- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feruendios
tag
Annyiban igazad van, vagyis hát élő példa, hogy a Pride például kifejezetten egy deviáns fertő aminek semmi köze ahhoz, hogy valaki meleg és szeretne teljes életet élni. Sok embernek ennyi jönn le mert ezen kivül bárhol lehetnek melegek körülötted, de ezt van akin egyáltalán nem láttni.
-
Csapoati
nagyúr
A viszontlátásra. Ha nem tudod a gyerekednek normálisan elmagyarázni ezt, akkor rossz szülő vagy. Attól meg senki nem lesz meleg, hogy ezt elolvassa...
A bejegyzést írónak meg kitartást, nagyon nem irigylem a helyzetét. Főleg ma, amikor folyamatosan terjed az intolerancia és a vezetőink is ebbe az irányba terelik a gondolkodást.
-
Racecam
nagyúr
És meddig "véded" a gyerekedet?
Aztán, majd egyszer csak, amikor már nem véded és szembesül vele, hogy ilyen is van, mert szembesülni fog, arra mérget vehetsz, akkor mi lesz? Sokkot fog kapni és te pedig a legrosszabb esetben neveltél egy homofób felnőttet... Grat..."Védeni"... Ppfff...
-
grengor
csendes tag
Igen, ez homofóbia. Ismerjük a Logout funkcióját, itt szinte minden téma helyénvaló, a homoszexualitással pedig nem gyakorlati útmutatót írt le, hanem az ezzel kapcsolatos belső vívódását, a magánnyal kapcsolatos érzéseit, és a családja hozzáállásától való félelmét. Hát szerintem ezt nagyon korrekten írta le, sok emberrel elolvastatnám, aki ennyire nincs képben a meleg témával. Szerintem erről igenis beszélni, beszélgetni kell, akár egy gyerekkel, ha felmerülnek benne kérdések ezzel kapcsolatban. Sok itt a kajás poszt is, tele mindenféle sült húsokkal, és akkor a vegánként nevelt gyerekeket akik olvassák az oldalt, meg kell tőle védeni? Jó, tudom, ez egy nagyon rossz és sok oldalról támadható hasonlat, de melyik nem az?
Posztolónak:
Beszélni általában jó. Néha nagyon nem jó, helyzetfüggő. Te ismered a családodat, neked kell tudni, hogy érdemes-e most elmondani, vagy talán később, vagy akár soha. Esetleg kiválaszthatod anyukádat vagy apukádat, ha olyan a kapcsolatotok, és elmondhatod neki, vagy valakinek a családból, akivel tényleg vagytok olyan viszonyban, hogy megőrzitek egymás kis titkait. Vagy nagy titkait. Együtt talán kitalálhatjátok, érdemes-e kitálalni, és ha igen, akkor hogyan. Mindenesetre kitartás, magányosnak lenni baromi szar dolog, de a legtöbben előbb-utóbb megtalálják a másik felüket. -
A világ az elmúlt 2000 évben nem lett rosszabb v más hely. A kommunikáció fejlődött: lsd (és nem a drog!) internet. A gyerekedet úgy fogod felnevelni, hogy nem fogja tudni, hogy van gyilkosság, van antiszemitizmus, ultraliberalizmus és még sorolhatatlanul sok dolog?
Mit tennél ha a gyereked egy nap azzal fogadna, hogy Apa/Anya, én meleg vagyok? Kikapcsolod az internetet?(#7) Zigur: konzervatív, de nem halott és hülye. Vagy legalább szeretném hinni hogy így van.
(#12) Titokszoba: Tudod, nekem nővérem műköröm építő - vagy ahogy mindenki jobban ismerheti műkörmös
Nagyon sokáig jártak hozzá (amíg a helyi melegek számára fenntartott szórakozóhely bírt működni) lányok , fiúk vegyesen. Mivel már akkor is én hurcolásztam nővéremet ha házhoz ment, így megismertem más homoszexuálisokat is. Egy alkalommal amíg vártam hogy egy klasszikus kamionosok-kurvák bulira befejezze a körmöket a kuncsaftnál engem is behívtak a lakásba. Ott volt forgatag, de olyan, hogy még ajánlatot is kaptam, amire nővérem a székről lefordult a röhögéstől. Amint a lilaság elmúlt a fejemből már én is csak röhögtem a szitun, meg a szegény srácon is aki beérte volna egy olyan ronda emberrel mint én
Aszondom aki emiatt ítél, az magát minősíti.
-
Mister_X
nagyúr
Akkor tiltsd le. Csá!
Szépen tartunk, hogy már a szólásszabadság lehetőségét se akarod megadatni.Egyrészről hány éves gyerekeid vannak, hogy a PH! mocskától tartod őket? Regisztrációhoz szükséges korhatár alattiak? Akkor most változtasd meg a jelszót.
Egy 13 éves kamaszodó gyereket pedig már illik otthon is felvilágosítani és nem a közoktatásra bízni.
Másrészről meg hogyan véded őket? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért éppen egy fórum az elsődleges célpont.
Eltakarod a szemüket, ha kéz a kézben sétálgató férfiak jönnek szembe az utcán?
Levágod a biztosítékot, ha egy filmben meleg karaktert mutatnak?
Elzárod őket a nap elől, ha melegfelvonulás van? (TV, újság, stv. is ír róla)
Átiratod őket egy másik iskolába, ha egy diákról kiderül, hogy meleg?Harmadrészről, mitől véded őket? Miért? Ja, írás útján terjed vagy agymossák a kölyköket a média, hogy még inkább szélesedjen az elöregedő társadalom, így romba döntve a jogállamokat (illuminati confirmed!).
Csak szólok, hogy a homoszexualitás a jelenlegiek alapján genetikai alapú. Tehát sokat nem tehetsz ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo (ez az első blogbejegyzésem ezen fiók alatt) Akinek problémát jelent a homoszexualitás témaköre, annak a lenti sorokat...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest