Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1552) hdsentinel válasza Gery15 (#1551) üzenetére


hdsentinel
őstag

Az a baj ilyen esetben, hogy nem garantálható, hogy jól működik a program illetve nem tartalmaz-e valamilyen kártékony kódot vagy olyan módosítást, amiért nem vállalható felelősség. Ilyenkor nem igazán tudok mit hozzátenni a jelzett információkhoz valamint segítséget nyújtani sem tudok (most a morális / anyagi oldaláról nem beszélünk).

Mindenesetre a riportot átnéztem, személy szerint az alábbiakat tenném:

1) lefuttatnám a teszteket amiket a program oldala javasol abban az esetben, ha gyanús, hogy a HDD nem teljesen tökéletes (egyébként ÚJ merevlemez / gép esetén is ugyanez a gyanú, így személy szerint ÚJ HDD / SSD / gép esetén is ezzel kezdenék):

Nem tökéletes a merevlemezem, mit lehet tenni?

2) ha az állapot nem stabil, nem teljesen ZÖLD a felületi teszt vagy a kondíció tovább romlik, akkor garanciális cserét kérnék. Ha nem teljesen 100%, de stabilan beáll egy JÓ szintre és nem jelentkezik újabb hiba, akkor nem (mivel ilyen esetben még nem jogos) de folyamatos felügyelet mellett használnám a HDD-t és ha újabb, akármilyen apró hiba jelentkezik (amire általában a legtöbb program nem figyelmeztet, egyet kivéve....) akkor fontos adatok azonnali mentése és ismét 1-es pont.

A #1521-es válasz tanulmányozását ajánlom, hasonló a helyzet.

Hard Disk Sentinel - Merevlemez ellenőrzés és meghibásodás megelőzés - www.hdsentinel.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.