Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
"Másik bosszantó dolog, hogy néha sikerül megbolondítani a távirányítót. Egy egér segítségével unpair-t kell nyomnom, hogy utána megint jó legyen"
Hmm, eszembe jutott, hogy 40MHz-esre álltottam a wifit, ami nem annyira ajánlott 2.4GHz-en. Valsz ez zavarta a bluetooth kapcsolatot, úgyhogy viszaállítottam a szomszédbarátabb 20MHz-es módra.
20-as módban 30-40Mbps, 40MHz-es módban a duplája megy, kíváncsi voltam hogy ez mennyire befolyásolja androidos kodi alatt a lejátszást némely teszt videónál. Mac-en és inteles wifivel le is van tiltva a készülékekben a 40MHz-es mód 2.4G-n, hasonló okok miatt.
5GHz-es hálózaton sokkal combosabb lehetne, ott sok csatorna van és 80MHz-es módot is lehet használni, de nincs ilyen routerem még, viszont érkezik egy vele kompatibilis usb lan adapter.[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
En ezt használom [link] es nekem mukodik szepen. Majd merek egy sebesseget is. A bibi csak annyi hogy az hbo go ugy erzekeli nincs net ha lan adaptert hasznalsz . Eddig a mi box egy hatalmas csalodas ami foleg az android tv platform szamlajara irhato. Hbo go nincs csak az sima androidos verzio netflix hangja csuszik a taviranyito folyton disconnectol az alkalmazasok ki-ki fagynak van egy raspberry pi 3 am is de az sem jobb. Ott is folyton fagyas meg crash van. Mit vegyek mar hogy ne kelljen massal foglalkozni csak azzal hogy bekapcs es film / hbo go netflix spotify youtube indít ( forst world problems )
-
appel
őstag
Nem. Korábban írtam, hogy ilyenem van. Ez usb3 gigabites adapter, és nagyonis működik (most néztem délután) csak a specifikáció szerint usb2 portban 100/10 Mbit, és ha ez igaz, akkor felesleges a 200 Mbit feletti vezeték nélküli méréssel versenyeztetni.
BT-s egerem az nincs, usb hub az akad a laptop táskámban, csak nem hoztam haza.[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
Realtek 8153 Windows alatt. Virtualboxban Ubuntu csak Lenovo-t írt lsusb-re, a MIBox-on pedig az AIDA64 Lenovo Thinkpad USB-ként látja. A beállításoknál látni is, hogy a WiFi helyett megjelenik egy Ethernet rész, ahol kiírja IP-t, stb.
Kezdtem megörülni, mert előugrott egy VPN rész, de amikor megnyitom mindig alkalmazás működése leállt hiba jön elő. Végülis mindegy, a VPN részt routerben oldottam eddig is meg policy routing-gal. -
aramis00
tag
Köszi az infókat!
Az app indítás
Megoldottam úgy, hogy felraktam egy HaLauncher nevű proggit, ami elvileg launcher (de nem sikerült alapértelmezetté tenni), ami megjelenik az MiBox appok között és onnan indítható már a Horizon Go.A landscape mód:
Igen, elsőre pont ezt a programot próbáltam. De egyik beállításban sem működik jól (azaz induljon landscape-ben és utána az adás is látható legyen. az a baj, h landscape-be kényszerítve az adásnál a kép felét a programinfó elfoglalja.)
Másodikra: a HALauncherben is van egy opció a landscape-re. Bekattintva ugyanaz az eredmény, mint a fenti esetben.Egerezés: igen, igen.
ui. HALauncher telepítése, ha valakinek érdekes: PC-ről, google play-ből küldve az eszközre és simán lehetséges!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
gyugyo79
addikt
Nem csak a tesztereknek ment ki eddig a once-user 7.0 NBD91Z 924 verzió?
Én reditet szoktam olvasni ahonnan az első képet linkelted de nekem az jött le (hogy csak nekik kellet volna megkapni), és ők se nagyon írják még a kérdésekre a válaszokat, mert ugye egyből be lettek támadva a megy ez megy e az kérdésekkel . -
gyugyo79
addikt
Ezt jó tudni. Amúgy én komolyan nem is találkoztam még ezzel az áruházban. Mondjuk nekem van egy Digi + egy UPC full műhold előfizetésem meg egy 2 kábel +2 sat tuneres boxom ami a MI Boxon futó SPMC (Kodi) -nak teljesen jól átadja a Vu+ pvr add-on keresztül így a Tv rész az engem nem érint. Így nem is kerestem ilyeneket. De az, hogy fel se kínálta pedig azért mi ha ez nem ajánlható a kis hazánkból fellátogatóknak.
Viszont ez az android TV -s áruház pont ezek miatt egy talány számomra. Alig listáz ki valamit, ha rákeresek kiadja ami van de ez milyen már. -
lexter00
őstag
Igen néztem az Eustockon is lehet onnan fogom venni,pár ezres csak a különbség de ha megfogják a vámon akkor már bentebb is vagyok ha a Eustocktól rendelem.
Netflix nálam nem téma nincs előfizetésem és talán nem is lesz,csak egy stabil médiaplayerre van szükségem néha egy kis Youtube,most egy tök "buta" alap Asus playerem van ami már 6 éves és ahelyett keresek valami alternatívát,Xiaomiban megbízok,szimpatikus az a márka nekem.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Amúgy van gyári alkalmazás is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remoteiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Halkan szeretnék súgni, hogy a telefonos appot elindítva, a telefon hangerő szabályozó gombjai a MiBox hangerejét állítja, akár csak a távirányítón
Ugyan ez az app a mikrofon helyett a 3 vonal ikont is felajánlja, de nem jöttem még rá, hogy mit is csinál.Ma érkezett meg a MiRemote-om. Vezérli a lakásban fellelhető eszközöket, beleértve a MiBox-ot is.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Tyca
senior tag
thx.
Utánaolvastam külföldi fórumokon, a dts hangsávú filmekre panaszkodnak. Nem volt még ilyen boxszal dolgom, hogy működik ez a dolog? A hang gondolom szól a tv-n sztereóban, ha csak a hdmi kábel játszik, de az audio kimenetekkel mi a helyzet? Nekem pl. egy alapszintű házimozi erősítőm van, a dts-t nem tudja dekódolni, de pc-ről Media Player Classic-kal meg ac3 filterrel meg tudom oldani, hogy olyan jel menjen ki optikán, amit már megesz az erősítőm. Ez az eszköz tud ilyet, vagy ha ilyet veszek, megszoptam?
-
gyugyo79
addikt
Pontosan, ezt csak az android TV- vel együtt nézve és ha azon belül is ha olyan funkció kell ami működik érdemes jelen pillanatba választani (Tehát ha HBO GO akkor NE vagy ha PLEX és ac3 hanggal filmnézés natív alkalmazásban vagy DS video stb. míg ha NETFLIX akkor jó választás). Lehet bizakodni annak akinek már van, hogy ezt vagy azt javítanak majd benne, de aki most venne az legyen tisztába a jelenlegi hibáival és szerintem úgy ne vegyen, hogy az amire venné jelenleg nem működik csak majd talán fog.
-
azbest
félisten
No, rendes eredeti, bt nem hangos távot küldtek. 10-12 dolcsi körül árulják. A szenzoros/hangos az 23 körül lenne (az komolyabb, mint a gyárilag mellékelt hangos, de nem szenzoros, olyat külön nem láttam értelmes áron).
Este majd kipróbálom.
-------
(#231) sesshouVan olyan fajta távirányítójuk is, amiben van mozgásérzékelő. Mint a Wii kontroller vagy némelyik légegér. Ezeket jellemzően a komolyabb kinai boxukhoz szokták adni. A kínai szoftver meg elég kevés dologra haszálható nyugaton (kínai szolgáltatások vannak integrálva, nem google).
Például ez a videó bemutatja [link].
A távirányítók műanyag háza egyébként kb ugyanaz (van mikrofon lyuk a nem hangoson is és van csuklópánt hely a nem szenzoroson is).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest