Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz bobalazs #29518 üzenetére
Rev matching. Kihúzod üresbe, akkora gázt adsz, ami pont a következő fokozathoz kell, ekkor betolod a fokozatba. Ha nincs meg, akkor recseg, a ffb is dolgozik és üresben marad, ha elkapja, akkor szépen beveszi a fokozatot. Rá kell érezni, de ha egyszer elkapod, onnantól sima ügy.
H-váltó kell hozzá, beállításokban pedig a Controlson belül a H-shifternél Shifter layout behavior Advanced legyen. -
mgergo76
tag
válasz bobalazs #26924 üzenetére
Win10 esetén próbáld meg a Fn+F3 gombot. Ha asztali PC-d van, akkor lehet, hogy csak F3 elég. Ez oldalt feldob egy menüt, ahol a képernyő klónozási módok közül választhatsz (másolás, kiterjesztés, stb).
Bár nvidia kártya val a laptopban, de nekem így sikerült a kiterjesztett monitorokat beállítani.Üdv: Gergő
-
bobalazs
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz bobalazs #26392 üzenetére
Bocsánat, ott egy sort kellett volna hagynom a két téma között.
Külön sztori: a motor rezgést is lehet állítani, nyilván teljesen független mindentől. Nekem igen alacsonyan van állítva.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest