- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
speedbump #18798 üzenetére
Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
Kép széle látszik, kép kb 20%-a ki van takarva, pedig barokkos túlzás, innentől kezdve nem értem a kérdést.
Hogyan szeretnél egyszerre teljes kijelzőn képet is látni exponáló gombbal, úgy, hogy ne legyen a képben? -
wanted5
őstag
Az mitől lehet, hogy nem kapcsolja ki a wi-fi-t lezárt képernyőn? Próbáltam, "csak töltőn", és a másik beállítást is, de semmi, újraindítani is próbáltam.
Nemrég csináltam, egy hard reset-et, de azóta kisebb-nagyobb szoftveres problémákba futok bele, viszont az akku jobb lett
-
speedbump
tag
Én pedig írtam, hogy értem, nálam is ugyanennyire átlátszó. Ezzel együtt szerintem elég zavaró, nyilván a fényképezőgépeknél (és más telefonok kamera alkalmazásánál) sem véletlen, hogy minél kevesebb részét takarják ki a képernyő hasznos részének. Úgyhogy még mindig ugyanaz a kérdésem: van lehetőség eltüntetni ez a félig átlászó szürke részt?
-
speedbump
tag
válasz
grafnet #18795 üzenetére
Azt értem, hogy 4:3 aránynál ez nem gond és azt is, hogy a 16:9-es kép is elkészül. Viszont 4:3-as képet 10 éve nem csináltam úgy viszont elég nehéz 16:9-es képet készíteni, hogy nem látom pontosan mi van a kép ötödén. Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
-
speedbump
tag
Sziasztok. A gyári fényképező alkalmazásban a képernyő kb 20%-át elfoglalja az exponáló gomb és társai, emiatt 16:9 arányú képet elég nehéz készíteni, mivel a készítendő kép kb 20%-a ki van takarva amikor készíem. Van mód ennek a kisötétített felületnek az eltüntetésére?(MIUI 9)
köszönöm.
Ezen a képen lehet látni, hogy miről beszélek (képernyő jobb oldalán):
https://i.ytimg.com/vi/iHxTsoGQiGU/maxresdefault.jpg -
siddis
őstag
válasz
zsoltex70 #18787 üzenetére
Valamelyik verziónál tudom hogy volt nemrég valami probléma QR-reader-el, de már nem emlékszem melyik volt pontosan, az is lehet hogy valamelyik developer volt.
Ezt a szétkapcsolást-összekapcsolást eljátszottad.? Más fajta QR-t sem olvas be az olvasó.? Egy másik, mondjuk a Play-ről letöltött QR-olvasó mit csinál.? -
llll
senior tag
miuhu-t honnan tudok letölteni?
(az összefoglaló linkjéből nem, illetve a multitool sem tudja) -
albiosz
őstag
válasz
Teaway #18780 üzenetére
Köszönöm, telefonkönyvben kerestem...
Nade a mai bónusz kérdés, gondolom már unjátok, de minden kezdet nehéz. Szóval fájlkezelő. Van 2 készülék, feleségemé és az enyém. A színen kívül minden ugyanaz, még a témát is beállítottam ugyanarra most, hogy szemléltessem. Nekem a fájlkezelőben nincs beállítások opció. Enyém. Feleségemé, pirossal karikáztam melyikre gondolok.
Sehol máshol nincs ilyen lehetőség. FTP miatt kéne amúgy. Rendszeralkalmazás frissítést nem talál a gép.
-
zsoltex70
csendes tag
Egy kicsit off
van/volt másnak is problémája 4x-en OTP SmartBank-ban a QR kódos azonosítással? 2 hónapja a QR kód beolvasás után nem megy tovább, a jelszót sem kéri, azt írja hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
az sms azonosítás működik, az appot tudom használni, csak a rengeteg sms díját felszámolják
köszi
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #18779 üzenetére
Egy város? 😉
-
Styleair
aktív tag
-
albiosz
őstag
Remekül működik a naptáras buli azóta, köszi nektek!
Újabb kérdés: névjegyeknél hol tudom vezetéknév szerint rendezni? Sehol se találom.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
spiderpig820 #18775 üzenetére
Köszönöm, igen úgy sikerült átméretezni.
-
kerobi
senior tag
válasz
mdraco #18749 üzenetére
Remélem ebben már kijavítják az üzenetértesítési anomáliát, mert ez felháborító, hogy nem jelez hanggal a telefon. Vagy nem azonnal. Pedig Push email van beállítva. A hibát jelentettem is nekik.
Az unofficial oreo romok jók ebben a tekintetben? Pl liquid remix, nitrogen os? -
mdraco
őstag
-
albiosz
őstag
válasz
Black_Raven #18743 üzenetére
és (#18742) Tybor66
Az események 2x3 tökéletes lenne, de nem értem, mert a főképernyőn csak a dátum meg az időjárás van meg a 4 alsó ikon. Minden mást áthelyeztem, de azt mondja, hogy nincs szabad hely. Teljesen üres oldalra ki tudom tenni és akkora, hogy pont elférne a dátum/időjárás páros és a 4 alsó ikon közé.
-
mpo
veterán
Az előbb botlottam ebbe és nem tudom mit keres itt és mire való.
Redmi 4X-hez tartozik?C:\Program Files (x86)\fake product\dev root\
[kép]Testbin.exe van, de a tulajdonságoknál semmi érdemleges.
-
csucsu21
aktív tag
Na megrendeltem a telót eustocktól. meg Gearbestről rendeltem Asling tokot meg kijelző védőt igaz ezek 2-3 hét múlva lesznek csak itt remélem jó lesz rá.
Valami jó tanács majd első bekapcsolás után ?
Remélem nem csalódom a készülékben. -
-
YASKATIR
senior tag
A xiaomi.eu romnal csak erre a 1.2GB-os OTA-ra van lehetoseg?
-
orso0355
őstag
válasz
zzolika #18722 üzenetére
Visszaolvasva rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem. Ti az ALSÓ sor ikonjai alól hiányoljátok a szöveget, ugye?
Na az nekem sincs, bár annyira nem hiányzik, hogy észre se vettem 😃 az már jó régóta nincs, de én viszonylag gyakran változtatok témát, és ott tűnt el még régebben.
Bocs a félreértésért. -
llll
senior tag
Sziasztok.
Twrp mellett hogy tudom frissiteni a global stable-t.
(Kerestem, de nem találom.) -
albiosz
őstag
válasz
Styleair #18546 üzenetére
Sziasztok!
Ma beszálltam egy feketével. 5 év Windows Phone után, első androidos készülékem. Mit ne mondjak... Fura, hogy minden alkalmazás elérhető az áruházban.
Kérdeznék is egyből. Naptárra ajánlotta Styleair kolléga az aCalendar programot. Ez jónak is tűnik arra, amire nekem kell (ki legyen írva az adott napi naptárbejegyzés a képernyőn). Viszont egyszerűen nem lelem, hogy hol tudom ezt beállítani widgetként. Hol keressem?
-
hzsolee
őstag
Hölgyek, Urak!
Használ valaki olyan appot amivel gyorsan lehet a simnél a preferált hálózatot váltani, és nem kell a beállításokban babrálni? Olyasmi lenne jó mint a lebegőlabda... -
nyikszi
őstag
A legutóbbi (vagy azelőtti?) frissítésnél eltűntek a főképernyőn a telefon, üzenetek stb... alól a feliratok. Hogy varázsolhatom vissza? Ezen a képen még fent vannak.
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18715 üzenetére
El lehet vele tökölni és nem biztos, hogy jó lesz a vége. Valszeg az újra belakás gyorsabban megvan.
-
Hogyan lehet a kezdőképernyőről a nem kellő ikonokat leszedni? Pl. Böngésző
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18711 üzenetére
TWRP fájlkezelő ezeket törölni: [link]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kaposznyak #18707 üzenetére
Telepíts fel külső videólejátszó appot a Playről.
Pl MX Player
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Mp4 filmet másolnék át a telefonra, de nem engedi, merthogy nem tudja lejátszani.Konvertáljam át?Megoldódott, átírtam .txt-re, majd másolás után .mp4-re.
-
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18699 üzenetére
TWRP-ből viszaállitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged