Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
weinmaker
őstag
Ezt én is beszívtam! Pont az ajánlás miatt vettem. Egy rakás szar. Később használtan vettem negyedáron egy tp-linket és sz@rrá alázza minden téren ezt a hulladékot. Nevetséges, hogy ilyeneket ajánlgatnak, többet nem hiszek el ilyet az biztos. A tp-link nálam fényévekkel jobb.
-
Syl
nagyúr
Végleg ráuntam a hülyeségeire. Ugyanis bár padavan firmware-rel relatíve jól működik, pár hetente, rendszeresen eldobálta a netet. Méghozzá úgy, hogy olyankor a belső hálózatot is tökön lőtte.
Most a ház másik végében access pointként működik. Kicsit drága switch volt, de már mindegy... -
Wasp91
aktív tag
Nálam is ugyanezeket csinálja. Nem is értem, hogy ajánlhatják ezt a rakás szart.
-
shelbygt
tag
Sziasztok
Asus AC57U v2. most hány magos?Sehol nem találni róla infót. -
Sancho1979
újonc
Sziasztok!
AC57U v2 routerhez tud valaki működő firmware-t torrent funkcióval. Vagy ha a V1-hez hasonlóan a download mastert meg lehetne oldani vhogy.
-
-szabi-
addikt
Whoo.. ez igen tanulságos volt.
-
kriszrap
tag
Sziasztok
Valaki próbálta openwrt felrakni erre az eszközre nem v2 az enyém ha igen hogy sikerült??? -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
ASUS RT-AC57U V2-es routernél a forgalomkezelőt nem tudom jól beállítani hagyományos módba.
Használja valaki ezt a funkciót, és tudna kicsit segíteni? -
Syl
nagyúr
válasz
gumimaci1235 #23 üzenetére
Én passzolom. De szerintem az Asus routeres topikban gyorsan választ fogsz kapni.
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Van egy RT-AC57U V2-es routerem, ami tudja az opnVPN-t.
Ha beállítom rajta a servert, és úgy használom az itthoni eszközöket akkor mennyivel lesz lassabb a net. Most 100/20 Mbit-es csomagom van.
Van arra tapasztalat? -
Syl
nagyúr
TP-Link Archer A6 Igaz nem tud olyan csilivili dolgokat mint az Asus (pl. nincs rajta usb port), de az alap funkciókat (lan és wifi) a gigabites digi hálózaton hibátlanul és teljes gőzzel tudja.
-
pilipi
aktív tag
El nem tudom képzelni, ha ilyen "AZ AJÁNLOTT" router milyen lehet a nem ajánlott.
Bár az egyik ismerősöm vett egy "SZIGORÚAN NEM AJÁNLOTT" tenda routert és boldogan mosolyog a világra, én hallgattam a fórumozókra és csak szívom a fogamat, hogy hagytam magam rábeszélni egy 15 ezres bughalmazra -
pilipi
aktív tag
Sajnos a hetekben én is alászaladtam a sok-sok ajánlás miatt az Asus RT-AC57U v1 routernek.
Pontosan ugyanezeket tapasztaltam amit te leírtál, a leírás alapján a garanciával hiába is próbálkoznék így marad az ajtókitámasztó funkció. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Peter Kiss #15 üzenetére
Nézd meg a hozzászólásomban, hogy még panel lakásban is milyen jó az 5GHz, jobb, mint a 2,4GHz, ha tud a 100-as csatornán menni.
-
Syl
nagyúr
Na igen. A szomszéd UPC wifije itt is majdnem erősebb, mint a mellettem található Asus... Külön poén, hogy az agyondicsért asus wifi max 867megabitre képes 5GHz-en, a UPC meg 1300-ra
Úgyhogy gondolom érthető, hogy kinyílik a fénykard a zsebemben ahányszor ezt a típust javasolják a milyen routert topikban, vagy amikor dicsérik a wifi jelerősségét. Szinte természetfeletti erőt vizionálnak neki, holott gyengébb mint a legócskább szolgáltatói kacat! Udvaron, 1 fal és 12 méter és már nincs 5GHz!!! Ugyanott a szomszéd UPC-je (az akkor kb 6 fal és 20 méterre van tőlem) vígan vigyorog a telefon kijelzőjén...
-
pinnacle
nagyúr
Sajnos az AC65P-nek is gyenge a wifije a távolabbi szobákban. Ezt a 85P tesztjében is jelezték. Ugyanaz a kettő. Asusnak jelezni kell, talán javítják majd.
5Ghz-t próbáltad már 100-as csatornán? Ott sokkal jobb volt a 65P, de nálunk sajnos meteorológiai radar van ezen, ezért egy idő után átteszi 40-re, ahol sokkal gyengébb. Nem tudom, hogy lehet, de a UPC routere gond nélkül megy itt. Próbáld ki, hogy neked nem lesz jobb a 100-on. -
Syl
nagyúr
A full skins-t raktam fel és a másfél napos teszt alapján, ahogy mondani szokták, van jó hír és van rossz.
A jó, hogy az akadozás teljesen megszűnt. A lan-on most már úgy folynak a bitek, ahogy más routernél megszokhattuk.
A rossz hír, hogy a wifi ereje maradt a pofátlanul gyík sávban.Nagyon köszönöm a segítséget!
-
attilav2
őstag
Na, jól működik az AC57U-n a Padavan? A skin-eset vagy a skinek nélkülit raktad fel?
-
Syl
nagyúr
válasz
Peter Kiss #6 üzenetére
-
Met
nagyúr
Nekem Asus router van, semmi gondom vele és szerintem jó
-
Padavan vagy OpenWrt az Asusra? Hátha azokkal jobban megy... Egy próbát megérhet. Csak a teszt kedvéért is, hogy vajon a gyári firmware pocsék, vagy hardveresen van gondja.
Na mire elolvastam meg megírtam ezt a hsz-t már más is javasolta. -
Syl
nagyúr
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Igen, gondoltam rá. Lehet nézek valami openwrt-t. A régi tplinken is az volt (vargalex-féle)
-
törölt tag
Próbáld ki rajta a padavan firmware -t.
-
Peter Kiss
őstag
Custom firmware?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Még a nyáron úgy alakult, hogy lejárt a UPC hűségem és mivel elérhető nálunk az optikás Digi,...
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen program, ami...?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest