Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
hdsentinel #3261 üzenetére
Van egy elég sokat használt Kingston 16gigás pendrive-om. A sokat használt alatt azt értem, hogy viszonylag sokszor (hetente néhányszor) biztosan törölgetve van róla/rajta, file-ok felülírva, újak rámásolva stb. 1x meguntam hogy már nagyon lassúnak mutatkozott írásnál (pedig hely volt még rajta), leformáztam (de nem gyorsformázással), majd visszamásoltam rá mindent. Most jó.
Formázás helyett is érdemes esetleg legközelebb HDS-sel írástesztet csinálni / a HDS-el formázni?Még egy kérdés illetve javaslat: esetleg hasznos lenne a professional változatba beépíteni az automatikus riport küldés funkciót. Tehát pl szerver esetén ahol a HDD-k folyamatosan terhelés alatt vannak, a HDS riportjai alapján jobban megfigyelhetők az adatmezők változásai. Feltételezem a riportok vagy legalábbis bizonyos részei automatikusan vannak feldolgozva valami programmal. Napi 1 automatizált riport lehet nem is lenne sok
A Riport menü, Teszt riport küldése a fejlesztőnek opció automatizálhatóságára gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest