- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Megjött a Viber 10. Mi változott? semmi csak hófehér lett
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet "rákényszeríteni" az asztali (PC) Vibert, hogy szinkronizálja magát a telefonon levővel?Telefonon/PC-n is ugyanazzal a számmal vagyok regisztrálva.
1. Van néhány ősrégi kontaktom a telefonon az asztali viszont állandóan reklamál, hogy nincs a kontaktok listáján. Pedig már az asztaliról is írtam ennek a kontaktnak.
2. Telefonos Viberen már többször beszélgettem egy kontaktal. Most szükségem lenne, hogy elküldjek neki egy fotót a PC-ről de nem található a (PC-Viber) listában.
köszi
-
Duwad
tag
Sziasztok,
be lehet vhol azt állítani, hogy ne jelenjen meg a beszélgető partner képe nálam ? Egy adott beszélgetésben elég lenne, ha ki lehetne kapcsolni, de ha csak úgy lehet, hogy az egész viberben eltüntetem, akkor úgy is jó.
-
artid
aktív tag
válasz
energomatt #5393 üzenetére
Szuper, köszi.
-
artid
aktív tag
Közben meglett:
Viber l Change phone number -
artid
aktív tag
Sziasztok,
Búék.
Viberben látom, hogy van mód a telefoszám cserére.
Nekem a régi számom csak emiatt van meg, de meg szeretném szüntetni.
Ha élek ezzel a cserével, a Viber azt írja, hogy értesíti a kontaktokat.
Itt csak azokat értesít, akiknek benne vagyok a telefonkönyvében? Vagy mindenkit, aki bent van az új számhoz tartozó telefonkönyvben?Köszi.
-
válasz
MaxxDamage #5389 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást rá [link]
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
energomatt #5386 üzenetére
Kivéve ha hibát javítanak
-
energomatt
őstag
válasz
tothferenc #5385 üzenetére
Ennek fordítva kell működnie. Azt kell indokolni, ha frissítesz, hogy azt milyen konkrét okból teszed, ezzel vállalva a korábbi jó működés megszűnésének a kockázatát.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
energomatt #5383 üzenetére
eddig semmi nem indokolta évek óta, hogy ne automatán frissítsen az IOS appokat, ez alól a viber sem lesz kivétel....
ha elszúrják, a következő verzióban javítják.
így is reflex szerűen megnyitom az appot, így max akkor megkapom. Nem napi szinten fordul elő, eddig 5-6 alkalommal jelentkezett, azóta pedig már frissült is az app.
-
canniball
nagyúr
válasz
tothferenc #5382 üzenetére
Nemrég kérdeztem én is itt mert pont ugyanezzel a hibával küzdött az egyik ismerősöm (nem csak Vibernél, FB messengerrel is). Nála az lett a megoldás, hogy 4g-ről 3g-re váltott, azóta megkap minden üzenetet.
-
energomatt
őstag
válasz
tothferenc #5382 üzenetére
Ez éppen, hogy nem szerver hibára utal. Már sokszor ajánlottuk, hogy meg kell keresni azt a verziót, ami még jól működik az adott mobilon és azt nem ajánlott frissíteni.
-
tothferenc
aktív tag
-
Nerazim
őstag
Udv. Ha eppen a viberben vagyok es kozben jon egy uj viber uzenet attol akinek irok, akkor van egy pici halk hang mikor megerkezik nalam az o uzenete. Tenyle nagyon halk alig hallani. Ezt vhogy ki lehet kapcsolni?
-
Duwad
tag
válasz
energomatt #5378 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, csak sajnos nem mind1, hogy beszélgetés közben kapja meg a választ, vagy másnap reggel
-
energomatt
őstag
Én nem, de azt tudomásul kell venni, hogy a Viber egy internet alapú ingyenes szolgáltatás és mint ilyen nem garantálja az azonnali tökéletes működést minden esetben. Csak abban az esetben lehetsz biztos benne, hogy egy üzeneted valóban eljutott a másik félhez, ha válaszolt rá.
-
Duwad
tag
Sziasztok,
A viber ugye váltott nem olyan régen arra, h az uzeneknel nem kiirja a státuszt, hanem pipát rák. Az 1 pipa azt jelenti, h tőlem kimenet, de a másik fél meg nem kapta meg? Legyen az net, viber szerver probléma miatt? A 2 pipa ugye, h fogadta a másik fél. Csak, mert mostanság nagyon sűrűn van olyan, h írok vmit, de csak egy pipa van, pedig internet rendben, viber szervert nem tudom, de a másik fél simán tudott írni + volt is fent közben, tehát nem is az, h esetleg ki van kapcsolva a telefonja és emiatt nem fogadta az uzit. Tapasztalt más is ilyet?
-
Nikaré
őstag
válasz
energomatt #5374 üzenetére
Viszont ismét szeretnék kérdezni.
Hogyan tudom azt beállítani, hogy foglaltat jelezzen a Viber?
Leállítom az appot, de, ha hívnak akkor csak csak kicsörög.
Jó lenne, ha foglaltat jelezne. -
energomatt
őstag
Ez agyrém. Kinek lenne az fontos hogy éppen a te Viber csevegéseidet feltörje, ami egyébként is ép ésszel elképzelhetetlen? Ha vennéd a fáradságot, hogy néhány hozzászólást visszaolvass, ott éppen találsz arra vonatkozó bejegyzést, hogy mit számít a láthatóság és az mitől függ.
-
buci30
addikt
Egyszer telefonszam egy Viber ugye?
Tehát az nem lehet hogy az én viberem pl. egy másik számmal is használják vagy feltörték ugye?Azért is kérdezem mert volt, hogy kettő napig rá se néztem a viberre és direkt figyeltük és páromnak többször is pontosabban 2x jelezte, hogy xy h-kor fent voltam ami lehetetlen.
Plusz történt egy olyan ismerősöm törölte a Vibert és nálam is eltűnt az egész beszélgetés ami köztünk volt.
Aki tapasztalt ilyet írja már meg mi ez!
-
Chrisluke
csendes tag
Hali, Nem tudom mennyire vág ide de máshol nem találtam eddig segítséget. Telefon legutóbbi frissítése óta a Viber és Gmail értesítések hangját nem tudom megváltoztatni és csak és kizárólag a telefon alapértelmezett jelző hangját hajlandó használni. Ha változtatni szeretném csak ezt a lehetőséget adja
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mi okozza és le tudom e állítani azt, hogy a "Megtekintve" állapotot jelezze kifelé?
Kilőni, leállítani nem akarom az appot. -
ignisz
senior tag
9.8.5 verzióju a viberem. Önhatalmulag titkosít beszélgetéseket. A családból van akit titkosít, van akit nem.Találkozott ilyennel valaki?
-
Duwad
tag
Sziasztok,
Vki tud esetleg megoldást egy olyan anomaliara, h egy titkos csevegesben, ami jelszóval és idokorlattal vedett(beállított idő után törli az uzeneket), mégis ott maradnak részben. Egyik felnel konkrétan minden, a másiknál meg csak pár régebbi, de azon kívül semmi, majdhogynem az egész törődött, ahogy elvileg lennie kéne.
-
ignisz
senior tag
válasz
KamuMazsola #5357 üzenetére
A telefonomon meg van ez, de a tableten nincs semmi visszaállítás vagy hasonló.
-
ignisz
senior tag
Én is hasonló gonddal küzdök. Tabletre telepített Vibernél nem jelennek meg a korábbi csevegések. Nekem a többszöri Google belépés se hozott eredményt.A beállítások menüben nincs biztonsági mentés, mentés visszaállítás.
-
törölt tag
Már nem először járok így, de egyszer szeretném tudni a megoldást telefoncsere esetén.
Kolléganőnek próbáltam átköltöztetni a telefonját, csináltam mentés viber-en belül, de az új telefonon nem lehet visszaállítani az elmentett beszélgetéseket. Hogy az isten nyilába lehet ezt a fostalicskát rábírni telefoncsere esetén, hogy valamilyen formában megmaradjanak az üzenetek?
Ez már a sokadik alkalom, hogy így "jártam", és minden esetben csináltam mentést. Tényleg ennyire hülye vagyok? Nem használom a programot, csak segíteni próbáltam, de viberrel kapcsolatban ez idáig nem sikerült. -
bcl
senior tag
válasz
DrKapocs #5350 üzenetére
Nekem az elmúlt évek alatt hibátlan volt, gyakorlatilag a nem túl régen bekapcsolt HD.hívás minőségével kb megegyező. Sok óra alatt egy-egy másodperc kihagyás. Ebben sok külföld.
Ugyanakkor a neten sokan panaszkodnak rá. Hogy a hiba hol lehet, a fene tudja. Az ő netjük, a másik oldal internet kapcsolata, vagy a viber? Hozzá kell tenni, hogy én wifi-n telefonálok a viberrel
általában(jobban belegondolva: mindig), Nem mindig ugyanonnan, viszont többnyire elég jó netkapcsolat mögül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest