Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Snowymoon.io val kapcsolatban:
ATS nekem 1.48 v.van,gondoltam a Snowymoon 9.4.0. v. jo lesz, ami ETS2 1.48.5 v. ben megy az itt regebbi meg ujabb verziok se mennek..mi lehet a gond? tippeket elfogadok..
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Ets2= Akit érdekel motor váltó hang felújítás az itt megtalálja [link]
-
®abstract®
őstag
válasz Stewen1967 #29813 üzenetére
Köszi az infót 🤔 azt észrevettem hogy számottevően nem lesz jobb az éjszakai látotávolság de legalább az illúzió adott,vagyis evvel nyugtatom magam 😎
Az meg amit a sicsi tim tesz az botrányos! Szakodnak a tartalommal, módosítások,variálás,lebutitás,behazudott grafikus motor csere stb..Tatabike kolega említette,hogy FS 22 esetében a régebbi módok is működnek ahogy az újabbak is tehát az milyen zseniális megoldás..
Sajnos itt meg a porondon csak a szívatás megy meg a hátráltatás..Tatabike
Egen, lehet hallani milyen pocsék lett az eredmény..
Ez már csak simán a sícsi tim marketing duma= részlet 😎Delerium
Ja, persze majd egyszer.. sajnos a néhány városból álló országokat a térképen nem akarják kibővíteni arra sajnos nincs energia meg erőforrás..
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Stewen1967 #29803 üzenetére
Na jól van akkor nagy 🎏 vagy
Hadd villogjinak le vannak ..va..
Rendesen faxa a világítás modod
A világítás ami bizonyos modellek esetében működik:xenon by alik mod amit kedvelek egy kis kék fény előre pont jó
[link][ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Stewen1967 #29791 üzenetére
szoktam rongyolni autopalyan meg sivatagi szakaszon 130-140 l felette alig..meg minek is?! ez kamion sim nem verseny game lassabban haladok tudok nezelodni,bambulni..
race game- azokban tudok robogni 300 meg felette is de az mas kv house..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Akinek erdekes lehet az ATS hez valo mega map & egyeb mod pakkom [link]
192 db os! lehet elvezni!
az aktualis verzio updateket megkeresitek.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29703 üzenetére
nem ismerem mi baj lehet ha megvan minden dlc d? semmi!
ha nem megy neked akkor várni kell,hogy igazitani meg javitani tudja a tag..hogyha van kedve..engem specko zavar ez a verzió számos ziskodas meg szakodas a sicsi tim részéről, többnyire borul minden emiatt,a modderek meg biztos utálják már ezt a csiki-csuki-fileok-biszi-baszo gatasat..gondolom..aminek semmi értelme,meg ugye annyi fejlesztés meg nincs,ami indokolja ezt a gyakori herce-hurcat..a grafikus motor csere is csak 1 sicsi tim marketing hazudozás volt.. értelmetlen játékos megtévesztés..
ATS hez szerintem ez a tag készít jo mapokat= k-dogs map [link] utóbbiak alaszka,de nekem a régebbi mega mapja van-remek..
hogyha megvannak az ats dlc k akkor tudsz összerakni mega map combo t..akkora térképed lesz,hogy sose tudod bejárni
van ilyen trópusi map [link] meg ilyen specko mad max city map [link]
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #29699 üzenetére
A sicsi tim et annyira nem érdekli a térkép felújítás mint a lelkes moddereket, akik minden esetben előrébb járnak mint a fejlesztő kiadó cég 🤔 azért ez így kegyetlen de ez az igazság..
Itt van gyűjtemény hogy mihez van map rebuild [link]
Promods hoz van magyar map bővítés kapunk 6 darab várost azt annyi [link]
Egyébként ilyesmire megoldás lehet, hogy váltasz ats-re vagy teljesen más játékra ami kedvenc 😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #29692 üzenetére
Ja értem
Találtam egy régebbi 🤔 görög térképet hát igaz hogy csak szinglibe megy új profillal, viszont egész érdekes [link]
16 városba lehet menni, a térkép 1:1.akit érdekel tesztelje! 😎[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz nincsnév007 #29689 üzenetére
Meg van ilyen is-russian open spaces [link]
meg a rushmap,southern region,kirov,sibir,volga,great steppe,road to asia,road to aral.. ezek elérhetőek jelenleg.
Szóval oroszország nagy része bejárható
Ja hogy te a sicsi timre vársz.. várjál csak nyugodtan majd öt éven belül lehet hogy kiadják vagy mégssem...Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29671 üzenetére
Hát reménykedni lehet.. ja,tetszik nekem is de így ebben a formában nem.. gondolom én ha be tudnák fejezni a fejlesztést akkor lenne kábé 8:9-10 giga a végeredmény meg ugye nyitni arra hogy hozzá lehessen illeszteni a többi térképhez..hát ahogy olvastam a növényzetet reszelgetik meg ilyen kisebb módosításokat, de konkrét útvonal fejlesztésekről nem irnak sehol pedig pont az lenne a lényege hogy ez a ország egyik végéből el tudsz fuvarozni a másikba 🤔 pl. Szombathely- békéscsaba..
ha kihívásra vágysz akkor tudom javasolni a japán térképet nagyon komoly igaz az is csak magába megy.. [link]Tatabike
Megy a bohóckodás kérem szépen 😎
Az a helyzet hogy nem ezen fog múlni a magyar térkép 🤔[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29668 üzenetére
Elvileg igen,de gyakorlatban sajnos nem úgy néz ki [link]
Nagyon sok út hiányzik, vagy nem létezik..
én türelmes vagyok de nem szenvedek evvel a térképpel ja és ugye a standalone tehát semmihez nem lehet illeszteni csak úgy van..
nagyon jó lenne egyébként hogyha be tudnák fejezni a fejlesztést de sajnos nincs rá kapacitás meg erőforrás
Amit meglehet figyelni vagyis történik az hogy néhány lelkes rajongó az újabb verzió számokhoz hozzá illeszti és annyi 🤔
Tapasztalataim szerint jobban jársz hogyha összeállítasz egy mega map kombót sokfelé el tudsz menni.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
És még egy orosz gyöngyszem 😎💯 igazi hangos ✌️
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29650 üzenetére
mint írtam korábban, javit a helyzeten a real traffic density mod- mind2 játékban
megkeveri rendesen a felhozatalt,kicsit okosabbak lesznek,emiatt nem annyira hülye a forgalom..
a sicsi timet pont nem érdekli mire vágynak a játékosok,a modderek tudják a tutitTatabike
igazad van,de nekem pont azok a modellek tetszenek amik nincsenek a játékban=ets2. vajon, miért nem?!
scania régebbiek meg retro modellek-nagyon jók vannak= R560,R650,RJL,T-SERIES,111,113h,143,next gen,1-2-3-4 series,PGR SERIES,T580,S500,124G.. kánia DC16 motor..
volvo-vagyis-vol volt vol nem volt=FH-MK1,nh12,nl12,fm,fmx,fh 2021,fh22,fh3,fh-2012,fh16-2009-2012.
a vnr meg vnl series- tengerentúli modellek,elférnek itt 😎
merci=mp1-mp5 ig..antos,axor,sk,710,ls,atron,van több is..
man-19.361 fincsi..
csak 1 lelkes játékos vagyok mióta játszok azóta szoktam figyelni az igaziakat 😎[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
voltam polandba orosz vassal,vagyis kamazzal voltam kamazkodni [link]
-
®abstract®
őstag
hat en eleg gyakran szerencsere van boven mibol.az mp4 eleg faxa legutobb az iveco high-way meg x-way tipusokkal fuvaroztam..
Ablakos
tudok ajanlani skandinav vasakat-SISU neven [link] besegitett neki a renault,meglatszik,de specko modellek
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29588 üzenetére
Hát elég baromságnak tűnik az biztos 🙄 meg találkoztam olyan modellekkel is beállítom az interiort ami tetszik nekem és a külső tükröket válogatom olyan megoldásokat alkalmaznak hogy a tükör tetejére baromi nagy hosszú antennát raknak rá ilyen őrültséget nem láttam korábban..kenworth modellek érintettek.. meg ez a hülye antenna mánia.. amikor a fülke külső sarkaira hosszú előre néző antennák rakhatók, de minek?!
Delerium
Mondjuk ez egy látványos, szívmelengető helyszín 😁 hasonlót modderek már készítettek korábban csak az nyilván nem ilyen részletes 🤔
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29594 üzenetére
No, akkor meg is van a megoldás
Ja igen hát a windowsnak ez a igénye már régóta jól tudom hogy a lapozó fáj hogyha nincs beállítva akkor bizonyos játékok nem fognak működni megfelelően,programok esetére is igaz lehet azt úgy nem ismerem de gondolom hasonló a működésük 🤔
Ez az oldalfájl, lapozófájl annyit csinál hogy a kijelölt árhelyedből elvesz xgigabájtot és akkor arra készít azt használja a virtuális ramnak.. de valójában ez csak egy látvány megoldás mert ha a fizikai ramod úgy kilencvenc százalék fölötti ki használásra a működik akkor ugyanúgy ki fog dobni a játékból mert a virtuális ramot nem használja úgy fel kiegészítésnek pedig pont az lenne a lényege, vagyis tapasztalataim szerint átvág a rendszer, pedig pont az lenne a lényeg hogy ne kelljen fizikai ramot bővítened tehát venned 🤔🙄
Amikor az automata kezelést engedélyeztem akkor az ssd- ből elvett 20-25-30 gb-ot ami nem tetszett nekem és levettem a minimális és maximális értéket is 6145 Mb ra.. nekem ne vegyen el többet a tárhelyekből csak fogy a helyem emiatt..🙄 nekem így jól működik.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Persze, csak a szokásos rizsa köszönjük szépen 🙄
sicsitim marketing meg üzletpolitikája egyáltalán nem is tetszik nekem, nem is értem ezt hogy..
Ja időközben rájöttem,és akkor te még csodálkozol hogy minek használok annyira sok modot?! Hát pont azért mert pótolom a számomra hiányzó modelleket meg egyéb dolgokat amik nincsenek benne a játékban 🤔 meg nem tehetek róla hogy azok a típusok tetszenek amik nem találhatók a kínálatban.. és amik megtalálhatók modderek által, például a scania modellek azok nem a porszívó hangos verziók 😎
Komoly ez a videós felhozatal amit ide tettél 🙂
Fantasztikus hogy mennyire komoly kínálat van a piacon..
Az mp4 ig vagyok,az mp5 kimaradt, de nekem az axor is tetszik
Ja,iveco s-way meg x-way, megvannak, fincsi darabok.
Megy ott a bohóckodás nagyszerű típusokat pont kihagynak..Bunken
Nem csak a kamionos játékok miatt ha nem a meglévő egyéb játékaim miatt van ennyi minden telepítve még ilyen net framework nyolcas verzió van még az is kellett valamelyikhez már nemtom mihez.. a másik az hogy megfelelő működés miatt telepítettem a 32-es 64 bites verziókat is mert a nyomorult windows update nem volt erre képes 🙄
a scania csőrös modellek hogy nemigen láthatok errefele hát nem biztos hogy azon múlik, hogy hosszúak mert ezekből is van a négyszer kettes rövid alvázas verzió tehát mások az igények 🤔
Meg ugye itt eu-ban vittem fuvarokat ezekkel a scania csőrös vasakkal és el tudtam férni az utakon 😎 ami ugye itt a játékban működik..
Na hát a volvo vnl modellek azok fantasztikusak 💯😎 az usa piacos.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Természetesen én is ez alapján tudtam összeállítani a készletemet enélkül behugyozott a játék
Persze tudom hogy nagyon sok de kedvelek sok mindent úgyhogy megadom a módját de annyi fajta modell van hogy választani is nehéz. De kamionok mellett van jó pár dolog ami tetszik nekem ilyen kiegészítések pótlások, amik ugye szinte a mai napig nincsenek benne az újabb verziókban se..van egy pár modell amit megveszek a többit azt meg ki tudom próbálni mert tesztelni gyors munkába bármikor, ezt szoktam tenni 😎
a másik az hogy engem az update nem érdekel mert lehorgonyoztam direkt az 1.48.5 re,mapkombó meg egyéb mód verziók miatt amik az újabbakon nem is működnének de hát a másik az örülök hogy össze tudtam rakni és működik így ahogy van 💯Ablakos
Kisebb-nagyobb problémák előfordulnak de megoldom,hogyha sorrendben van rakva lehet kezelni simán 😎
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29564 üzenetére
ja jelenleg 325 db ez valtozik..nagyon jok a jazzycat modok de okozhatnak gondokat.sound fixes pack-egen-utobbira mast hasznalok.
hang javitasra ez fincsi [link] felpofozza a beteg motor meg valto hangokat.nekem hizott verzio van= 424 Mb. faxa-sok modell szebben hangoskodik.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29562 üzenetére
Ha jól tudom ez ilyen optimalizálási beállítás gyorsabb stabilabb betöltési idők, meg hatása van a működésre is ahogy észrevettem 🤔
Meg több oldalon is javasolt szóval,alkalmaztam én is nekem jobb lett
Neked mi a tíz darab a promods? 10 darab az 10 giga kb..
Egen az a mód mennyiség száma..de figyelj nincs itt semmi hókusz pókusz kipróbálod a beállítást alkalmazod és ha egy-két óra elteltével se dob ki a játék akkor megvan a megoldás.. ha nem ezen múlik akkor a rossebb tudja hogy mit csesztek el a sicsi tim nél..
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29560 üzenetére
Én úgy tudom hogy befolyásol igen meg tapasztaltam is.
mindkét játékban van mega map kombó profilom ami azt jelenti hogy több 100 darabos a készletem. ETS2 ben 320 db feletti.. tud működni így egyben csak szükség volt erre a buffer méret növelésre..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29556 üzenetére
Ha még nem tetted meg egy próbát megér szerintem 🤔
Játék könyvtárban van olyan bejegyzés hogy config cfg.
Abban megkeresed az r_buffer_page_size-10
Ezt az értéket átírod 40-re. Mentés, kilépés.
Mind2 játék esetében jobban működnek a dolgok legalábbis nekem.Amit ablakos kollega ajánlott az indítási opció hogy a parancsikont kiegészíted, az nekem csak ideiglenesen tud működni mert rövid időn belül lefagy a game kidob..CTD..
A másik az hogy nekem a westbalkán útvonalakon jelentkezik a megnövekedett hardver igény máshol kevésbé..
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29543 üzenetére
Hát ez így szokott lenni sajnos kiadással járnak ezek 😎
Ja igen látom 🤔. [link]
ez a xeon proci már négy per nyolcas, az már jobb mint előtte volt
Most nézem a lapod az ilyen 4/8 xeon procikat támogat..a ddr3 ram az 3100 MHz ig támogatva. mielőtt a cpu t kicseréled nézd meg hogy az újabbik működni fog e jelenlegi bios verzióddal mert lehet hogy kell egy update-et adni neki csere előtt.. itt meg tudod nézni [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
ETS2-Nálam így szalad a játék [link]
Scania 124G-V8- érdekes nekem pont azok a scania modellek jönnek be amík pont nincsenek benne a játékban[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29536 üzenetére
ahogy Milka 78-kolega irja,az van esetedben
a cpu d meg a sys ramod keves lesz ehez a jatekhoz a 4K felbontashoz abszolut.. ha tevedek akkor elnezest..nekem igy szalad 1.48.5 v. direkt modok miatt vagyok ezen..FHD a monitorom-75 Hz tud--Cpu m-az 8/16-sys ram 16 gb-vga ram ugyanezen-nvme ssd van a game ami 5000 MB tud olvasni..
ez az ETS2 v. 37-75fps mozog-siman megy nincs gubanc.
a game ram fogyasztasa 5-10 gb koztt vagy tobb is tud lenni..
a gpu ram is 2,5-10 gb tud enni..[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
értelek persze.. ez a gyakorlatban így működik mert ugye ezek a számok..
Ha jól értelmezem akkor 2012 óta reszelgetik pofozgatják a grafikus motort,amit ugye a sicsi tim megmarketingel hogy új meg minden pedig valójában nem csak tovább van fejlesztve azt annyi 🤔 oszt olyan amilyen részükről röviden ennyi 🙄
véleményem szerint az ets 2-ben olyan szutyok az egésznek a működése (úgy vettem észre hogy hanyag a fejlesztő csapat vagy igénytelen nemtom) az ats-ben mintha jobb lenne a helyzet.. az ilyesmik optimalizálás miatti gondok lehetnek..ugye hogy más autós játékokkal hasonlítom..
ETS2= A steamen az a sok nyálas seggnyaló ömlengő dicsérgető vélemény amit lehet olvasni hát az valami hihetetlen, mintha egy másik játékról lenne szó nagyjából 😬Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29531 üzenetére
Ez jó ötlet volt 💯 pedig feleződni kéne az fps számoknak mert ugye kétszer akkora felbontás most 🤔 hogyha monitorozod az erőforrás használatot akkor látható-adrenalin ban van a game overlay.ki tudod tenni valamelyik sarokba és akkor mutatja mi mennyit használ.
emiatt is bátorkodtam javasolni rx 6600 xt modellt, ami ugyanúgy nyolc gigás de combosabb darab. Használtan 60 körül van.
Gondolom számít az is hogy driver jól működik 🙂 nekem a 24.31-es van elég jó.
A másik az hogy ez a pofátlan játék valójában vga ram bol 8 gb felett is tud zabálni 😬Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
az oroszok regen a spejzban voltak,de napjainkban a kinaiak inkabb..
kinai teknik..ez a modell is tetszik ne utaljatok meg akit erdekel [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Ja hát ezek vannak kérem szépen itt a játékokban ahogy észrevettem 🤔 meg a 12 sebességes váltó számomra elég (valamikor 10 is jó lehet de ki kell fogni) a kevesebb az a baj ha több az meg nekem sok már, mert folyamatosan váltogat és a motor hangot alig hallom, én meg azért oda vagyok 😎
Hát nem tudom lehet hogy ez így marad mindig, de mint írtam nekem power mód az szimpatikus jónak tűnikTatabike
Igaz egy 60 tonnás vontatmányhoz a 400 lovas motor emelkedőn az rendesen kevés tud lenni, ott szokott behugyozni a technika és olyankor szoktam látni hogy a fordulatszám az egekbe szökik
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Hát érdekes dolgok ezek hogy így működik 🤔 viszont amikor szakad az eső akkor kimondottan előnyös hogy ki tudok nézni, ha már az üveget nem húzom le 😎
Automata váltó: no megnéztem a játékokban amit írtál de hát ugye én gamepad kontrollerrel játszok- ott a bal és jobb oldali ravaszzal ugye simán kényelmesen tudom adagolni a gáz és fék mennyiséget, ahogy nekem tetszik man tgx gx volt a vas,ats ben a western star 57x. Az élmény hasonló volt szinte ugyanaz.simpla automata-power mod.1500-1600 fordulatnál váltogat hogyha padlógáz van akkor 1800-2000 körül. Viszont hogyha nehéz a pótkocsi tudom is én 40-50-60 tonna vagy még több akkor emelkedőn simán felmegyünk a fordulat 3000-re vagy még feljebb is tud menni attól függ milyen tipus a váltó 🤔
-
®abstract®
őstag
válasz eboostr #29505 üzenetére
Köszi érdekes de már úgy megszoktam ahogy van együtt tudok vele élni
Arra esetleg van-e valami megoldás hogy a bekapcsolt mód kamionokat random beadja fuvarok között?
ne csak mindig ugyanazokat a modelleket erőltesse?!
Változatos modelleket hiába kapcsolom be, vannak olyanok amiket sose mutatSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29485 üzenetére
Van néhány javaslatom: két fajta automata beállítás van sima egyszerű meg a valódi teszted le melyik fekszik jobban neked.. automata váltó beállításai alatt van három fajta erőfokozat válaszd ki az erősebbiket. További gázpedál fékpedál érzékenységét változtasd meg, ezáltal érzékenyebben fog reagálni a gáz meg a fék pedál nyomásra, nekem így jobb az élmény teljesen.
sok olyan modell van amelyikben a váltókar ott figyel de meg se moccan, ott pihen,nincs animáció rá mindez azért lehet mert a sicsi tim kiszedte, több éve megszüntette a kormány váltó animáció lehetőségét mert modderek megcsinálták és faxa is volt de nekik nem tetszett emiatt megszüntették módosították direkt hogy ne is működjön, a nyomorultakTérkép a poland rebuild az tetszik nekem is látszik hogy fel lett pofozva rendben is van, de viszont vannak olyan szakaszok amikor váratlanul eltűnik az út vagyis a jármű leesik a semmibe ez óriási hiba szerintem és nem is tűnik eddig úgy mintha tudnák javítani vagyis jelenleg nem jó még.. vagy lehet hogy már orvosolták mondjuk nekem nem a legfrissebb van belőle.. neked melyik verzió van? A hiba jelenséget észrevetted amit írtam?
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29481 üzenetére
Mindenki maga tudja hogy mi fekszik neki
Nekem volt időm bőven megszokni gamepad kontroller joystick kombót, a régi korszakban amikor még sega dreamcast- psx- xbox- ps2-xbox360 hoz volt szerencsém akkoriban.. de az már mikor volt baromi régen.. meg a windows pc korszakban abszolút számomra az a legkényelmesebb sok oldalúbb a mai ☀️ hogy 10-ből 9 játékkal tudok gamepadon játszani a legjobb élményt adja igaz van is három darab 😎
Van kormány pedál szettem, de itt a kamionos játékokban annyira nem pontos mint a másik fajtában szóval hanyagolom.. egy jó fajta meg 100eft, sok helyet foglal meg minden, inkább
Kollégámnak van szimulátor padja kormánypedál készlet minden de hát az bőven 1000 euró feletti kategória.. meg ugye kényelmesen elfér a nagy nappaliban..a kormányzási kamera funkciónak annyi a lényege hogy kicsit meg tudod nyújtani az oldalra nézést kanyarodáskor nekem ez némi plusz jelent.
Itt a két játék esetében a leggyorsabb a numpad funkció amikor négyes ötös hatos gombot használod gyorsan tudsz balra jobbra nézni majd előre az egyik legjobb dolog tud lenni[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Bunken #29476 üzenetére
Ha neked úgy megfelel akkor nyomjad a gombokat
Egyébként egy gamepad controller sokat tud javítani az élményen meg be tudsz rá programozni szinte mindent.
Érdekes hogy a kormányzási kamera az elején zavart de most már elfogadtam meg jó is mert pluszba tudok nézelődni adott irányba.
Az index meg nem érdekel úgy se veszi figyelembe a többi autósSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
No,voltam ATS ben fuvarozi Peterbilt-379X [link]
specko vas ez,eddig nem ismertem..[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29457 üzenetére
Az a nem mindegy kérem szépen ott nem szúrnak ki a modderekkel meg a lelkes rajongókkal régi is működik meg az új is zseniális megoldás 💯 csak tudnám hogy a sicsi timnek miért szúrja a szemét az hogy rajtuk kívül mások előrébb járnak meg hozzátesznek a játékhoz igazi nyomorultak, nem támogatják mások munkáját pedig az ő játékaikhoz tesznek hozzá elég sokat 🤔
Nem tudom hogy ismered-e ezt a tagot fs22-ben ajánlom [link]
Profi az ember és nyakig benne van a játékbanSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
Nagyon baba meg egyébként is oda vagyok a csőrös modellekért 💯 ahogy nézem ez ráncfelvarrás inkább.
nekem egyébként ez az új,meg a cascadia 2019 & western star 57x interiorban nagyon hasonló utóbbi is csak ugye persze más a kormány..
Meg a belső nézetben elérhető egyébként az a oszlopra szerelt mirror kamera, vagyis a felszerelt tükör az a oszlopra jó pár modellre.mindkét játékhoz van ats [link] ets2 [link] zseniális az biztos.
Z0C!
Topikgazda uram! No már ilyen is van itt nekünk, örvendek!
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29433 üzenetére
Tudok róla kicsit bonyolult.nekem az nem szimpatikus még az alkalmazásban hogyha egy-két játékodat elkezded vele babrálni utána a többi játékban is beleavatkozik anélkül hogy módosítottad volna bármelyiket, ezt vettem észre és nem tetszett
Szóval rájöttem hogy nekem nincs rá szükségem.
Vga driverben tudom állítani az egyéni beállításoknál az ilyesmiket persze szolidabb módon de nekem elég.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29429 üzenetére
Mielőtt bármit módosítanál előtte az alap beállításokat fényképezd le!
Amikor teszteltem meg próbálkoztam vele nem lett valami sikeres az eredmény óvatosan szabad állítgatni a dolgokat mert teljesen elronthatsz mindent könnyen.. fényekkel és a színekkell tudsz játszani de nem biztos hogy jó lesz 🤔 nekem a szaturáció részlet tetszik tudod színesíteni a képet de egyéni dolog ez is..Akármilyen beállításokat végzek el fűrészfogas vonalakat mindig látok vagy a villanykábeleken vagy épületeken mindegy mindig észreve lehet venni, vagyis nálam ez van 🤔 már elfogadtam.
Meg nemrég kérdezted- pótkocsi hátulján tükröződik a mögötted haladó autó, a tükröződési beállításokat magasra állítottad akkor az olyan.. meg simán lehet hogy hiba persze..én azokat az értékeket minimálisra vettem, nekem ne tükröződjön se itt se ott meg főleg a szélvédőn belül ne az interiorba! Engem nagyon tud zavarni!
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29424 üzenetére
Ja hát annyira azért nem 😎 az előnye az hogy tudok neki adni 16 gb ramot,meg el tudok vele karistolni a játékaimmal, full hd-n azt annyi 😁
Intelhez képest az amd-nek jobbak a fejlesztései az utóbbi években az a helyzet..
Meg egy ilyen mini pc-vel el tudok soherkodni 100 w se fogyaszt szóval barátságos 🙂
Az rx580 helyett 6600 xt meg a 7600 xt kurrens modellek az utóbbiból van 16 gigás verzió az faxa.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #29421 üzenetére
Ja értem amíg van rá gari addig jó vagy 💯 nem is volt olcsó jól hangzik akkor mehet a game tovább 😎
Én meg direkt leveszem 30 fps-re mindkét játékban elég annyi.
az intel procid tud zabálni- az alap tdp-t meg is tudja 3x ni..
Ahogy nézem itt az oldalon. [link] 8 gb írnak de gondolom akkor az egy drágább opció.. vga driver minden gyártó esetében tud hibázni ha épp jól működik szerencséd van
Úgy alakult hogy nekem is lett hardvercsere egyik mini pc ről váltottam egy másikra 😎 125e megúsztam.. hardverem: [link] meg [link] plus 32 gb ram..apu-vga nak adtam 16 gb vram adott..🤔
Szóval faxa meg minden viszont a játékokkal kapcsolatban:
Direct ezeken a verziókon vagyok-ATS 1.48v. ETS2 1.48.5. modok miatt.. ATS-ben négy-öt gigáig megszokott állni a vram,
ETS2 esetében ott fel tud szaladni 8-9-10 re is csak pislogok
Gondolom újabb verziók esetében ez több is lehet..[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
egész jó a discord- 2 éve vagyok ott-ami az előnye hogy van mindenre- böngészőben is megy- szóval faxa amit nézel azt folytathatod másik platformon párhuzamosan.
így lett jó a discordod,hogy az ats & ets2 hírek facebook csoport kapcsolódott 😎
másik az,hogy nincs kedve a tagoknak annyi helyre be regelni- emiatt lehet..van jo pár app= disqus-face-insta-whatsup-signal-telegram-viber meg mittomen..
csupa hasznos dolgok ezek,itt a helyük- 1 téma gyűjtemény fentre- kitűzött- rögzített hozzászólás lentre a fontosabb infokkalna,megkerdem a topikgazda Subzerot,hogy mit gondol, átadja e neked a rangot 😎
-
®abstract®
őstag
kolega uram,most lett érdemleges a discord szervered- mert lett rajta tartalom 💯 másik az,hogy 8 fajta népszerű game van terítéken ami jó döntés volt
meg arra gondoltam,mivel te nyakig benne vagy az itteni játékokban lehetnél az fórum topik gazda,meg ugye van is időd foglalkozni vele 😎
Subzero-a topik gazda sajnos el van havazva,nincs ideje errefele benézni szóval..🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29395 üzenetére
Én tudom hogy mire gondolsz ismerős a dolog
Én csak az 1.46 verzió óta játszok a játékokkal de észrevettem hamar. Reggel öt és hét óra között este 18 és 20 órakor között korlátozottak a látási viszonyok 🤔 amennyiben használsz időjárás módot gondolom hogy befolyásolhatja.. én csupán kettő fajtát használok de már úgy megszoktam.. ezeket: [link] meg [link] faxa.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
3400 órád van a játékba?? öregem,te nagy játékos vagy
Szerintem pihentesd a játékot aztán majd ha lesz update előbb-utóbb javítani fogják amit elbaltáztak biztos vagyok benne
Ne kapkodj, addig is tudsz barátnőzni meg elintézni a dolgaidat stb..ETS2-ben 340 darab ATS esetében 200 darab módot használok.. csupa olyan dolog ami nekem hiányzott a játékokból..
Csitet- pénz meg xp mode felpofozást a teszt profilokban szoktam használni amúgy nem. Már nincs egy darab sofőröm se mert nincs rájuk szükségem, mert akkor értelmét veszti az egész játék részemről úgyhogy dől a pénz és meg lehet venni bármit bármikor..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
örülj neki szerintem ats ben 1.48 óta jelen van- satufék esetén a gumi nyikorog,majd megcsuszik a vasaló,kikapcsolt aszisztensekkel persze..az is lehet a realistic truck physics hozzátesz.. nekem tetszik ez..ets2 ben ugyanez nincs benne ha jól tudom..
Delerium
ajaccio- völgyben lévő rakhely-onnan feljönni gyengébb vassal-20-25 t puttonnyal igazi cumi 😁
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
ja de gondolom,hogy másoknak is tetszik- vagy múlt időben..lehet a forgalmat soha nem fogják javítani.. beléd rongyolnak a gyökerek oszt jo van az úgy,nekik megfelel..
el bohóckodnak ott a pavel barátok..a magyar map meg marad továbbra is 4 db várost mutat..a nyugatiak meg a többi ahol 10-15-20 db városra volt idejük.. bővíteni kéne nem felujitgani..mind1 is..[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #29268 üzenetére
az új főmenü meg az ikon készlet pont 1 ruppot nem ér! ez nem letisztult meg modern hanem elavult gagyi fosch nekem ez tetszik mind2 gameben..na ilyesmi soha nem lesz 😐
ja,majd 1x megjelenik a konzolokra a sicsi tim féle kiadás a sajátos problémákkal, korlátozott beállításokkal várhatóan igazi cumi lesz sokkal többen fogják őket szidni,mint eddig..🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
nekem ne állítsanak be controller profilt a gamepad re mert mind2 játékban testreszabom ahogy nekem jó! a másik az,hogy pont a kontroll profilok hiányoznak..forza horizonokban
több mint 10 fajta lehet, mindet úgy állítod be ahogy akarod..a sicsi művek meg csak..kodikJadro
ahogy észrevettem már 1.48.5 v. óta hízott a gépigény mind2 ben..a west Balkánt nem tudják megreszelni-ott kb. 2x a hardverigény ha jól vettem ki..persze a menü átszabásra van idejük az optimalizálásra meg a térkép fejlesztésre nincs
-
-
®abstract®
őstag
tetszik nekem az iveco turbostar-V8 turbo intercooler [link] grand utopia mapen voltam.standalone fiktiv map,de meg tudtak oldani,hogy menjen map comboba meg anelkul is bravo!
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #29214 üzenetére
várjad csak nyugodtan-majd 2030 ban beteszi a sicsi tim a játékba a 2.38 verzióba
ahogy nézem az iveco s-way a modell-na,most ez elérhető modderek által 4,5 éve 💯
pl. innen tudsz valasztani= [link] de vannak frankó iveco vasak, nézz körül..
meg a mai napig reszelgetik az idei verziókat.. szóval=ez csak sicsi tim marketingZ0C
most néztem ats fronton is majd várható 1x a Mack Pinnecle vas- az is több éve van 💯 aki szeretne vele menni az megtalálja könnyen 😎 meg nekem mind2 gamebe ott van..
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Amcsi [link] fuvar- Kenworth-T800-GTM.
a washingtoni rész hasonlít egy kicsit lengyelországra 😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
meg a faxa hand animation miatt is direkt valtoztattak,hogy ne tudjon mukodni
1 igazi nyomorult csapata van a pavel sebornak vagyis ez a sicsi..mindegyiket jeges vizbe kene dobnivan 1 ilyen specko mod [link] camion car trailer-car hauler.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29192 üzenetére
ja.meg a sok hiányos útszakasz mind1..az ország 4 pontjára jó lett volna eljutni= Győr- Pécs- Nyíregyháza- Békéscsaba..velencei tó meg a balatonpart is kimaradtak azon csodálkoztam,hogy vannak autópálya szakaszok..1 darabig..
ja,van promods addon hungary [link] néhány várost kapunk..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29188 üzenetére
Z0C
nekem is tetszik de nem szenvedek vele ja,meg hogy standalone meg minden ja.
sok munka volt gondolom ez igy is biztos..ha sok varos bekerul meg 1:1 be elkeszulne kb. 10 gb lenne a merete biztos nagyot szaladna worldwide ba- de support & szponzor mentesen eselytelen..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29183 üzenetére
hungary map felejtős jó pár órát eltoltottem rajta de sok hiba van benne=foschtenger.
az a gond vele,hogy frank a fejlesztő abbahagyta,nem tudja senki folytatni..csak lelkes tagok igazítják a verziokhoz,semmi fejlesztés nincs..
az útzárakat könnyen lehet feloldani de nem érdemes, próbáltam hülyeség láthatatlan falakba ütközöl-totalkar,lezuhansz..nincsnev007
mind2 game be ezt a 2 modot használom=profi megoldás= [link] meg [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest