Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Eddig csak sejtettem, hogy a térkép készítő (ezek szerint előre definiált szabályokkal) tudja befolyásolni a közlekedést.
g_traffic 5 sűrűséggel szoktam játszani (szeretek közlekedni ), de bizonyos helyeken ki kell kapcsolni vagy lejjebb venni ezt. A telephelyről lehetetlen kiindulni, a gigantikus véget nem érő autóáradat miatt, utána meg egy atomtámadás utáni néptelen utak jönnek.Most már értem, hogy egy térkép minőséghez nem csak a szépen kidolgozott objektumok ( ami engem nem is annyira nyűgöz le), hanem a forgalom helyes szervezése is hozzátartozik.
Köszönöm szépen az infót!
-
®abstract®
őstag
szia! meglestem az oldalt-leszedtem a Zil mod csomagot [link] de sajnos hibas az interior a motor hang is furcsa
talaltam masik mod pakkot,majdnem ugynez update ez faxa
meg van masik retro modell a 157 s nekem eddig az 5423 volt,de tesztelni fogom ezeket is. retro modellek utan pedig johet a renault radiance= egy modern vas!ETS2 ben magyar mapot haznalod?
ATS ben az atmx & reforma map fantasztikus helyekre visznek a fuvarok
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
sose hallottam rola de latom 2000 ben jelent meg ats & ets2 elodje, akkoriban tuti nagy dolog volt aki jatszott vele..par evvel kesobb vettem az xbox konzolomat..baromi reg volt
szoval ami faxa orosz V8 as motor az ilyen,vagyis egy kedvencem [link]
a spintiers mudrunner (2022) ben vannak igazi ruszki vasak amik 100 on 100 at zabalnak
meg a nextgen utudja a snowrunner ben isSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
köszi,ezt a tagot nem ismertem eddig meglesem A.P. 101 gaming neven fut. ja,vannak érdekes videok- odateszi hogy 2024 Q1 & Q2 or later..igy mindjart jobb.
mind2 game ben márciusban várható a grafikus motor csere, AI traffic hoz is hozzányúlnak, érdekes hogy pont a police marad ki folyamatosan reszelgetik a térképeket-map rework be vannak, Svájc & környéke van terítéken,de várható idén görög dlc pakk nyári vagy őszi megjelenés.
kamionok felpofozva,update ilyesmik.
gondolom nem nagy dolog lenne összekötni a 2 játékot,de ugy néz ki hogy nem akarják..
meg nekem ami hiányzik a hand animation- sajnálom hogy nincs benne..pedig sokat hozzátenne az élményhez a kormányt & váltót kezelő kéz, dohányzó, füstös kabin-ilyesmik
érdekes az,hogy amit a lelkes profi modderek elkeszitenek,vagyis elérhető napjainkban- ez igaz mindenre= kamionok-terkepek-forgalmi modok- egyéb hasznos kiegészítők- azok után a kiadó szalad,le vannak maradva és nemsokára belekerül majd a gamekbe.. szerintem is ezek tipikus olyan gamek amit a lelkes modderek tartanak életben.. tudnék még párat felsorolni..[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
"hogy X km megtétele után koszolódjon legalább a szélvédő"
Egy ütközésnél, ha nem is a karosszéria, de legalább a szélvédő sérülést sem hiszem, hogy rettenetes nehéz lenne megvalósítani.
Csináljanak damage.dlc -t és aki szeretné néhány eurórért élvezheti a tört szerelvényt.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Lassan egy éve lesz hogy elkezdtem foglalkozni ets kettessel elég hamar rájöttem hogy modok nélkül nagyon hiányos a játék. Szóval azóta kezdtem modolni kb. Ats-t meg egy jó fél évvel később kezdtem, észrevettem hogy az alapvetően jobb játék jobbnak tűnik a balance benne azért ott is indokolt a modok használata mert nagyon hiányos az is
ezek miatt a dolgok miatt rájöttem arra hogy kiadó elég igénytelen tehát sok mindenről megfeledkeznek amiknek benne kéne hogy legyenek a játékban, még szerencse hogy a lelkes modderek nagyon sok mindent pótolnak tehát a taps nekik jár.
A logókat márka neveket és reklámokat minden bizonnyal copyright miatt nem teszik be a játékba nem akarnak sokat fizetni 🤔
Ebben a videóban [link] nagyon hasznos modjavastatok vannakSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
m0h0senator
őstag
Továbbra is azt mondom, hogy modderek nélkül már halott lenne a játék...
Én is ezen a véleményen vagyok. JBX3,Project Nextgen, JonRuda, FreD, Selonik csak, hogy néhányat említsek akiknél már nem kevés dollárt hagytam, hogy kibővítsem a játékot és megfelelő textúrával ellátott kamionokat hajtsak.An odyssey through the realm of consciousness.
-
Jadro
veterán
Grafikából most ezt a plugin-t próbálgatom. A DLAA mód nagyon szép. Nem villódzik semmi, mint egy fénykép. Zseniális a cucc.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Delerium
senior tag
Pont délelőtt kezdtem bele egy Rusmap túrába, onnan meg majd ha minden jól megy The Great Steppe, Kazah a semmi közepébe.
Szivattam magam Promodssal, a figyelmetlensének ára volt. Kellett térkép fix, hogy az országok helyükre kerüljenek, aztán crashelt a térkép, térkép zoom fix, aztán cabin DLC, trailer DLC, load ordert összerakni jól
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
Delerium
senior tag
Megértem, hogy idő meg energia, de a fóruma csak arról szól szinte, hogy nem győzi köszöngetni a felhasználóknak a sok gratulációt. Pénz kell belőle, a köszönöm már nem elég, szerintem ez nincs rendben. Elkezdek valamit, sokkal jobbá teszem a játékot, tényleg hálásak az emberek(nem pénzben) aztán akkor már ideje pénzt csinálni belőlük.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
senki igaz nem vagyok oda érte [link] de van hozzá szerencsére sokminden
sok másik vas vagy traktor elérhető napjainkban. van egy friss modell-MAN amit kedvelek:
[link] engem emlékeztet a retro ikarus 280 busz interior ra tetszik a vas,faxa hangja van.
ja,discordon a csoportod mire van fenntartva?
azt látom hogy van 560-570 tag de tartalom az nincsmostanság a Diablo 4 game van előttem zseniális komolyan,aki kedveli a műfajt
Delerium
a fizetős tartalmak sok embert érzékenyen érint,szerintem ezen felesleges rugózni
az internet megfelelő használata csodákra képes kolega uramSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Delerium
senior tag
Nem az összeg a problémám, hanem ezek összeadódnak. Ide 1 dollár, oda 1 dollár, és ott vagy, hogy megvetted a játékot, annak a kiegészítőit meg havonta fizethetsz, hogy élvezhető is legyen a modokkal, kvázi battle pass. Aztán jön a következő tier előfizetés ami már 5 dollár lesz, aztán egy másik ami 10. Persze ez mind egyelőre terv, semmi sem biztos, de nekem visszás.
Ez az egész természetes az SCS hibája, hogy nem tudják jól megcsinálni ami nyilvánvalóan megcsinálható sokkal jobban.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
sajnálom..akkor hiába pedaloztok ha nincs rá igény..
én csak 1 éve foglalkozok a játékokkal de sokmindent megtudtam,ami nem tesz boldoggá...
szóval a lelkes profi modderek nagyon sokat adnak a játékokhoz.agyon moddolva=ami 150-200-250-300 db modot bekapcsolsz akkor faxa lesz a game
az ATS & ETS2 jelenleg ALL DLC PACK a boltban= 112 euro & 143 euro..
ez egy ócska hazugság,hogy nincs kapacitás..akkor vegyenek fel odavalo, hozzáértő embereket akik profi módon fejlesztik a játékokat..igaz nem szotyi pénzt kérnek az ilyen tagok de igy megyen ez..szerintem egy raklap zseton beszedtek már a rajongóktól.. és nem csak múlt időben..
növeszteni kéne a céget,nem csak a scania segget nyalogatni,meg a scania kamionokat helyezni az előtérbe..amikor ott van a többi neves gyártó is..
azon csodálkozom,hogy az ATS be nincsen scania...faxomba a scaniaval tényleg..nem utálom de minek erőltetik..szerencsére sokmindenre van megoldás= a cégnevekre, emergency car pack= mentő, tűzoltó, rendőrségi autók is megjelennek, szirénáznak hangoskodnak=faxa na..ATS hez van usa police pack-bitang! lehetnek motorosok, robogósok-azon röhögtem,hogy a robogós autópályán 110-120 al rongyolt ott van persze daniels random events pack ami kötelező darab, sokfajta hiánypótló mod
egen,az alap scania modellekben a semmilyen motorhang rettenetes..olyan velős hangokat lehet leszedni hogy ihaj!spotify..mi a rossebnek az?!
meg csak az online radio csatik mennek..offline elfogyott?
country zenék számomra nagyon hangulatosak
a cb rádiózás se megy egyik game be se úgy tudom..
mondjuk erre van olyan megoldás,hogy felvett több oranyi cb anyagot ami mp3 formatumban letölthető,ha bemasolod a game megfelelő könyvtárba akkor,tudsz inditani zene playert és hallod angolul a cb z getős tagokat[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
A grafikai megjelenítés most a sláger. Azon próbálnak reszelgetni. Valóban szép helyszíneket készítenek (grafikusokkal, 3d modellezőkkel lehet teletömve a cég), de a szimuláció kedvelőinek nem igen akarnak kedvezni. Ahogyan a hiányosságokat korábban felsoroltad, semmi előrelépés.
(Egy ütközés utáni összetört szélvédő szerintem nem lehet komplikált megvalósítani, de még az sem.) -
®abstract®
őstag
akkor profi vagy biztos en csak a game verzio szamot tudom valtoztatni meg az uzemanyag tank meretet..sok modellem van egy vas az édes kevés lenne..
nagyon gagyi kanyarban a szögletes felezovonal meg az út szélén lévő..kavics fel verőDés, karcos szélvédő mod van..
hand animationt bele tudod illeszteni game be? ezeket [link] - [link] - [link] - [link]
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Ugyan nem csak a magyar térképen szögletesek a vonalak hanem a többi eu-s országban illetve távolabb is..
Kínai meg közel kelet meg a dél-amerikai városokban is meg térképeken ugyanígy mutatkoznak a vonalak
Azt olvastam igen hogy szándékosan megváltoztatták a kormányzási animációt hogy ne lehessen módokkal befolyásolni egyszerűen hihetetlen hogy milyen gyökerek dolgoznak ott.. és ahogy néztem nem is tervezik hogy egyáltalán módosítani fogják.. így marad szerintük ez így rendben van.. az új grafikus motor biztos hogy nagyszerű lesz spotify-val! 😐Ablakos
Ilyen mód van szélvédő sérülésre [link]
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
VGA a legdrágább komponens max, de az sem gáz. (mármint a minimum)
Potato pc-sek most sem a recommended feletti vga-val tolják.
Munkatársamnak lőttem HA-n i5 8Gb ram lap, GT520-as félgépet postával 11500ft-ért.
Nem tartom nagyon elrugaszkodottnak, kérdés az, hogy a jelenlegi mid-high VGA-n képes-e futni normálisan 4K v. triple screen v. VR alatt.
VR támogatott lesz? -
Delerium
senior tag
PNG-t nem próbáltam a visszafogott hardver miatt, most virágbolti JBX-et használok. Előtte meg sokáig Brutal modot, de azzal nem voltam teljesen kibékülve, mint a túlhúzott HDR, fénylik minden mint Salamon töke. Kíváncsi vagyok mit fog hozni az 1.50, remélem valami értékelhetőt, mondjuk az új skyboxok már így is elég jók. Nem érzem feltétlen szükségét grafika modnak, csak egy kicsit jobb a JBX szerintem mint a gyári.
"I fight for the Users"
-
-
Jadro
veterán
Persze, igazad van. Rengeteg értelmes dolgot tehetnének még bele a sokadik idióta festés helyett pl, idejük is volt rá. Viszont ha minden benne lenne, akkor mi tartaná el a fejlesztőket? Üzleti modell szempontból érthető ahogy csinálják. Nem azt mondom, hogy egyet kell értenünk vele, csak hogy az is egy nézőpont.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
®abstract®
őstag
Elnézést de nemsokára 12 éve lesz, hogy megjelent a játék
Igénytelen hanyag az egész fejlesztő kiadó gárda nekem ehez elég volt egy év hogy észrevegyem 🤔🙄😐
Az a helyzet ha megnézzük a lelkes profi modderek munkáit akkor ők mindig egy-két-3 lépéssel előrébb járnak mint a kiadó fejlesztő: kamionok festése optikai tuningok szinte minden kategóriát figyelembe véve.. az a szomorú az egész történetben hogy még hátráltatják is direkt a munkájukat.. mi ez ha nem igazi gyökérség?!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
palfitom
félisten
Nagyjából igazad van. Én is több fejlesztést várnék el, főleg a játékosok száma és az eltelt idő miatt is.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest