Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

válasz *Mukeey* #3350 üzenetére

Köszönöm a képeket és a többieknek is a segítséget, hogy minél több infóhoz jussak a kiszemeltemről. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy milyen a kamerája, mert mindenhonnan más infóhoz jutok. Néhány youtube videóban, ahol más telefonokkal hasonlítják össze (amiket ismerek), egész jónak tűnik, illetve abban az 1 órás, xiaomimagyarország-os tesztben is jónak tűnik és azt is mondja a fickó hogy jó, a mobilarénás tesztben lévő képek is elég meggyőzőek, főleg a világosban készültek, viszont ez a pár fotó, amit beraktál ide, nagyon rossz minőségű :( Mindegyik. Látom, hogy nem világosban készültek, de még ahhoz képest is rosszak. Életlen, elmosódott szinte az összes. Mintha nem fókuszált volna a kamera. Le kell mondanom ennek a telefonnak a megvásárlásáról. Jó lenne, ha személyesen ki tudnék próbálni egyet, de úgy hiszem erre nem lesz lehetőségem. Gondolom kiállítva sincs sehol :(
    Vásároltam már telefont, másoktól kapott, látott infók alapján és meg is bántam. Kár. Pedig nagyon szeretnék ilyet venni. Majd ha egyszer ki tudok próbálni egyet, visszatérek a gondolathoz, hogy megvásároljam. Feltéve ha átmegy a teszten.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés