Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Degeczi #1636 üzenetére

rádiósnak a külön stickkel működőt szokták nevezni, ami nem a beépített bluetotthoz kapcsolódik, hanem a saját dongle-jéhez. Így spórolnak a licenszen és az eszköz sima vezetékesnek látja.

(#1632) tau_ba
    a gyári táv bluetoothos a nemzetközi változathoz, ahogy írták hangvezérlős. Viszont külön nem lehet kapni, szóval ha elromlik vagy ráfekszel, akkor vége. A kínaiakhoz lehet kapni külön is távirányítót, ami a nemzetközivel is működik, azokból van infrás, bluetoothos - hang nélkül, bluetoothos és hangos és mozgásérzékelős. Én a másodikat vettem, mikor megpusztult a gyári. Meg persze infrásból van nem gyári gagyi is, ami 2 dolcsi és jobb lehet a semminél.

Más:
    Rákötöttem a miboxomat egy 4k monitorra. Hát ez nem semmi. Viszont úgy látom, hogy a miboxhoz kapott hdmi kábelnek ez lehet már sok, nem engedte kiválasztani a 4k-t 60Hz-el azt hiszem, viszont a monitorral kapott vaskosabb kábellel már pöpec. A youtube-t próbálgattam eddig és vajsimán megy (60Hz módban főleg 30Hz-es 4k videók).

(#1638) donjohnson
    120/10-es telekom. Egy huawei b525-ös router wifijét használom access pointnak (5GHz, a mibox 866-os módban tud kapcoslódni). A youtube debug módja 50 megabit körül mutatja a sávszélességet, amit abból számol ki, hogy a leszippantott videó darabkák milyen gyorsan érnek ide. Amúgy a wifi ki tudja hajtani a teljes sebességet például notival.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák