Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
sziasztok! van aki komolyan tolja a vasat [link]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ary634 #27600 üzenetére
szia! én februárban szereztem be a gamet szóval nem vagyok régi tag de modokat használok.van hori rwa kormány szettem.
szerintem valótlan a fekhatas,mert 100 as tempoval 25-26 tonna pottal fekcsikorgasok nélkül csúszásmentesen megáll a kamionom nagyon rövid úton
a kamion fizika javítható modokkal= [link] meg [link]
a játékot pedig úgy állítod be ahogy neked megfelel[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Ary634 #27607 üzenetére
Foose
ezek a beallitasaim-meg igy 3X forog a kormany-jobb lett a fekezes ez a fizikai mod miatt-gondolom de be van kapcsolva a pneumatikus seat is. indulaskor bemozog a kabin,ahogy gazt adok-rangatnak a lovak
teszteljetek-ha van kedv[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz mancer7151 #27614 üzenetére
Az a meglepő hogy ets2 be is be lehet illeszteni usa kamionokat működik bizonyíték erre van a videóim között.
Még tesztelem a Kenworth modelleket, Mack,Freightliner, international,peterbilt.
A gyűjteményem része még pár darab orosz járgány= kamaz,kraz,maz.
Van egyébként dél amerikai térképem Ami több mint 150E km ad van kínai & távol keleti. Japán térkép is van teszteltem de nem jött be.Ha jól vettem észre az EU s kamionok esetében amikor 6*4 alvázat lehet választani akkor megváltozik a fizika egy kicsit.
Persze hogy ha rövidebb az alváz, kevesebb a tengely kisebb helyen megfordul a vas.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Ő itt lajos kamionsofőr [link]
-
®abstract®
őstag
válasz - = Zk = - #27621 üzenetére
Sajnálom hogy elvesztetted a humorérzékedet, szerintem nagyon vicces
-
®abstract®
őstag
ETS2 = alapvetően odavagyok a játékért de szinte csak a gyári térképen látom az igénytelenséget,hogy szögletesek a vonalak= felezo+ a sáv vonalak. nem tudnak íves vonalakat rajzolni vagy mi!? 🤔
van több térképem= magyar- south america- Ázsia távol kelet -afrika- kina- ott alig van ilyesmi.
ez nagy hiány a játékban- ha jol tudom akkor 1.40 v. működött- ezután megváltoztak a dolgok a gameben azota se rakták bele a lehetőséget arra,hogy legyen esély a kéz animációra [link] pedig nagyon adja 🤔 vagy valaki meg tudja oldani hogyan lehetne beletenni a játékba??Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Tudjátok kedvelem a régi "orros" vasakat is [link]
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
én úgy tudom valamit javít az,ha a game-config-r-buffer-page-size értéket 30 vagy magasabbra modositjuk.nekem 50 n van. úgy tűnik hogy jobb lesz. ezt a beállítást az scs fejlesztők szerint ajánlott már a promods mapekhez is,de mondjuk nem értem hogy miért a játékosnak kell evvel foglalkozni
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #27669 üzenetére
Ha bekapcsolod a valós üzemanyag fogyasztást akkor többet fogyaszt mindegyik
Minél feljebb mész északra annál magasabbak az árak 800-900 ft egy liter. Nyugaton is magas-Svájcba=800ft. Lehet venni használt vasakat [link][ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #27672 üzenetére
a kolega szerintem erre gondolt= [link]
francia meg spanyol szakaszokon 100 euros dijak vannak..
van 6 fuvarosom meg tobb garage de nem baj az ha nincs high price[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
ETS2-mese: Vol-volt,Vol-nem volt annyi kamionom lett,hogy nem tudok valasztani-behugyoztok! [link]
-
®abstract®
őstag
válasz - = Zk = - #27696 üzenetére
nekem eleg az ets2 van south america map ami nagyon adja-150Ekm bejarhato
a china & south east asia map is hatalmas & de van hungary is.
japan map az nagyon rossz volt
van par darab truckom,de a random fuvarokban beadja azokat amiket nem ismerek.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27709 üzenetére
szerintem teszteld ezeket:
cold rain fincsi-kisebb-nagyobb eső-csepp= ráfagy az üvegre.
weather modok- van valasztek [link]
nekem ez van-navi mod-kisebbe veszi a bamba nagy tükröket-navit felteszi [link] nézelődj [link][ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Van egy ilyen all in one térkép mode Mario map néven fut [link]
Kicsomagolva 10gb! Viszont sok térkép össze van gyúrva
teszteltem az EU ba jónak tűnik egyelőre.
jó nyilván lesznek benne hibák mert hatalmas az egész:
adott ugye az EU izlandig ha minden igaz, oroszország közel kelet távol kelet észak dél amerika afrika több része úgyhogy izgalmas anyag 🙂💯😎 ETS2 1.47 támogatott!
Nem fogad el minden módot ha jól tudom, mert vannak benne saját megoldások.
Készíts új profilt úgy kezd el ne meglévőbe illeszd!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Kirándultam egy kicsit a közel keleten, nagyon jó az élmény, szép a látvány, jók az utak,lehet csapatni 😎 a látvány különleges mert baloldalt a tengerpart jobb oldalt a hegyek lábánál, homokban zöld kaktuszok és egyéb sivatagi növények 🙂 tetszik.
A fogyasztás egyébként jól magas
Kétszer is megálltam tankolni és jót röhögtem diesel 30 ft per liter! Az útvonalon egyiptom környékén 80 ft per liter.
Az útvonal líbia- Tripoli-ami egyiptomig tart Tripoli bol- kairóig. Több mint 1300 km. [link][ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27735 üzenetére
ja,ez pedig a volvo fh globe volt=700 paci.
ez egyébként pont olyan útszakasz ami a szeretni fogod kategória,mert miközben turistakent kirandulsz, közben gátlástalanul nyomod a gázt mert megteheted= az utakon 150-200 km/h a speed limit
végsebességgel tudsz gyakran száguldani,mint a meszes!
nagyon jók az utak,dombra fel-majd le- alagútba be -majd ki= ez ismétlődik 2X is vegigmentem rajta.
az útszakasz sötétben tud veszélyes lenni= többször le sodrodtam az útról...
a másik szerelmemmel a ZIL-5423 al-600 paci.cummins mocis.2600 L tankja van(amivel ha jol szamoltam=6500-7000 km is megtehető) biztos,hogy zabalt ez is de full analog,szoval nem mutatja
de ott a legutóbbi kincsem a KRAZ-64431-3600 L tankja van a modellnek ami alig várja hogy elinduljunk `[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27737 üzenetére
remekül hangzik nekem több favoritom van,egyet nem tudok választani
potkocsik nem izgatnak most.
jelenleg nekem a mario map n elérhető-fentebb linkeltem. 10 gb telepitve!
több térképem & profilom van= all in be vagyok
a promods állományok is itt vannak előttem csak sorba kéne rendezni..
legutobb north america map t probaltam de nem megy-freeze van..
a mod mappa 100 gb szóval fullba vagyok= asszem vagy 300 db mod bekapcsolhato 😎
egyébként a promods middle east+red sea map addon része több közel keleti ország.ezek nekem egzotikus helyek 😎 de lengyel-meg Litvánia is tetszik-olyan kellemes kirándulást adnak.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz FoLey-v #27739 üzenetére
az nekem is van 4 fuvarosom dolgozik
vannak terkepeim=kina,afrika,azsia stb. ami nekem nem nyert az a japan map volt [link]
kedvelem a daf modelleket,de a man vasakat jobban.
promods balkan project addon ugyanezt tudja [link] & [link]
volvo-ezeket a modelleket kedvelem=EDC, F10, NH12, NL VNL300, 730 & 780.
spanyol is tetszik,de ha elnezed a lehajtot a palyan akkor nagyot kerulsz..lengyel+litvania ajanlott.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz palfitom #27741 üzenetére
azt amelyik le van töltve [link] reszelgetik,de hibák akadnak..
nekem a 0.9.28 van mer 1.46 vagyok.ABLAKOS
egen,ez igy van a hungary map ugyanolyan,mint a japan- csak önállóan működik-masik térképpel nem fog! de viszont lehet mellé betenni modokat, real traffic density+az AI traffic modokat nem kedveli-arra kifagy! a nem ai traffic modok mennek.
-
®abstract®
őstag
a betöltési sorrend igy helyes
szerintem a hiba nem nalad van hanem a fejlesztők hanyagsága mindez-meg siman lehet a grafikus motor elavultsaga miatt is.
sok videót megnéztem de izmosabb hardvereken is szinte mindig van lag- micro lag.
egyébként ez a videó segit valamit a problémákon-jobb lesz mint előtte [link]
a config.cfg fajl bol legyen belole masolat a biztonsag miatt![ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Szeptember végén volt a legutóbbi update
Albánia, bosznia és hercegovina, szerbia, macedónia görögország.
Elvileg horvátország pont nincs benne de hát nem biztos hogy nagy baj..
Most nem tudom majd megnézem amikor sikerül beállítani[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
a történet ismerős nekem is próbáld ki azt amit ide tettem-hidd el jobb lesz.
a high priority re gondoltam.
de a game-folder= config.cfg ben megszerkeszted az r-buffer-page-size értéket 50 re akkor jobban fut a game.
voltam kirándulni Észak Afrikában-kegyetlen volt [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
legutobb evvel mentem-LIAZ-300=remek vas
-
®abstract®
őstag
Sir,nekem 5db profilom van a promods kat tartalmazo mega mapot meg nem kapcsoltam be..abban lesz kb. 300 db mod
Bunken & Vlevi
pedig megy tobb magon-pont emiatt ajanlottam feljebb a high priority settingst.video is van hogyan allitod be
-
®abstract®
őstag
mentem egy short fuvart egy specko daf al,persze rossz idoben [link]
-
®abstract®
őstag
de jo hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim,mint amivel szenvedtek itt
csak fuvarozok gondtalanul az aktualis felpofozott kedvencemmelSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Pist@bácsi #27815 üzenetére
ha modokat használsz akkor feljebb is megy a proci & vram használat 4gb vagy magasabbra 🤔
-
®abstract®
őstag
válasz Marci112233 #27830 üzenetére
Beszereztem az ATS t
Faxa meg minden.alapvetően tetszik de kevés traktor van benne 15 darab ha jól számoltam. Több térképem is van nemcsak 3db darab de azért szerencsére lehet bővíteni meg rá is fér a modolgatás mert anélkül vérszegény ez a játék is ugyanúgy ahogy az ETS2.
gondolom amúgy 150- 200 darab modot bekapcsolsz akkor már elég jó lesz
Vannak ilyen mega map kombók úgy már elég jól fel lehet hizlalni a térkép mennyiséget [link][ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Hát elég gyenge a game van rajta még mit dolgozni sok munka van ebben még. egyébként én úgy látom mintha a spintires mudrunner and Snowrunner lett volna amit lemásoltak nekem azokra hasonlít inkább.
Viszont megmutatja hogy az ats nek és az ets2 nek milyen hiányosságai vannak:
Kéz animáció a kormányon, lehet tankolni, van fáradtság benne tehát enni inni is kell meg aludni. Bemegyünk fogyasztani az üzemanyag kútra ha már tankolunk is. Kiszállunk a pótkocsit leeresztjük felemeljük. A pótkocsira csatlakoztatjuk a kábeleket.
Váratlan eseményként a jeges úton egy fa rádőlt az útra kiszállunk motoros fűrész l feldaraboljuk és tovább tudunk haladni.
Azért ezek zseniális megoldások elismerem 💯
és lehet hogy ezek a remek megoldások soha nem kerülnek be a két favorit kamion simulator baSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz lamaskitfi #27863 üzenetére
Igen közben rájöttem meg egyéb finomhangolásokra is
De úgy vettem észre hogy plusz beállítások meg jobb fizika az 1.48 as verzióban vannak. Mert ott beállítható ABS meg vészfékasszisztens meg ilyesmik, de hogy ezeket így kapcsoltam padló fék esetén már csikorognak a gumik úgyhogy faxaIdehaza mentem egy kört egy nagy macskával + autóztam amerikai álommal [link] & [link]
-
®abstract®
őstag
válasz AcCEsS #27866 üzenetére
nekem nincs vele gondom-ATS & ETS2 is megy vele
game egyébként is tud akadozni,de én elfogadtam ilyennek..
úgy látom az ATS az mintha jobban működne gondolom reszeltek rajta valamit.
meg lehet oldani mod mentesen is a forgalmat [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Marci112233 #27879 üzenetére
én csak februar végén kezdtem a gamet
egyébként a jazzycat traffic modokat hasznalom mert nagyon jok szerintem= autok-motorok-teherautok-regi-ujabb-classic-sport-luxus autok gyarapitjak a valtozatos fogalmat de sokat adnak az élményhez, enélkül olyan kihalt a game nekem. ezekhez+a real traffic density+az emergency csomag,longer train-real train sound=well done a forgalom faxa,hogy sipol a vonat
ugy tapasztaltam jazzycat modokkal inteligensebb a forgalom,nem olyan buta.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #27884 üzenetére
Az első lesz a hibás mert egy pont 46 ig támogatott.
Én ets2 1.46 vagyok de nekem rendben megy.Én úgy tudom hogy a wot fuvarok esetében 100 darab mod lehet bekapcsolva, persze simán lehetnek problémák szóval garancia nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest