Hirdetés
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
#60252516 #3282 üzenetére
linkeld hogy pontosan melyik görög verzió ment fel a speedportra. anno végig próbáltam az összes görög és német verziót de egyet sem evett meg.
Egyébként a görög verziót ADSL2+ vagy VDSL2 hálózaton próbálod? VDSL2-n nincs annex A vagy B. Bandplan kulonbseg ugyan van, de azt a szoftver kezeli, nincs belőle kulon FW verzio.
Jah a butitott konzolban vagy a butitott telneten probald kiadni az "sh" vagy az "ash" vagy az "msh" parancsokat, hatha kapsz rendes konzolt.
Harom het mulva erek haza, akkor tudom majd kiprobalni ezeket, addig elvezem a holland vendegszeretetet.
Dchard
-
ssarosi
tag
válasz
#60252516 #2970 üzenetére
A Fritz!Box közül ami VDSL képes az mind tudja a VDSL2-t, pl.: 3370, 3390, 7390, 7490
A múltkor elszalasztottam az Ebay-on egy 3370-et, 38€ -ért kelt el.
Nagyon sajnáltam, de német nyelvű volt, amivel nem biztos hogy megbirkóztam volna.Ma viszont végre sikerült egy angolul is tudó 7390-et venni 94€-ért.
VDSL2 (17A is) modem, 4 port gigabit switch, 2 voip vezetékes, 2,4 és 5 GHz wifi, 2 usb2, NAS funkciók (512 MB rammal), 3G modem kezelése, és telefonközpontként is funkcionál max. 6 hordozható készülékkel .Ha lett volna angol interfészes 3370 azt vettem volna, mert a többi tulajdonsága nem igazán érdekel.
Érték/ár arányban ez a legjobb vétel szerintem. -
ssarosi
tag
válasz
#60252516 #2970 üzenetére
Ma vettem egy Fritz!Box 3370 ADSL/VDSL2 modem + 4 x 1 Gbit router + NAS + 2,4 vagy 5GHz wifis eszközt.
Írtam az AVM-nek (a gyártója) és tudja a 17A profilt.
Kiváncsi leszek rá mit produkál itthon.
Az ebayen sokat árulnak, de azok nagy részén csak német firmware van.
Létezik nemzetközi verzió is, de az olyan mint a fehér holló.
Az új ára kb. 110€. A többi szerencse kérdése.
Volt egy 7390 is, az már telefonközpont + voip + 2,4 és 5GHz wifi, nem vettem meg 78€-ért, már bánom, mert 3370-et jó ha adnak ennyiért. -
dchard
veterán
válasz
#60252516 #2520 üzenetére
Persze, hogy nem, mivel a DSLAM szájában laksz:
Line Attenuation (Up/Down) 2.5/5.6 dB
Nem a fővárostól való távolság az, ami befolyásolja a pinget, hanem például az, hogy a vonalon milyen interleaving beálítások vannak (minnél rosszabb a vonal, annál erősebb interleaving megy, és annál nagyobb a késleltetés is). Nálad például a DSLAM közelsége miatt nagyon alacsony az interleaving:
Interleave depth 2
Dchard
-
törölt tag
válasz
#60252516 #2321 üzenetére
Lecseréltem most hajnalban a telefonkábelt a házban. Volt toldva vagy 6 helyen, mondjuk a 90 -es évek közepe táján lett a telefon bekötve, azóta igen sok helyen volt a fali csatlakozó.
Most ilyen lett a vonal kinézete:kép és ilyen volt kép sokat nem változott.
Megjegyzem, már egy hónapja a Nermánia M -es csomag van előfizetve, állítólag aktiválva van, de mégis 15 mega a letöltési plafon.
-
-
dchard
veterán
válasz
#60252516 #790 üzenetére
Airedhyal:
Már többször előkerült a téma, de leírom még egyszer (a leírásban is ez van): nem frissítünk firmware-t a modemek gyári felületén. Az általam készített firmware-ben sem véletlenül nincs benne ez a funkció: amikor a modem operációs rendszere fut, ehhez nincs elég memória, ezen kívül így az nvram sem törlődik, amiből komoly gondok lehetnek.
A firmware-t frissíteni kizárólag azzal a módszerrel szabad, ahogyan a leírásomban szerepel. Hadd ne írjam le még egyszer. Eddig akinél probléma volt ezzel, mindig kiderült, hogy valamit nem pontosan a leírás szerint csinált.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új alternatív firmware D-Link DSL-321B, DSL-320B és 360R T1 ADSL modemekhez
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 Gyönyörű állapotban, dobozzal, töltővel(RTX 3080Ti, Ryzen 9 6900HX)
- Új PHILIPS gamer monitor eladó! 27" / FullHD/ IPS / 100Hz / 1ms / FreeSync! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Peaktech P8005 Digitális decibelmérő // Számla + Garancia //
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest