Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #694 üzenetére
Az apk leszedős oldalak úgy emlékszem régi verziót adnak... régebben valami verziót visszavontak és ettől megkavarodtak a kerülőutas letöltések. Múltkor még ez volt a friss: 1.3.013tv [link]
Egyébként, ha egyszer sikerül magyar ip-t szerezni és a boxszal is megértetni hogy épp magyar régiót kezeljen (nekem telefonnal ez úgy ment, hogy eltávolítottam a google fiókomat, majd felmentem másik régiós ip címmel, s úgy hozzáadtam a fiókomat, telepítettem az appot - persze ha utána vissza akarsz váltani az ottani régióra, akkor megint el kell játszani), utána már régión kívülről is eléred a frissítéseket, mivel már meglesz a telepített appjaid nyilvántartásában az accountod alatt.
Esetleg valami play storet is tartalmazó szimulátoron is el lehet játsznia a magyar ip-vel belépést, hogy hozzákösse a fiókodhoz. Aztán megjelenik minden eszközhöz amin a fiók van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest