Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
hdsentinel
üzenetére
Van egy elég sokat használt Kingston 16gigás pendrive-om. A sokat használt alatt azt értem, hogy viszonylag sokszor (hetente néhányszor) biztosan törölgetve van róla/rajta, file-ok felülírva, újak rámásolva stb. 1x meguntam hogy már nagyon lassúnak mutatkozott írásnál (pedig hely volt még rajta), leformáztam (de nem gyorsformázással), majd visszamásoltam rá mindent. Most jó.
Formázás helyett is érdemes esetleg legközelebb HDS-sel írástesztet csinálni / a HDS-el formázni?Még egy kérdés illetve javaslat: esetleg hasznos lenne a professional változatba beépíteni az automatikus riport küldés funkciót. Tehát pl szerver esetén ahol a HDD-k folyamatosan terhelés alatt vannak, a HDS riportjai alapján jobban megfigyelhetők az adatmezők változásai. Feltételezem a riportok vagy legalábbis bizonyos részei automatikusan vannak feldolgozva valami programmal. Napi 1 automatizált riport lehet nem is lenne sok
A Riport menü, Teszt riport küldése a fejlesztőnek opció automatizálhatóságára gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Seed szerver topic
- Napelem
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Riport menü, Teszt riport küldése a fejlesztőnek opció automatizálhatóságára gondolok.