- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Játékokba(alkalmazásokba helyesebben) van beépítve, és shared memory a neve.
-
Ezeknek a játékoknak biztos vannak API-jai, mivel ilyen dedikált környezetre vannak kitalálva. Speckó indítóparaméterrel vagy indítási móddal átadnak csillió paramétert egy másik programnak, az meg ezután azt csinál vele, amit akar.
Aztán van a hack: Anno NFS Shift (asszem) alatt játszottam meg olyat, hogy emulált gamepad joystick jelét szimuláltam a gumiégetés feladathoz. A fordulatszámmutatót meg egy egyszerű programmal olvastam le, ami a háttérben futott és a képernyő megadott pixeleit figyelte. Ha adott színű volt adott pixel, akkor épp ott volt a fordulatszámmutató. Persze iszonyat kókány megoldás volt, szárnypróbálgatásaim egyike, és pl más felbontáshoz vagy más nézetelrendezéshez már teljesen újra kellett volna írni, de mókás volt.
-
Joccc07
addikt
Ez tök jó! Grat hozzá. Mindjárt építek én is egyet magamnak. Jobban néz ki mint telefonon.

-
Silεncε
őstag
Nagyon szuper, használd egészséggel!!
Egy kicsit konyítok az Arduinohoz, dolgoztam vele pár honapot. Megnéztem a videót, az arduino kód annyira nem tűnik bonyolultnak, arra viszont kíváncsi lennék, hogy tudják kiszedni a játékokból az adatokat, mert az nem olyan trivialis. -
SutPet
aktív tag
Grat hozzá!
Most megint kedvet kaptam hogy beszerezzek egy kormányt és építsek egy ilyet is 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy kicsit konyítok az Arduinohoz, dolgoztam vele pár honapot. Megnéztem a videót, az arduino kód annyira nem tűnik bonyolultnak, arra viszont kíváncsi lennék, hogy tudják kiszedni a játékokból az adatokat, mert az nem olyan trivialis.
Most megint kedvet kaptam hogy beszerezzek egy kormányt és építsek egy ilyet is