD sík részén fekszik a gyári fólia, ahol a görbület kezdődik, addig nem ér el. Ez a fólia így 62 mm és teljesen síkban van.
Az üveg sem fog görbülni, de csak 59 mm, vagy elosztom a két szélére vagy egyik oldalon 3 mm hézag lesz.
Szerintem az üvegnek is 62 mm-nek kellene lennie, hogy a sík részt védje.Ha érted, akkor már elavult.
-
orso0355
őstag
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Barátnőmnek vettem egy ilyen készüléket, pár napot használta majd előjött egy olyan "hiba", hogy ha hívják, a telefon pár másodperc után autómatikusan felveszi a hívás. Ez vajon attól lehet hogy ennyit bírt a készülék, vagy csak szimplán barátnőm állított el valami?
BANZAII
-
mpo
veterán
válasz orso0355 #7832 üzenetére
Láttam már a tiédet régebben, az full covered és 2.5D, valószínűleg ilyet kell rendelnem, mert egy másik webshop most válaszolt a Diamond Glass-ra és méretre.
"Minden kijelző védő fólia kisebb valamivel, mint a kijelző. Ez is 59mm-es, tempered glass."Ha érted, akkor már elavult.
-
Tschubi
tag
válasz Tschubi #4554 üzenetére
Sziasztok,
Közel 4 hónapja használom a készüléket. A korábban megírt tapasztalataim alig változtak, de azért akad pár dolog. Az üzemidő sztem most már egész jó, tényleg jobban bírja, mint az előző telóm. Nem érzem azóta lassabbnak a telefont, illetve a korábban említett melegedés sem zavaró már annyira. Úgy látszik ez ilyen. :-)
Viszont. Vettem hozzá tokot, ami azt eredményezte, hogy az ujjelnyomat érzékelő nehezebben ismer fel. Előfordult az is párszor, hogy az elkészült fényképet nem mentette el. Ez egy picit azért kellemetlen. Összességében továbbra sem bántam meg a vételt. Jó kis készülék, ár-értékben a toppon van.
És ha már tok: még annak megvétele előtt sajnos leejtettem és persze a kijelző meg is tört. Vettem hozzá új kijelzőt, de én magam nem merném kicserélni. a fellelt oktató videók alapján az már meghaladja az én képességeimet. Tudtok esetleg olyan budapesti szervízt ajánlani, ahol a cserét elvégzik hozott anyaggal?
Köszi előre is a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Merev és sík, de nem áll el (vagy ha igen nem látszik, mert festett a kerete).
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Krisszalai
csendes tag
-
vince
őstag
Kapcsolja ki az automatikus választ bejövő hívások esetén. Hívások app, majd a bal alsó sarokban a három vízszintes vonal ikon, majd beállítások és itt az automatikus válasz.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
orso0355
őstag
válasz Black_Raven #7839 üzenetére
Jaja persze, más telónál már nekem is volt vele dolgom, de az egy több, mint 3 éves kis cucc volt. Ennél még itt a fórumban pl. ilyesmit nem írt senki, ezért gyanús a dolog.
És tényleg közben én is ugyanide lyukadtam ki (automatikus válasz )
[ Szerkesztve ]
-
Tschubi
tag
válasz Krisszalai #7841 üzenetére
Szia,
Köszi, erre már ráakadtam én is. Az oldalukon megtalálható árlista alapján rendeltem meg én inkább az alkatrészt, ami nem egészen 6eFt volt átszámítva.
Csak arra gondoltam hátha valakinek már van tapasztalata szervízzel ahova érdemes vagy NEM érdemes vinni. -
vince
őstag
-
-
orso0355
őstag
Abszolút. Amellett, hogy tökjól néz ki (szerintem!), nem mozdul el sehova, nem akadályoz semmiben, jó az érintésérzékelése, legutóbb annyit csináltam, hogy tényleg átsimogattam azért, hogy az esetleges levegő kijöjjön alóla, de tényleg jó. Remek választás volt (no meg ennyiért!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs