Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond. Amúgy én sem vagyok linux fan, vagy ha az vagyok akkor windows fan is vagyok, meg mac fan, sőt android fan meg ios fan is mert van mindegyik napi használatban nálam.
A lényeget próbáltam leírni, azt hogy manapság HW lottó van. És igen, jó esély van rá hogy winre több cucchoz van driver, de alapvetően felhasználási élményben basic usernek nincs difi. Ő nyit egy böngészőt, leharrharrkodja a csillagokháborognak legújabb részét és megnézi VLC-vel. Ha berakod neki az XP hátteret még észre se veszi a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest