- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Igazából azért vagyok kevésbé toleráns a homofóbiával, vagy akár a rasszizmussal (nem magával az emberrel, hanem ezen nézetével!) szemben, mert aki ilyen, az egy veleszületett dolog miatt utál/nem szeret valakit - bőrszín, szexuális hajlam, stb. Az érintettek ez ellen nem tudnak tenni semmit, míg a homofóbok megpróbálhatják elfogadni őket, vagy ha az nem is megy, akkor legalább nem úton-útszélen buzizni. Ez utóbbi szerintem kicsit talán könnyebben mehet, mint mondjuk bőrszínt vagy szexuális hajlamot változtatni... Az nem probléma, hogy az embernek van véleménye, bizonyos határokig (gyűlöletbeszéd, holokauszt-tagadás), az a baj, hogy ezt nem feltétlen kell a lenézettek arcába tolnia. Én is járhatnék egész nap az utcán és elküldhetném a rózsaszín pólósokat, a kockás ingeseket, a zöld szeműeket, a félcipősöket, az opelosokat stb. a francba, mondván milyen ratyik/gázok/bénák, de kinek lenne ez jó? Vagy ettől lennék igazi macsó faszagyerek? Ne már...
#232: Ugye ez csak vicc? Ellenkező esetben sajnos azt kell feltételeznem, hogy valami mentális problémád van.
A papás/papás gyerek meg nagyon sok esetben jobb, mint egy egyedül nevelő mamás, ahol az anyuka éjt nappallá téve dolgozik, a gyerek meg elkallódik. Láttam már ilyet, nem is egyet testközelből (korrepetáltam is), katasztrofális felnőtt lett belőlük.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
fordfairlane #128 üzenetére
Aki nem homofób és elfogadja a melegeket is ugyanolyan embernek, mint ő maga, az hipokrita?
-
Csapoati
nagyúr
Nem vulgáris a véleményed, csak olyan 1950-es évekbeli. Válasszuk már ketté a Pride-ot és a normális életet élő melegeket... Miért ne foghatná meg egy meleg a párja kezét? Ezt igenis el kell fogadni, nem normális, hogy egy kamu életképre vannak kényszerítve. Magyarország szellemi lemaradása a Nyugathoz képest kb 50 év.
-
Csapoati
nagyúr
Mert te nem érted.
Egyébként ez pusztán genetika, olyan, mint ha azt nem értenéd, hogy miképp lehet valaki süket vagy vak, mikor te hallasz és látsz.
#65: Úristen. Bizonytalan gyerekből nem lesz meleg semmi hatására, mert ez még mindig genetika. Ahogy a meleg szülők által nevelt gyerekek sem lesznek melegek emiatt. Nem népszerűsíteni kell, hanem elfogadtatni a nagy tömegekkel, hogy ez nem egy betegség (amit gyógyítani lehetne, vagy elmúlik magától...), hanem egy veleszületett állapot és az érintettek nem tehetnek róla. A Pride szerintem is túlzás, de az is az elfogadtatásról szól(na).
-
Csapoati
nagyúr
A viszontlátásra. Ha nem tudod a gyerekednek normálisan elmagyarázni ezt, akkor rossz szülő vagy. Attól meg senki nem lesz meleg, hogy ezt elolvassa...
A bejegyzést írónak meg kitartást, nagyon nem irigylem a helyzetét. Főleg ma, amikor folyamatosan terjed az intolerancia és a vezetőink is ebbe az irányba terelik a gondolkodást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo (ez az első blogbejegyzésem ezen fiók alatt) Akinek problémát jelent a homoszexualitás témaköre, annak a lenti sorokat...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok