Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Játékokba(alkalmazásokba helyesebben) van beépítve, és shared memory a neve.
-
Ezeknek a játékoknak biztos vannak API-jai, mivel ilyen dedikált környezetre vannak kitalálva. Speckó indítóparaméterrel vagy indítási móddal átadnak csillió paramétert egy másik programnak, az meg ezután azt csinál vele, amit akar.
Aztán van a hack: Anno NFS Shift (asszem) alatt játszottam meg olyat, hogy emulált gamepad joystick jelét szimuláltam a gumiégetés feladathoz. A fordulatszámmutatót meg egy egyszerű programmal olvastam le, ami a háttérben futott és a képernyő megadott pixeleit figyelte. Ha adott színű volt adott pixel, akkor épp ott volt a fordulatszámmutató. Persze iszonyat kókány megoldás volt, szárnypróbálgatásaim egyike, és pl más felbontáshoz vagy más nézetelrendezéshez már teljesen újra kellett volna írni, de mókás volt.
-
Joccc07
addikt
Ez tök jó! Grat hozzá. Mindjárt építek én is egyet magamnak. Jobban néz ki mint telefonon.

-
Silεncε
őstag
Nagyon szuper, használd egészséggel!!
Egy kicsit konyítok az Arduinohoz, dolgoztam vele pár honapot. Megnéztem a videót, az arduino kód annyira nem tűnik bonyolultnak, arra viszont kíváncsi lennék, hogy tudják kiszedni a játékokból az adatokat, mert az nem olyan trivialis. -
SutPet
aktív tag
Grat hozzá!
Most megint kedvet kaptam hogy beszerezzek egy kormányt és építsek egy ilyet is 
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Szép délutánt!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Bundle topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy kicsit konyítok az Arduinohoz, dolgoztam vele pár honapot. Megnéztem a videót, az arduino kód annyira nem tűnik bonyolultnak, arra viszont kíváncsi lennék, hogy tudják kiszedni a játékokból az adatokat, mert az nem olyan trivialis.
Most megint kedvet kaptam hogy beszerezzek egy kormányt és építsek egy ilyet is