- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #18398 üzenetére
Ez van neked és jó?
[link]
A Global Stabil 9.2.4.0-val
5 nap 14 óra, 1 óra 45 perc SOT és 67%.
(Desktop előtt ülök szinte egész nap.)
Nekem OTA-n nem jön, kézzel meg nem erőltetem. -
szimi57
őstag
Üdv. Melyik EU-s MIUI-t ajánlatos feltenni. A hetit v. a stabilt?
-
mrider
csendes tag
Nagyon jó a legutóbbi MIUI, 2 napja felraktam sajnos.
Még kevesebbet bír az akksi. Már csak 15 órát bírna 100%-os töltöttség mellett, előtte a 2,5-3 nap simán megvolt állandó Wifi mellett.
Mit csesztek már megint el? Ez egyre rosszabb lesz. -
Black_Raven
veterán
válasz
andrás47 #18385 üzenetére
Elég a téma váltás is, de pl nekem tetszik a mostani témám, akkor kinézek egy egy olyat aminél tetszik az Állapotsor+függöny>>letöltöm, DE nem aktiválom. Bemegyek a Téma szerkesztőbe és felrakom csak az Állapotsort, más minden marad ami tetszik. De összeválogathatsz 1 témát 6 másikból is. Ahogy neked tetszik.
-
mpo
veterán
válasz
manchester99 #18383 üzenetére
Halló!
Ez a négy-hét-kettő öt-egy-kilenc-három?
Igen, nem, nem, igen, igen, nem, igen. -
andrás47
senior tag
válasz
Black_Raven #18379 üzenetére
Köszönöm, akkor csak téma váltás kevés ugye, olyan téma kell aminél ez szerkeszthető, ha jól értelmezem ? Köszönöm
-
válasz
manchester99 #18383 üzenetére
Köszi, szuper.
Csak még egy kérdés, ahogy Colombo mondja, hol lehet kapni a global változatot?
-
Mennyi hely marad a legfrissebb rendszer települése után? Jól látom, hogy a 32 Gb bőven elég az átlag Facebook-ozó, Gmail-ező keveset fotózó felhasználónak?
Milyen gyengesége van általában, és ha két SIM-mel használom? -
andrás47
senior tag
Az értesítési függöny színe állítható, vagy azon nem lehet semmit ?
-
szazbolha
addikt
-
siddis
őstag
válasz
lsebestyen #18370 üzenetére
Adattörlés volt már.? Persze állíthatod majd be megint amiatt, de hátha..
-
lsebestyen
addikt
OTP Smartbank alkalmazással van olyan problémám, hogy egyszer kiírta, hogy új ujjlenyomat lett hozzáadva a rendszerhez, előbb adjam meg a pin kódot. De továbbra sem jó, mindig azt írja, hogy Hiba történt. Pin kóddal persze belép. Töröltem az alkalmazásadatokat, de nem jó. Gyári, nem mókolt rendszer. Ötlet?
-
zoleeno1
veterán
Közben egy forumtars erre hivta fel a figyelmet, elvileg letezo problema (volt) xiaominal: [link]
Akinek gondja van a hangszoroval, nezze mar meg plz. Koszi -
shifty!
senior tag
válasz
zoleeno1 #18359 üzenetére
Igen. Hasonlót tapasztaltam én is, most is szokták mondani hogy nem az igazi a hallhatóságom. Nagyon régi (értsd: 12 éves) telenoros kártyával is, új telenoros kártyával is, új vodás kártyával is. Nem valószínű tehát, hogy a hálózat hibája. Fülhöz emelve, kihangosítva, és BT kihangosítóval sem jó. Kezd elegem lenni belőle, hogy ez a telefon mindenre jó, kivéve az eredeti funkciójára. Iszonyúan dühítő. MIUIHU legfrissebb, stock kernel.
-
zoleeno1
veterán
Gond van a teloval. Sokan panaszkodnak a paromnak, hogy nem hallják, egyik pillanatrol a masikra olyan, mintha meterekrol beszelne bele. Random jon elo, de gyakran. Van, hogy eleg, ha elemeli a fuletol es "mozgat" rajta, de van, hogy meg kell szakitani a hivast es ujra kezdeni. Terero maxon van, csinalja 2g-n es 3g-n is, telenoros. Tapasztalt mar mas is ilyet?
-
grafnet
veterán
Neki azért javasoltam, mert most kezdi el belakni, nem veszt vele semmit.
Valószínűleg ugyanazzal a 8.x.x.x-vel kapja, amivel Te is kaptad. Itt rögtön jön egy rendszerváltó 9.x.x.x-es frissítés, amit majd 2-3 "javítás" fog követni.Minden rendszerszintű frissítés után célszerű a FR-et megcsinálni. Nem kötelező, a Cache-eket törli, de az mégsem FR...
Neked is célszerű megcsinálni, de mivel gond nélkül teszi a dolgát nem muszáj.
szazbolha:
Frissítés -> egymásra települ.
Nem biztos, hogy a legfrissebbet teszi fel egyből. Mint itt, fentebb írtam ha 8.x.x.x-vel kapod, akkor előbb meg kell csinálja a 9.x.x.x-re a frissítést. Utána, lehet kihagy egyet. Ezt majd elmeséled.
Amikor azt mondod, hogy rendben, friss a rendszer, akkor a Frissítő app-ban kikapcsolod a frissítés keresést. És már nem is keresi, csak ha kézzel ráböksz majd. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Gcam-os képeket amik 4X -el vannak lőve, hol lehet találni? -
-
grafnet
veterán
válasz
szazbolha #18346 üzenetére
Csak jó tanács (kezdesz vele amit akarsz): ha új, ha használt telefont veszel, hagyd, hogy a frissítő megcsinálja a dolgát. Csak a legfontosabb appokat tedd fel (ne lakd be teljesen), s amikor már a legfrissebben vagy, akkor csinálj újra egy FR-et (Factory Reset), s utána költözz bele rendesen.
Ez a telepítésekkor keletkező "szemetet" kitakarítja.Csak azért érdemes megcsinálni, mert az elmúlt 2-3 hónapban vagy 3-4 frissítés is kijött...
-
szazbolha
addikt
Köszi a válaszokat!
Új verzión az android 7 vagy 8-at értem, a bolti hirdetések speckójában a 6-os van feltüntetve és a MIUI8 felület. Tehát bekapcsolom az új telót, wifi-t beállítom és befrissít android7-re meg a legújabb MIUI-ra?
Vagy azért ennyire nem egyszerű?MIUI-val még sosem volt dolgom, ha nem tudom megszokni, vagy nem tetszik akkor kikapcsolható/deaktiválható/letörölhető? Egy fapados Androiddal is megelégednék, mert kevés alkalmazást használok. Telefonálás, sms, gps/térkép, rdp kliens, netezés. Nincs játék, sem közösségi oldalazás.
2-3-4 GB-os 5"-os középkategóriás telót kerestem, és kézbe fogva ez a telefon tetszett legjobban.
rdp estén nagy előny lenne, ha valamiféle fizikai billentyűzet csatlakoztatható lenne pl. olyasmi mint a tableteknél. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #18342 üzenetére
Ezen a héten lesz meg,ha minden oké.
-
szazbolha
addikt
Köszi, meg van! Olvastam is, csak a sok infó már túlcsordult.
Gondolom bárhol veszem a régebbi Android és MUI van rajta. Ezek automatán befrissülnek, vagy machinálni kell, hogy újabb verzióra váltson?
A vélemények közt sok mindent olvastam.... mivel nekem a hosszú üzemidő fontos, lehet nem is kéne váltani. -
szazbolha
addikt
válasz
wanted5 #18276 üzenetére
Vásárlás elött állok. Hogyan lehet megtudni milyen kijelzős a 4X 3/32GB?
Ha kibontatom, ránézésre nem fog feltűnni hogy BOE vagy nem az.Szerk: Bocs.. megvolt a válasz: (#18283) DarthFader [link]
A B20 képességet is lehet ellenörízni? Elég a cikkszámot megkeresni a készüléken?
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #18339 üzenetére
Ezért adtam el a 4X-et
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #18338 üzenetére
Annyi Oreo rom van már 4x-re hogy a fáról is az hullik.
3 jó rom van ami tényleg használható:
1) LineageOs
2) Resurrection Remix
3) Pixel Experience (Ez az ami nem LineageOS-re épül)Nem véletlenül függesztettem fel a tesztelését az Oreo romoknak mert semmi értelme nincsen addig mig csak a "kisérletezés" folyik.
-
törölt tag
Kezdenek unalmasak lenni az Oreo ROM-ok...
-
vince
őstag
válasz
Levi123 #18330 üzenetére
Két headsettel használom (Plantronics M50 és M70), telefonálás közben a lakásban mászkálni szoktam, a telefon ilyenkor többször az asztalomon marad, de jó a vétel akár falakon keresztül is. Kollégámnak Redmi 3S telefonja van, ha a kocsijából hív (Yaris gyári bt kihangosítóval), ott szokott előfordulni ez a gyors ütemű szakadozás.
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
bluetooth headset-nél tapasztaltatok már olyat, hogy beszéd közben gyorsan szakadozó hangzás van, olyan mintha dadogna az akit hallgatok, ill ő is ezt hallja. Próbáltam másik headsettel ill. az autó gyári kihangosítójánál is tapasztaltam. Talán gyenge a hatótávja vagy szoftveres hiba?
-
albiosz
őstag
válasz
lsebestyen #18321 üzenetére
Köszi! EBBG.
-
koshmar
veterán
Helló!
Root nélkül ki lehet kapcsolni az USB-töltést?
-
albiosz
őstag
válasz
bodnar10261 #18306 üzenetére
Azt amúgy hol lehet megnézni, hogy milyen kijelzős? Nem mintha számítana, de hamarosan megkapom én is a készüléket és egymás mellé tennénk majd feleségemével, ha eltérő.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Turbado-tól vett már valaki bármit is? Redmi 4x-et vennék és jól hangzik a 2 év garancia. Vagy maradjak az eustock-nál 1 év garival? -
manchester99
tag
clarity kernel +még egy tweak ilyen mélyalvásba rakja a telefont nálam ez a lényeges dolog a többi nem nagyon érdekel
.Tegnap este feltettem az új Aex 5.2 óránként 3 százalékot csökken az akku szint hogy hozzá sem nyúltam, addig még nem lesz hivatalos forrásból oreo télleg nem érdemes fölrakni ezeket.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #18316 üzenetére
én nem tudom mit csinál de belenyúl valami olyan dologba ami más/több usernél sem működik ,érdekes módon az xda-n van vagy 4-5kernel tipus is sehol nincs annyi reboot panasz mind nála de ez persze tipusfüggő dolog nem is hibáztatom őt ezekért bárcsak én értenék ennyire a programozáshoz
-
Black_Raven
veterán
Már megint emelte az órajelet a Littlen.
-
siddis
őstag
válasz
manchester99 #18313 üzenetére
És mi az amin nem megy.? Melyik firm.?
-
siddis
őstag
Navvvvégre...
Changelog
-Rebased on 3.18.97 r33
-Better audio quality on headphones
-Improved Overclocking code
-CPU modded to run at 1497mhz BIG and 1344mhz LITTLE
-Suports every LineageOS 15.1 based roms and LineageOS 14.1 based ones, yes nougat is now supported
-Zram,Zswap,Zcache and frontswap added (Zswap is glitched for now)
-Using a really high touch response time, the UI is way smoother now -
Styleair
aktív tag
válasz
kerobi #18222 üzenetére
Meg lehet próbálni, de nem sok esélyed van.
Ebay-es vásárlás volt? Ott van buyer protection. Esetleg, ha PayPal-al fizettél ott is, de bizonyítanod kell a reklamációd jogosságát.
Magyar webshop (kivéve PayPalos fizetés) esetén, vakarhatod a fejed, és vehetsz másikat, ennek árát meg buktad. -
bodnar10261
aktív tag
Én úgy vagyok ezzel a szines leddel hogy nem fontos. Nekem is BOE kijelzős és eddig nem volt vele bajom. Viszont addig nem érdemes "kisérletezni" custom rommal amíg a hivatalos kernelből nem hoznak össze valamit.
-
gyulaszu
senior tag
-
hentes555
senior tag
Hangulatjelentés: Azt kell mondjam, kitűnő.
A múltkor írtam egy hsz-t, hogy milyen jó az akkuidő a 9.1.2 eu stable-el.Na ezt most felturbóztam egy béta google-szolgáltatásokkal, amiről itt a topikban olvastam.
Béta előtt: -
vince
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #18297 üzenetére
Jól van, az újévi ünnepek után nem lehet mindjárt maximális fordulaton pörögni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest