Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #27 üzenetére
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
Te nem. Én hiányolnám.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Böngésző- és médiapléjervitába nem szállok be, kábé a vörös kismellű-szőke nagymellű szintjén van a dolog. Egyébként meg az számít, hogy a többség mit használ. Ameddig a többség baszik bele, hogy 3rd party cuccot használjon, addig települni fog úgyis.
Más egyéb? Most tényleg? Levelezőkliensre miért nem írtál semmit? Egyébként felesleges ezen vitatkozni, mert igazából senkit nem érdekel, hogy te vagy én mit tartunk feleslegesnek, vagy mit tartunk nagyon fontosnak. Majd ha a te véleményed egy piacilag meghatározó halmaz véleménye is lesz egyben, akkor nem lesz kaka a fejeden, mert a dolog így működik.
Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Látok némi különbséget. A Lightwave-et is Amigán futtatták. K_rva anyját a Newteknek, azóta már gigaramok kellenek a működéséhez. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest