Új hozzászólás Aktív témák

• Ajándékok

aktív tag

Nagyon olcsón vettem egy használtat próbára. Koszosan érkezett. Már a beszerzési ár többszörösét költöttem különböző tisztító szerekre, de a teflon bevonatú kosár oldalára freccsent és ráégett olaj cseppeket még a Brigéciol sem szedi le. Közben a zománcos gáztepsit 1 perc alatt kimosom.

Írjátok, hogy még a drága sütőkben is keverni, forgatni, rázni kell az ételt.
    Normál sütőt használok. Kicsit alacsonyabb hőmérsékleten hosszabb időt állítok be és nem kell keverni, forgatni.

Fogyasztás
    bul07 írta: Ma megmértem vele egy 20perc 200fokos hasáb burgonya sütést. Össz fogyasztás 0.43kWh

Megmértem a nagy sütőt: 1kg burgonya gerezd+0.5kg panírozott húspogácsa - mindkettő fagyasztott - 35perc 200fok ~1kWh. Hideg sütőbe tettem be. A fogyasztásban és az időben is benne van a felmelegedés is.
    Végül a hús és a krumpli is túlsült. Még próbálgatni kellene. A nagyobb térfogat (=gondolom jobb hőtartás) miatt azt is meg lehet próbálni, hogy sokkal rövidebb sütési időt állítok be és miután kikapcsolt, bent hagyom még egy negyed/fél órát.

Ha az elkészült étel mennyiségét is nézem, már így sincs nagy fogyasztás különbség. Ha sikerül kitapasztalni a jó sütési időt, ilyen mennyiségnél a nagy sütő a takarékosabb.
    Ha a kicsiben kétszer kell sütni, akár a mennyiség, akár az eltérő ételek miatt, még sebességben is a nagy sütő a jobb.

Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

Új hozzászólás Aktív témák