- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprinti83
tag
válasz
lócitrom #11565 üzenetére
Igazából addig amíg nem nyomtam egy gyári beállítás visszaállítását a visszatett 8.5 4-en addig megvoltak csak a jegyzet rinyált.de friss rendszert szerettem volna azèrt nulláztam.+volt egy 8as mentèsem azt akartam visszatölteni.ami sikerült is .de közben kiderült hogy nem a mentèsemmel van a baj hanem a 7droidnál van valami kavar ès nem szinkronizálja normálisan a játèk ès egyèb mentèseket.Irtak rá megoldást (règebbi gapps csomag visszállitás, biztonsági mentèskènt),megcsináltam de ugyanúgy nem müxik.Esetleg nem tudja valaki hogy nincs e elrejtve valahol háttèradat korlátozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest