Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
Nagyon olcsón vettem egy használtat próbára. Koszosan érkezett. Már a beszerzési ár többszörösét költöttem különböző tisztító szerekre, de a teflon bevonatú kosár oldalára freccsent és ráégett olaj cseppeket még a Brigéciol sem szedi le. Közben a zománcos gáztepsit 1 perc alatt kimosom.
Írjátok, hogy még a drága sütőkben is keverni, forgatni, rázni kell az ételt.
Normál sütőt használok. Kicsit alacsonyabb hőmérsékleten hosszabb időt állítok be és nem kell keverni, forgatni.Fogyasztás
bul07 írta: Ma megmértem vele egy 20perc 200fokos hasáb burgonya sütést. Össz fogyasztás 0.43kWhMegmértem a nagy sütőt: 1kg burgonya gerezd+0.5kg panírozott húspogácsa - mindkettő fagyasztott - 35perc 200fok ~1kWh. Hideg sütőbe tettem be. A fogyasztásban és az időben is benne van a felmelegedés is.
Végül a hús és a krumpli is túlsült. Még próbálgatni kellene. A nagyobb térfogat (=gondolom jobb hőtartás) miatt azt is meg lehet próbálni, hogy sokkal rövidebb sütési időt állítok be és miután kikapcsolt, bent hagyom még egy negyed/fél órát.Ha az elkészült étel mennyiségét is nézem, már így sincs nagy fogyasztás különbség. Ha sikerül kitapasztalni a jó sütési időt, ilyen mennyiségnél a nagy sütő a takarékosabb.
Ha a kicsiben kétszer kell sütni, akár a mennyiség, akár az eltérő ételek miatt, még sebességben is a nagy sütő a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Exkluzív órák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest