- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
Tappancs2001 #2278 üzenetére
az én álláspontom változatlan airfryer témában: minél nagyobb sütőt kell venni, minél olcsóbban.
ennek a felsoroltak egyike sem felel meg. de ha pénzégetésen törném a fejem, akkor philipset vennék.
de nagyon mellényúlni nyilván egyikkel sem fogsz. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 air fryer márkát néztem ki magamnak, de sajnos nehezen tudok dönteni, melyik legyen
:
Cosori premium
Philips Essential Air Fryer HD9270/90
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
contaxg
veterán
-
-Gabesz-
senior tag
sziasztok!
ismeri valaki ezt az olcsó emagos 6kg-os kivitelt? Leírás alapján mindent tud
Tescoban is van most akció.
Ez a daewoo DAF-1859 modell van 21-ért. Nincs róla infó a neten, 4,6l-es.
Valamint ez a Tefal EY111B15 modell 30-ért. Ez 4,2l-es.
Ezeket ismeritek? Elég jó árnak tűnnek. -
bul07
nagyúr
válasz
pethYeti #2262 üzenetére
Ne az üst kapacitását nézd
Mert amit ajánlottak neked 5.2l abba csak 1.5Kg cucc rakható bele
Én egy személyre szoktam olyan 600-700g hasábot sütni, meg akkor még a mirelit csirke is megy rá és akkor már vége is a kapacitásnak, mert enyém csak 4.2l és 800-1000g-os ([link])Ha fizikailag elfér akkor érdemes minél nagyobbat venni
Na meg felhasználás függő is hogy milyen formájút, pl ha akarsz mirelit péksüteményeket sütni akkor érdemesebb a négyzet alakú kosarút venni, mert kerekben a szögletes péksütik nagyon nem férnek el
Hogy hogy értem az enyém kerek és 3db fért el Kép, ha négyzet alakú lett volna akkor min 4 de lehet több is elfér -
pethYeti
addikt
3l-es nagyságban milyen airfryert ajánlotok? A princess jó lenne, csak óriási nekem ide egy személynek. Nem nagyon férnék mellette.
-
Beni2360
félisten
Éppen a napokban írtam a zacsirol, már második zacskót használtam el és semmi károsodás nem érte. Előpactam 1 nappal a húst, fűszerek, olíva olajjal hűtőben majd olajjal együtt át öntöttem a zacsiba egy nyelet vízet hozzá lezarni kicsire alahajtva, bele tenni majd 2-3 lyukat olló hegyével bevagni. És mehet a móka. Készre megpirult, vaj puha lett.
-
bul07
nagyúr
Sütőzacskót használtattok már?
Még rendes húst nem sütöttem a gépembe mert egyszerűen nem akarom annyira összekoszolni
Gondoltam egy sütőzacskóba bedobnám a húsokat bele fűszer és olaj majd abban sütném meg, csak félek hogy beleolvassza a sütőzacskót. Merthogy elég közel van a fűtőszál
-
Voice24
őstag
Itteni ajánlásra vettük ezt: [link] Eddig jól működik, szépen porlaszt, és bár nem utántölthető, de azért elég tekintélyes az űrtartalma, tehát elég sokáig elég lesz.
-
synar
őstag
válasz
toyasoslecho #2255 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Akkor benézek a Rossmannba és kipróbálom amit ajánlottál.
-
wjbhbdux
veterán
érdekes, hogy a külföldi boltokban jár hozzá egy nagy sütőkosár is, ami a magyar képekről ki van satírozva és az egyik argepes bolt még külön írja is hogy nincs benne
Ebbe belefér vajon egy mirelit pizza?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest