- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyit tennék még hozzá, hogy személy szerint nem tartom undorítónak sem a melegfelvonulást, sem a kézenfogva sétáló fickókat. A leszbikusokkal meg pláne nincs semmi gondom
A problémát abban látom, hogy ez a meleg ügy "cool" lett, a tv rendszeresen mutatja a jó hangulatú felvonulásokat, esküvőn mosolyognak egymásra a szimpatikus férfiak, és egyneműek nevelnek boldog gyerekeket, legalábbis a promo videók szerint. A melegség ilyen szintű népszerűsítése magával hozhatja azt, hogy az amúgy "bizonytalan" nemi identitású gyerekből meleg lesz és nem hetero. Ez pedig hosszútávon nagyon nem oké.
-
törölt tag
Na, milyen korán ébren van itt valaki
A banolás egyébként nem érdekel, talán még örülnék is neki, az utóbbi időben úgyis csak szenvedek itt. Ez a Ph már rég nem az, amit megszoktam és megszerettem anno.Homofób pedig nem vagyok, fiatalabb koromban elég sokféle körben, és bizony igen cifra bulikban is megfordultam
Ha akkor lát valaki, biztos nem vádol homofóbiával. De akkor más volt a helyzet, és a meleg szubkultúra is sokkal szerethetőbb volt.
Azóta viszont bejöttek a meleg felvonulások, esküvők, és kézenfogva sétáló faszik a Váci utcán. Ez már nem tetszik, sok lett, úgy érzem, keresztben akarják ezt az egészet a torkomon lenyomni. Ráadásul itt vannak a gyerekeim is már. Egyébként, lesz valami baja a kölöknek, ha ilyesmiről olvas? Valószínűleg semmi. De én akkor sem akarom ezzel szembesíteni az enyéimet még...
Válaszolva a kérdésedre: ha a gyerekem odaállna elém, hogy meleg, gondolkodás nélkül elfogadnám a dolgot, mi mást tehet egy szűlő? Ez nem nátha, amiből ki lehet kúrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo (ez az első blogbejegyzésem ezen fiók alatt) Akinek problémát jelent a homoszexualitás témaköre, annak a lenti sorokat...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest