- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #27 üzenetére
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
Te nem. Én hiányolnám.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Böngésző- és médiapléjervitába nem szállok be, kábé a vörös kismellű-szőke nagymellű szintjén van a dolog. Egyébként meg az számít, hogy a többség mit használ. Ameddig a többség baszik bele, hogy 3rd party cuccot használjon, addig települni fog úgyis.
Más egyéb? Most tényleg? Levelezőkliensre miért nem írtál semmit? Egyébként felesleges ezen vitatkozni, mert igazából senkit nem érdekel, hogy te vagy én mit tartunk feleslegesnek, vagy mit tartunk nagyon fontosnak. Majd ha a te véleményed egy piacilag meghatározó halmaz véleménye is lesz egyben, akkor nem lesz kaka a fejeden, mert a dolog így működik.
Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Látok némi különbséget. A Lightwave-et is Amigán futtatták. K_rva anyját a Newteknek, azóta már gigaramok kellenek a működéséhez. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- eFootball
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest