Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
benedekco #1036 üzenetére
Nagyon belefizozófiázól... Kár érte. Egyszerűen leírtam (próbáltam humorral, de neked nem jött át... - mondom ezt úgy, hogy egy pohár kv-nál nagyobb adag koffeinre már érzékeny vagyok), hogy ha van rá lehetőség, akkor nem fogok lossy zenét letölteni, mert miért tenném? A teszt szerint mindkettőt ugyanúgy tudom élvezni, de a lossy esetén mindig ott van az ember fejében, hogy akkor ez most vajon olyan jó mint egy nem lossy verzió? Egyszerűen tisztább, szárazabb érzés a flac. - ez a humoros megfogalmazás már csak átmegy?
#1038 - nem azt írtam, hogy egyértelműen arréb lép két lépést. Azt írtam, hogy szerintem egy kicsit mintha balra kerülne a középpontól. Azt is írtam, hogy marginális a különbség. Ezek alapján ne várd el, hogy 100%-ot hozok a teszten. Én sem vagyok már 20 éves, valszeg az én hallásom se üti meg azt a szintet, ami ide kellene, mert annyira csekély az eltérés. Nekem csak van egy elég jó hangcuccom, ennyivel vagyok előrrébb az átlaghoz képest.
De mondom, erről addig nincs értelme tovább beszélni, amíg nem teszitek fel a fejhallgatót.
Jah és még egy kis megjegyzés a végére, az elektronikus zene az zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Veszteségmentes vagy pszichoakusztikus tömörítés? Megvizsgáltam a kódolási veszteségeket.
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest