- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
AcCEsS #29918 üzenetére
Ez nagyon menő, irigyellek
Gondolom jó érzés tekergetni...
Más: Kifagyott az ATS, és a gamelog azt írta, hogy " Too many (3870) map items detected - using slow path! "
Ez azt jelenti, hogy menjek lassabban, mert nem tud ennyi kacatot kitenni a képre egyszerre?Mondjuk ez azután történt, hogy bumper kamerára váltottam, és így mentem egy darabig. Lehet, hogy besokallt a panoráma képtől?
-
Stewen1967
újonc
válasz
AcCEsS #29899 üzenetére
Féktárcsa csikorgás tudnivalók? jó ötlet az SCS től mert mikor a ház előtt a lámpánál megállnak a kamionok sokszor felhallani. Én a gyári gumi csikorgását cseréltem ki a modomban vele, mert olyat pl még sosem hallottam hogy egy kamionnak csikorognak a gumijai de olyat igen amkior fékez a féktárcsa nyiorog... nem nagy ördöngösség. Olvastam valami radar elképzeléseket az SCS-nél valahol lehet már fel lehet tenni és működik? nem tom találgatok mert az én kenworth w900 asomon amivel megyek évek óta nincs. Talán az csipoghat de nem biztos.
-
tatabike
őstag
válasz
AcCEsS #29763 üzenetére
Akkor ez Nálad olyan, mint nekünk a 4D mozi.
Gondolom elektronikai képzettségű illetve érdeklődésű vagy. Én is az voltam régen, de leragadtam az analóg/csöves/tranzisztoros erősítőknél. A napokban szanáltam jó pár 20-30 éves projektet a pincéből.
Amúgy ez a SIMHub jobb mint a SIMDashboard? Nem ismerem, csak utóbbit egy kicsit.
-
Delerium
senior tag
válasz
AcCEsS #29758 üzenetére
Köszi a Simhub ötletet, az új Iveconál nagyon jól fog jönni, olyan pici a műszerfala és nem látok rajta semmit sem amit szeretnék. Még finomítok majd rajta, de nagyon jó lesz. Én is beszerzek majd hozzá egy nagyobb tabot, vagy valamit, de egyelőre egy elfekvő telefon is megteszi
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
AcCEsS #28212 üzenetére
Amúgy azt muszály volt forrasztani? Emlékszem valami anomáliám nekem is volt, hogy nem úgy működött ahogy akartam, de a beállításokban emlékeim szerint volt/van egy opció a működésére, hogy gombként, vagy kapcsolóként működjön (nekem angolra van rakva nem tudom magyarul így szerepel e pontosan)
-
vlevi
nagyúr
válasz
AcCEsS #28200 üzenetére
Ezt valahogy nem értem.
Hol futottál bele olyan havas emelkedőbe?
Voltam már mind az 5 helyen, de nem emlékszem olyan emelkedőre, ami gondot okozott volna.És egy kicsit más:
SCS Software's blog: Kenworth T680 100 Years Anniversary Edition Release -
Cr00py
senior tag
válasz
AcCEsS #28200 üzenetére
Én ats-ben csináltam őket truckers mp-n. Westernstar 57x-t vittem, illetve w900-t. Mindegyikben a legcombosabb motor+ váltó a special transport miatt is..így én simán fel tudtam menni mindenhol ,csak egy kis lendület kell. Manuális váltóval ( skrs 18 speed van ) játszom, illetve kormánnyal, de szerintem simán billentyűvel is meg lehet oldani. Azt még nem próbáltam. Ha meg kellett állni, mert multiban volt egy kis "dugó" akkor is simán el tudtam indulni, igaz akkor kellett a difi zár ha emelkedőn voltam.
-
Delerium
senior tag
válasz
AcCEsS #28200 üzenetére
Ilyen problémám nem volt, mindegyik portálhoz, lerakóhoz oda tudtam menni, van amelyikhez maximum 5-10km/h-val, folyamatosan állva a gázon, egyszerű automata váltóval, max 1-2x nyúltam bele, hogy váltson vissza. Van portál ami meredekebb, de nem akadtam meg egyszer sem, a város központ talán a legsimább, vagy a posta. A hegyi szálló meg a gyár talán nehezebb, de azokkal sem volt gond, hogy visszagurultam volna. Difizárral szerintem rosszabb volt, vagy egyáltalán nem volt jobb, simán hagytam legtöbbször magától váltani, lelassult, de mindig felment.
-
Marci112233
addikt
válasz
AcCEsS #28117 üzenetére
Nekem is bejött az 1.49. Modokat keveset használok (3 darab steam műhely mod), de azok működnek tovább. A fék az ami nekem így is jó sima potméteres fékkel is, ugyanis ki lehet érezni meddig is taposod pedált, és holtjáték segítségével elég jól belőhető, persze ki mit szokik meg.
Nálam köd effekt nem fogta meg a gépemet egyáltalán, igaz 70 FPS-re van korlátozva a játék.(ETS2) Fenetebb közzé si tettem egy ködös képet, amit WoT-re is felraktam és pár perc alatt kaptam is rá értékelést is. -
®abstract®
őstag
válasz
AcCEsS #28060 üzenetére
ringyozban van az xbox game bar funkcio menupont-ott be tudod allitani
30 vagy 60 fps ben max 4h tudsz felvenni a monitorod-tvd felbontasan barmit! mivel xbox gamepadon tolom, az x gombra beugrik a menu.faxa.
1h video kb. 5-10 gb.
(2,5 ev utan a kormanyom random balra fordit-emiatt felborultam parszor-meguntam-felretettem=hori rwa ps4 classic modell)pedig nem sokat hasznaltam [link]
Jadro
ja,egen.bocs
-
®abstract®
őstag
válasz
AcCEsS #27980 üzenetére
ebben biztos lehetsz!
de nem is baj,legalabb van boven tartalom benne
nincsnév007
őstagja,faxa meg minden
tetszik.ahogy latszik a nyugati oldalon fuvarozgatok.
a keleti oldal is komolynak mutatkozik
max. 4h tudok felvenni egyszerre,de nem hiszem,hogy ennyi ido alatt vegigmegyek tobb 1000 km s szakaszon..majd meglatom hogy alakul.
truck modokat igazitom meg. -
AcCEsS
senior tag
válasz
AcCEsS #27862 üzenetére
Hmmm. Érdekes infóra bukkantam a jelenleg problémás Real Traffic Density moddal kapcsolatban. Araya a RoEx (és egy csomó más mod) fejlesztője itt írja, hogy ez a mod úgy ahogy van szar, és a fejlesztője Cip baromságokat csinált a mod beállításaiban, ami pl. akadozásokhoz, meg furcsaságokhoz vezethet. Én nem vettem észre ilyesmit, vagy ha volt is, nem ennek a modnak tulajdonítottam. Egyébként van egy Araya-féle traffic mod is (a legújabb a "SuperTraffic 1.48 INTERACTIVE!", ami állítható is, ezek után ki fogom próbálni!
Kísérletező kedvűeknek: itt elérhető.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
AcCEsS #27847 üzenetére
A crash problémát a Real Traffic Density ETS2 mod okozta. Kikapcsoltam, most minden ok! Nem kompatibilis a West-Balkan DLC-vel.
-
Delerium
senior tag
válasz
AcCEsS #27807 üzenetére
Köszi ezért a mod tippért, kis apróságnak tűnik, de nekem nagyon tetszik, hogy nem egy nagy zöld kockát kell néznem ha fizető kapu van vagy fuvart veszek fel, a bója is jobb mint a nagy villogó nyíl. A Google night naviért is, az teljesen kimaradt a listából nekem, hogy amúgy van.
-
Ablakos
őstag
válasz
AcCEsS #27807 üzenetére
A négy bólya elég tág határ a parkolásra. Közelről megfigyeltem a LutzXXX parkolót. Nemcsak vonalak, hanem ott még padka is "segíti"
a raktárdokkba tolatást. kb 10-10 cm a kerék-padkaszél mellett nem túl sok
Ezzel a kieggel érdemes gyakorlatozni. Ha valaki tényleg komolyan veszi a beállást.Az aktivációs ikon (csatornafedlap) tényleg jobb az általad linkelt modban. Jó lenne a kettő kombinációja.
-
-
Delerium
senior tag
válasz
AcCEsS #27692 üzenetére
Erre jönni fog hotfix, rossz lett a v7.3, a navigáción elmosottak a betűk, az oszlopok és a vonalak is villognak menet közben. A fórumon is írják, hogy nem lett jó. Cserébe a fűt, a majdnem 82c, még ha laptop is, az már sok.
GPU Temperature [°C] , Hot Spot [°C]
81.8 , 90.6 -
Ablakos
őstag
válasz
AcCEsS #27593 üzenetére
Na, ezek szerint nem csak én futottam bele, ilyen kapcsoló anomáliába. Nem tudtam, hogy lehet szoftveresen állítani
, ezért inkább forrasztottam. Soha nem volt dolgom osztóváltós autóval, de így is fura volt ez a megoldás. Most már ok a váltó
Az enyémet könnyen szét lehet szedni, így csak a kapcsolót kellett megmérni, hogy ne alsó hanem a felső pozícióban zárjon. -
Ablakos
őstag
válasz
AcCEsS #27176 üzenetére
Szerintem csak a nagyítás mértékét változtatja és nem a (grafikai) minőséget javítja a mod. Az hogy autónként milyen a minőség, a készítője határozta meg a kódban.
Ezzel a moddal elég szűk lesz a belátható tér. Kanyarodáskor pillanat alatt holttérbe kerül a pót hátulja, sőt még a c tengely is. -
AcCEsS
senior tag
válasz
AcCEsS #27175 üzenetére
Lehet, hogy a Realistic Mirror FOV kavar bele a minőségbe? Mert azt használom.
-
Ablakos
őstag
válasz
AcCEsS #27118 üzenetére
Tavaly decemberben vásároltam és kb 1-2 hónapig remekül működött. Aztán néha teljesen összevissza ugrált a kép, majd végleg elhalálozott. (fel sem ismerte a pc) Egy hónap szervíz után (garancia) kaptam egy teljesen újat. Alig egy hét után ez a második is elkezdett döglődni
Össze-vissza vibrál a ledje, a kép a játékban kaotikusan ugrándozik. El vagyok keseredve, hogy talán valamit nem jól csinálok
Egy minőségi usb hub, saját tápjával a forrás. Az ets2-ben semmit nem állítottam, csak a saját szoftverét indítom és működik. (csak ets2-ben használom)
Kicsit hihetetlen, hogy megint elromlott volna.A kérdésem, hogy hogyan használod a sajátod? (usb port, játékban valami config)
-
mancer7151
tag
válasz
AcCEsS #27111 üzenetére
Mivel az AI elég sz@r én ilyesmivel nem is foglalkozom. Sorolni nem tudnak, megszűnő sávnál simán belédjönnek oldalról, a fékezgetés folyamatos. Lejjebb vettem a def\police_data.sii -ben a büntik sürüségét és kész jöjjön belém. De ha az ai fájlokat ha átirod max_speed és engine_power akkor az fog nagyot dobni. Eredetieket és a modok ai-it is. Szebben haladnak és nem tökölnek előtted 55ös táblánál se 30-al.
-
mancer7151
tag
válasz
AcCEsS #27110 üzenetére
Örülök hogy oké, ügyes vagy
A lámpaváltást Kaas amugy meg is nyújtja, def\world\semaphore_profile.sii és def\world\semaphore_profile.dlc_wy.sii. De igen ahogy írtam is eléggé sürün spawnol és túl sok az autó.
A mit hogy spawnolunk az itt van:
def\world\traffic_rules_spawn.suitraffic_rule_data : traffic_rule.s_car_l
{
# name: "Spawn density car low"
rule: "density"
str_params[]: "car"
num_params[]: 7.0 # 7:00 //24 órás időpontok 3-4 bőven elég hogy életszerű legyen
num_params[]: 0.5 # frequency //sürüség összesen ill egymáshoz képest itt ritkithatod
num_params[]: 10 # count limit //összesen egyszerre 1x traffic szorzónál
num_params[]: 17.0 # 17:00
num_params[]: 0.5 # frequency
num_params[]: 16 # count limit
num_params[]: 0.0 # 00:00
num_params[]: 0.5 # frequency
num_params[]: 2 # count limit
} -
Ablakos
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz
AcCEsS #26983 üzenetére
Honnan jött, és mennyi pénz volt?
Én is próbálgattam a 18 sebességes váltót, de csak a sima G25 váltóval, úgy, hogy az osztót, felezőt csak gombokkal használtam, de úgy vacak volt.
Egyébként túlnyomórészt ez egy sima 4 sebességes váltónak tekinthető, csak tudni kell, hogy a felső, vagy alsó 4-et használod. Az egyes fokozatok rövidebb, vagy hosszabb áttételét nagyon ritkák használtam, csak akkor, ha nagy súllyal hegynek felfelé az adta ki jobban. -
Foose
addikt
-
-
Foose
addikt
válasz
AcCEsS #26558 üzenetére
Nem lehet hogy western star kereskedőt még nem fedeztél fel? Mert ilyenkor nem tudsz még vásárolni. Nálam is működik a műszerfal.... Sőt,most iratkoztam fel javított verziós műszerfal modra.... https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2845875966
-
Foose
addikt
válasz
AcCEsS #26137 üzenetére
Gondolom a játék 1.43 verziója miatt nem olyan jó mint az előző hangcsomag. Sokat változtattak 1.43-ra. Én is csak most töltöttem le az említett hangcsomagot,egy próbát megér. Mondjuk nekem ezek a hangok alapból is elfogadhatóak voltak,szemben a szörnyű motorhangokkal.
-
Jadro
veterán
válasz
AcCEsS #26137 üzenetére
Köszi a tippet! Épp a minap vettem Scania hangot tőle, lehet elsiettem.
Most leszedem az ingyeneseket és kipróbálgatom. Elérhetővé tudod tenni a Road & Wind noise 1.2-es verzióját esetleg? Nekem mondjuk az 1.3 is új lesz, de szívesen kipróbálnám ha ennyivel jobb.
Iberia DLC is -10% ismét, végre arra is rászántam magam és megvettem.
-
-
m0h0senator
őstag
válasz
AcCEsS #26103 üzenetére
JBX-et használok lassan 1,5 éve. Nem tudok már nélküle játszani. Annyival többet ad a játékhoz annyira elfelejteti, hogy 10 éves graf motoron ül a program. Nagyon sokat dolgozik vele egy panamai srác. Eleve egyszer kell kifizetni ha jól tudom 30 eur környékén van most a JBX de ugyanúgy jó ATS-hez és ETS-hez. Támogatja a custom mapokat a community szavazásai alapján. Elsődleges a promods.
Én az utóbbi időben áttértem a fizetős modokhoz. Igen megkérik az árát de verzióváltáskor nincs sz*pás van kommunikáció mikor készül el a frissítés mit tartalmaz stb. Amiket én használok: JBX, Fred Scania, jonruda, zeemods
-
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
AcCEsS #26041 üzenetére
Motor hangban a CAT3406E van meg ami egész jó, meg a Peterbilt 3xx hangcsomag, meg az összes ingyenes ATS-hez, mondjuk szerintem ATS-ben nem olyan rosszak az SCS motorhangok sem. Ami nekem a legjobban tetszik az a belső kabinhangok csomag, de azért kíváncsian várom, hogy most milyen lett az 1.43-ban a hang.
-
Foose
addikt
válasz
AcCEsS #26037 üzenetére
Én még nem kapcsoltam be a gépet, nem frissített még..... Nem tudom hogy alakul most a mod hangok kompatibilitása. Zeemods is követi általában a frissítéseket, valamikor biztos fogja frissíteni zee is a kiadott hangokat. Nekem Ets2-höz csak a Daf 105 hang van meg, nem tudok nyilatkozni arról, melyik lehet az amit keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!