Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Hű
ez a Turing jó cucc lenne. Meg az ára is hasonló döbbentet váltana ki szerintem 
Félreértés ne essék, én nem az Mi Max kameráját fikázom és a Flex2-mét meg ajnározom, csak meg vagyok lőve ezzel a telefonváltással. Kicsit már unom a Flex2-t, szeretném lecserélni, de annyira olcsón vettem, hogy mélyen a zsebembe kéne nyúlnom ahhoz, hogy csak egy picit is jobb telót tudjak venni. A Flex2 most 70 ezer ft (én még 80-ért vettem), de csak azért, mert a problémás múltja miatt (ami mára 99%-osan orvosolva lett), ennyit esett az ára. 200 ezer volt, amikor megjelent, de 10 hónap alatt 120 ezret veszített az értékéből. Azonnal meg is vettem, persze miután meggyőződtem róla, hogy javítva lett szoftveresen a gyári hibája. Ennyi pénzért olyan hardver és kamera van benne, hogy ha eladnám, 80-100 ezer ft-ot hozzá kéne csapnom, hogy egy picivel jobbat tudjak venni. Hülye azért nem vagyok
Nálam a lélektani határ egy telefonnál a 100 ezer ft. Az lenne ésszerű, ha megtartanám a Flex2-t, de belekóstoltam a Mate8-al a jó aksis, nagy kijelzős telók világába és a szoftver is nagyon megtetszett. A Xiaomi-nak is hasonló a szoftvere. Unom már a Samsung-LG-Sony féle androidot. Az MIUI nagyon bejön. Csak a fránya kamera 
Nem tudom, hogy szabad-e itt ilyet, de van itthon elfekvőben egy gyönyörű szép, 5.9 colos, fehér, 3/32-es LG G Pro 2, full dobozzal, 2db aksival. Ha valaki adna érte egy Mi Max-ot, az tuti lenne
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Kicsit elszálltak ezzel,18gb ram stb.
Semmi info róla sehol... -
TpS
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Elég nagy a csend ekörül, csak bedobták a köztudatba, azóta meg semmi, pedig érdekes lenne. Különösen az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a Turing jó cucc lenne. Meg az ára is hasonló döbbentet váltana ki szerintem