- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem az a baj, hogy vannak emberek, akiknek tetszik, hanem hogy nem lehet választani, hoyg települjön-e, vagy sem. illetve vlite-ban lehet, de az nem nagyon hivatalos megoldás. ez pedig nyilván a MS érdeke, ahogy az is, hogy az alapértelmezett kereső az msn search legyen, és így tovább.
egyébként most végig gondoltam, amit írtál, de minden egyes alkalmazásra meg tudnám mondani, hogy miért nem MS, és miárt inkább 3rd party a favoritom.de nem is ezek foglalnak sokat egy OS-ben, hanem a temérdek meghajtó, meg akár lokalizáció, amiből a töredékét sem fogod használni, és ez szerintem teljesen felesleges. még azt sem tudom mondani, hogy érdeke fűződne hozzá a cégnek, mert úgyis minen termékhez adnak meghajtót. de ha meg nem, akkor is ritkán van az (nagyjából talán a pendrivoknál csak), hogy bedugod, és működik, amúgy folyton kéri a telepítőlemezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest