- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek.
Vettem pár hete én is egy 10400-as Xiaomi Power Banko-ot de az egyik este romolás után a teló teljesen meghülyítette szegényt.Azóta nem vesz töltést és nem is ad le.Egy másik helyen azt mondták vegyem le az áramról az elektroniká az majd helyre teszi.Így szétszedtem és az akis aljan talalható kis lemezt felfeszítettem a többiről mert nem értek hozzá és f*sz voltam.Na azóta aztán már a led se villog és visszaforrasztani se tudom mert rossz helyen bontottan fel.Van itt estleg valaki aki meg tudja javítani?Vagy kuka?Egyébként ahogy visszaraktam a fém hába akkor pár percig megint fellvillant a led de töltést továbbra se vett.
Jelenleg így néz ki: Kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest