Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1534 üzenetére
Na csak meglett a frissítés úgyhogy holnap lehet,h én is kipróbálom a magyar térképet...
De ugye új profilt kell hozzá csinálni?És ott kell majd vmi kis fület lenyitni és ott kiválasztani ezt a modot?
Restacar-on vmi ilyen print screen-t láttam. -
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1537 üzenetére
Köszi. (a link nekem nem működik)
Ezt a 3.5-öt nem vágom,de h tegnap felraktam az 1.4.8.-at sztem több város lett,vagy tévedek?Meg lettek buszok.
-
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1549 üzenetére
Lehet,h én is ezt fogom...
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #1714 üzenetére
Akartam mondani,hogy a NC-s verzióknál sokan panaszkodnak erre
Vakegérke : Próbáltad már az új map-et?Még mindig telibevernek az autók ha lassan megyek felfelé?Én újra raktam az egészet(1.5.1-et még nem tettem fel),de ugyan úgy lerombolják a vontatmányt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pist@bácsi #1721 üzenetére
Pedig jó a retarder, mert ha városban csak féket használsz, előbb-utóbb nem tudsz megállni, mert elmegy a levegőd. A retarderrel meg nem. Szóval kell az a retarder, főleg dombon lefele 90-nel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1721 üzenetére
Most vettem a Volvo-ba olyan váltót,amibe van retarder,látom is a kapcsolót,h változik,tehát erősebbre vagy gyengébbre veszem,de semmi hangja-a vidiben,amit láttam jó kis hangja volt-és igazából nem is lassít,igaz még csak a városban használtam,de sztem ott is érzékelhetőnek kellene lennie.
Nem azért szeretem a 20 sebességet,h mondhassam,h ó az enyémben 21 van,mert az nagy hülyeség lenne,hanem azért,mert van olyan modom,ami kiiktatja a sebességlimitet és ha mondjuk 100-120-al megyek,akkor 18-21-ikben szépen elketyeg a motor ~12-1300-al.És ha előzni kell országúton vagy hegymenet van,akkor jó,h vannak köztes fokozatok,amikben nem pörög túl,de van is ereje.
-
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1725 üzenetére
Akkor ha megyek ~30-al és bekapcsolom a retardert,mondjuk a leggyengébb fokozatra,akkor nem kell fékeződnie?És ha tovább erősítem?
Pedig hallgattam külső nézetből is+felvettem a hangerőt,de majd még jobban megfigyelem. -
Bati0501
őstag
válasz Pist@bácsi #1727 üzenetére
Csak ez alapján gondoltam,h hallanom kellene:[link]
Itt mutatja,h több fokozatban lehet kapcsolni,alapból az á-val és az é-vel....előbbi gyengíti,utóbbi erősíti. -
nagyúr
válasz Pist@bácsi #1725 üzenetére
Jól van tényleg, akkor nem enged a fék, ergo nem tudsz elindulni. Bocs, elnéztem.
(#1724) Bati0501: Játék beállításnál állítsd erősre a retardert. Lehet nins belőve.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zolee5016
őstag
válasz Pist@bácsi #1740 üzenetére
autópályán 50 -es tábla + traffipax. Ez minek kellet?
Talán csak időhúzásnak,hogy lassítson egy kicsit......bár engem 50milla felett,nem mozgat a 400eurós bunti.Ha a kanyar engedi simán 100-al belemegyek trafi ide-oda....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
ledgeri
nagyúr
válasz Pist@bácsi #18923 üzenetére
Tandem lesz az (félpót után), egyébként meg fun lenne!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ga3rieL
senior tag
látod. de a tandem sem jobb. ott is a másik fajtát nemtudod utána akasztani. az sincs rendesen megcsinalva, csak 1 féle fajta pótra és nekem az úgy nemtetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Pist@bácsi #18927 üzenetére
Gondolom az EuroCombi és az Europen Modular System alapján mentek...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Pist@bácsi #18929 üzenetére
Hát én is csak rákerestem... nem tudok többet.
De pl az első találatok közt volt egy Ban the big trucks jellegű európai petíciós oldal, ami Belga, Német, és Dán példákat hozott... Máshol meg valami kikötő és közeli gyárterület között lévő útvonaltervet láttam.Gondolom nem népszerűek, meg limitált infrastruktúra/igény áll rendelkezésre...
-
nagyúr
Egy autó, több áru, kevesebb károsanyag kinocsáltás, meg 25,25 méter hosszú... van jelentösége. Be akarták vezetni itt is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Pist@bácsi #18929 üzenetére
Haha. A blogon kijött és pont arra hivatkozik amit én is találtam. Szóval eu-hűek maradtak...
-
drsanya
aktív tag
válasz Pist@bácsi #19034 üzenetére
+1, nálam sincs semmi probléma, fanatec gt3 rs v2. Csak nálam az ffb szar! Olyan lyuk van középen, hogy nem is értem... Valakinek nincs erre megoldása?
I am iRacer
-
vlevi
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19111 üzenetére
Én a 400%-os renderelést nem állítottam be, csak 200-at.
Na, majd egyszer valamikor csak javítanak rajta.
Merjünk álmodni, hogy hátha az ETS3-ban meglicenszelik a cryengine-t (vagy a unitit, ego-t, nekem mindegy), és abban írnak egy brutálszép, 200fps-es hasító valamit.
Mert mondjuk egy Assetto Corsa, esőben 20+ autóval a rajtnál nem kínlódik ennyit a megjelenítéssel, mint az ETS2 -
vlevi
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19113 üzenetére
Próbáltam, 400%-on, élsimítás nélkül, de valahogy nem volt olyan jó.
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #19116 üzenetére
Szia. Én 5930k + 1080-at hajtok jelenleg. Milyen beállításokra lennél kíváncsi?
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #19118 üzenetére
Mindenképp, cca 1-1,5 óra és hazaérek, megnézem.
Natív felbontáson? 2560 x 1440@144Hz-n játszom. -
vlevi
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19118 üzenetére
Igazad van, 400%-on, AA kikapcsolva, a minimum fps kb 6-7, az avg 4-5fps-el több, mint 200%-on, AA-val.
Persze, lehetne még faragni rajta, ha pl. NVIDA driverben kapcsolnám be pl. az FXAA-t, vagy valami más trükköt. -
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #19126 üzenetére
Nos, kissé megkésve ugyan, de íme az eredmények.:
400% élsimítás ki: 150-165 között mozgott, éjszaka szinte üres városban picit fentebb ment úgy 170-175-ig.
300% élsimítás be: itt 144-nél megállt, gondolom a v-sync miatt. de nem is nagyon esett vissza, forgalmasabb városban 125-130 volt.
3 monitorom van+ TrackIR-t is használok, de nem hinném hogy ez bármit számítana.Terveim szerint kb 1-1,5 hónap múlva váltok ti-ra, azzal is mérek majd egyet.
Mondjuk az segítene, ha lenne beépített benchmark a játékban.
ATS-ben is mérhetek, ha szükséges.
Teljesen alap órajelen megy mind, ezek emelésével gondolom még egy pici kinyerhető belőle, illetve épített vízzel hűtök szinte mindent.
Francia területen néztem leginkább, próbaképp bementem Pestre, ott mivel elég régi, és nincsenek komolyabb prefabok így jelentősen nőtt a teljesítmény.
Ami még feltűnt, hogy a különböző tuning elemek is esznek pár fps-t, mivel teljesen alap kamionnal + 4-5 fps volt, míg egy teljesen kivilágított kánya érezhetően jobban megfogta a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #19129 üzenetére
Semmiség. Ha megjön a Ti,az azzal elért értékeket is megosztom, bár gyanítom a dx9 miatt nem hoz akkora teljesítménybeli ugrást mint remélnénk, bár kitudja. Majd meglátjuk.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19163 üzenetére
6600k@4.6-ról 7700k@4.8-ra.Nem tudok pontosat nyilatkozni,mert a 6600k 1920x1080 vsync 60fps-melett kellett használnom ezt meg 2560x1080 144hz,vsync off.
Megyek vele pár kört és akkor többet tudok mondani -
csonor
tag
válasz Pist@bácsi #19168 üzenetére
wd red 2tb-on van. Ha átrakom ssd-re akkor elmúlik?
-
csonor
tag
válasz Pist@bácsi #19170 üzenetére
Átraktam ssd-re, ugyanannyi időre fagy be.
[#19171] Kivettem a műszerfali gps-t, sőt még hud-os gps-t is de nem segített.
-
Vakegérke
félisten
válasz Pist@bácsi #19173 üzenetére
Az scs-be ugyanúgy be lehet lépni, mint a zip-be.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19173 üzenetére
Total Commanderrel és Notepad++-al az egész mindenséget átírhatod.Én rendszeresen nyúltam bele mások módjaiba,bár az emlékeim megkoptak.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Pist@bácsi #19178 üzenetére
És esetleg ez??
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=192120
Gazember
-
Vakegérke
félisten
válasz Pist@bácsi #19178 üzenetére
Próbáld meg átnevezni zip-re. Ha kész vagy a szerkesztéssel, visszanevezed.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz Pist@bácsi #19275 üzenetére
Köszönöm! Keresztfiam épp tegnap kezdte el a játékot és kellene neki magyar rádió!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Pist@bácsi #19296 üzenetére
Szerintem akkor a steamen a demot probalja ki, ha ott van még.
-
edari
őstag
válasz Pist@bácsi #19296 üzenetére
Már megvettem.
Mr.Franczy: Oké, akkor berakom a mentendők közé a mappáját.
-
dokee78
félisten
válasz Pist@bácsi #19332 üzenetére
Belső változott?
-
dokee78
félisten
válasz Pist@bácsi #19332 üzenetére
Látom még béta.
Ilyenkor mennyi idő a végleges? -
Ga3rieL
senior tag
válasz Pist@bácsi #19467 üzenetére
nekem a felbontás 1920x1080 akkor mennyit fogyaszthat ramból?
mertha neked annyi mellett,és "csak" annyit eszik,akkor nekem még kevesebbet,nem?[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Pist@bácsi #19469 üzenetére
és mit , hogy állítsak benne, hogy jól mérjen?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Pist@bácsi #19471 üzenetére
Itt gondolom nem kell semmit állítani,ugye?
itt ennél ott fent a graphnál, minden gpu 1 és cpu 1,2,3,4 klok, usage, temperature,memory,bus,vid, fb usage mind maradhat bent? és a ram , pagefile usage is? framerate, és frametime?és lejjebb a többi?
?
és a többin, a benchmarkon,screen capture ott jpg-t tettem, azon kivül semmit nemkell állítani? video capture , profiles , user interface? semmi extra?
és itt mit mennyire kell húzni?
sorry az egész oldalas képregényért, de ilyen még soha nemvolt a kezeim közt
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Pist@bácsi #19473 üzenetére
akkor mégis miket elég / fontos, hogy lássak? melyik,mi mutassa azt amit kéne? feszültség,kihasználtság, vagy nemis tudom. micsoda?
-
Vyndree
őstag
válasz Pist@bácsi #19638 üzenetére
Köszönöm.
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #20145 üzenetére
1803-ra való frissítést értünk a " win frissítés " alatt?
Az a verzió egy kalap kaki.
Csak a baj van vele.. elég végigböngészni a win10 subreddit főoldalát..Én már visszaálltam 1709-re, semmi gondom nincs.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #20145 üzenetére
Nekem "még" semmi ilyen problémám nincs (1803 update) és alapértelmezetten indul az AB a játékkal.Nem lehet,hogy vga drivert frissített az op-rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #20148 üzenetére
Na ja én pl AB+RivaTunert használok a HWinfo-tól meghülyül a gépem.
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #20148 üzenetére
Itt is nvidia van, szintén 397.93, és tökéletesen működik, de 1709-n.
Mint korábban írtam, a 1803-s verzióra több a panasz, mint a korábbi buildekre összesen..
Ez egy rakás kaki lett, nem csak játék, de minden szempontból.
Nem bootol be a gép, befagy, random crash, rengeteg hasznos funkciót kivettek ( nyílván egy átlag usernek, aki csak böngészik + 1-2 játék van, azoknak ez nem tűnik fel ) , helyette kaptunk új funkciókat, amik kb semmire sem jók, csak parasztvakítás. Mint ez a " legnagyobb feature " -ként emlegetett timeline.
Most őszintén.. van akit annyira érdekel, hogy mit csinált cca 1 hónapja mondjuk? Mert engem nem igazán.. sőt.. még az sem működött normálisan, pedig anno a 1709-ben jelent volna meg, de elhalasztották.. és még sorolhatnám.1803-n nekem is volt annyi nyűgöm, hogy meguntam.
Mióta visszaraktam a 1709-t, azóta tökéletesen működik minden. Érdekes. ( a funkciófrissítéseket kellett csak letiltani, hogy azt ne is keresse/telepítse. )+ épített vízzel hűtök kb mindent, szal számomra az sem hátrány, ha nem kap hülyét a rendszer félóránként, hanem megy stabilan, ahogy kell.
-
Marci112233
addikt
válasz Pist@bácsi #20152 üzenetére
Nekem ilyet akkor csinált mikor régi verziós Rivatuner volt fent. Amint leszedtem a régit és felraktam az újat már megjavult, igaz nekem nem ETS2-vel volt ez a gond hanem más játékkal.
Egyébként nekem az 1060 mellett a 391.01 verziós driver van fent.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cr00py
senior tag
válasz Pist@bácsi #20152 üzenetére
Én ilyen programokkal nem foglalkoztam.
Az alap, teljesen szűz rendszeren is rengeteg embernek vannak problémái.
Változó.
kell neki cca fél év, mire egyáltalán érdemes tenni vele egy próbát. -
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #20164 üzenetére
Én eddig 1080 és LG34uC79g (freesync) monitorral toltam.Sokkal szebben futott a játék mint 60hz-es monitoron,de mondjuk ha masszívabbat kanyarodtam vagy a monitor legszélén pl a fákat néztem akkor függetlenül a képfrissítéstől nagyon finom rángatást/laggolást éreztem.
Ma cseréltem 34uc89G-re ami G-Synces,holnap betesztelem,hogy jobb lett e a megjelenítés,de elméletileg simábbnak kell lennie az élménynek.Ha simább akkor elméletben működö freesync alatt is simábbnak kell lennie.én anno kérdezgettem Freesynces kollégát és az 1060 75hz-en jobban darált játékok alatt mint egy 470 aktív freesyncel.Hiába volt erősebb az 1060 a freesync&470 még is simább élményt nyujtott a kevesebb fps ellenére is. -
Milka 78
nagyúr
válasz Pist@bácsi #20167 üzenetére
Na megvolt az első GSynces próba.Egyszerűen brutálisan sima minden!Mindegy neki,hogy 60 vagy 144fps-en fut,ez olyan mintha a t@knyony csúszna minden.Nagy ugrás volt a 60-ról 144hz-re váltás,de ez a Gsync még nagyobb.Szívtam a fogam a költségek miatt,de minden pénzt megért
Őt keresd Vega ügyben.[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
válasz Pist@bácsi #20178 üzenetére
Buta lesz a kérdés de hogyan kell opengl-ben indítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest