- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
samupapa
csendes tag
válasz
JetiRulez #212 üzenetére
Hi!
Hát helyesbítenék.
Ami kötelező:
-csengő(dudát nem fogadják el)
-Első és hátsó lámpa(piros vagy sárga előre,piros hátra) - Nem villoghatnak!!!
-hátsó piros prizma
-működő első és hátsó fék
-legalább az első keréken egy sárga prizma(több is lehet,ez a minimum)
-lakott területen kivül éjjel-nappal láthatósági mellény vagy fényvisszaverős ruházatAjánlott:
-pedálprizmák
-sisakVoltam egy bringás rendezvényen,és mivel minden kötelező megvan a bicajomon,azon mutatták be a tévének,én is csak ezért tudom.Az már más kérdés,hogy lassan úgy néz ki a keróm mint egy karácsonyfa...
-
samupapa
csendes tag
Tegnap óta a bringám teljesen megfelel a Kreszben leírtaknak,és még láthatósági mellény is van a hátizsákomban,ha nagyon elkóborolnék meló után
Azt ugye vágja mindenki,hogy a hátsó piros lámpa nem villoghat,ha a kerékpáron van(tehát a kerékpár tartozéka) csak folytonosan világítót fogadnak el! Ha a ruhádra,táskádra teszed akkor már villoghat,de attól még lenni kell egy folyton világítónak a bringán...
Ja látom a #19-ben már leírták!Akkor bocs,lehet nem árt az ismétlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged