- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Nem tudom beállítani a beállítások-merevlemezek-teljesítménymérést, pedig elolvastam a honlapján, hogy mi lehet a probléma, és végigcsináltam mindegyiket, mégsem működik:
"Ha egyik meghajtón sem működik a valós idejű teljesítmény (sebesség) kijelzése, akkor ez a funkció az operációs rendszerben került tiltásra. Ezt a Start menü -> Futtatás -> diskperf -y parancsával lehet ismételten engedélyezni (mely után újraindítás szükséges).
Ha a fenti módszer nem vezet eredményre, akkor az alábbi módon lehetséges újra engedélyezni:
Start -> Futtatás -> Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Perfdisk\Performance kulcsot kell megkeresni
A Disable Performance Counters bejegyzés melletti 1-es értéket kell 0-ra állítani
majd a számítógépet újraindítani."Van valami javaslatotok? Windows 7 64bites OP rendszerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Update 08.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest