Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Ga3rieL #19359 üzenetére
Ha a vga-d izmos, esetleg akkor bírja full hd-ben majd. Nem a memória számít a játéknak.
Egyszerűen rossz az engine alatta, nem jól van megírva..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19318 üzenetére
Az ATS dlc-n hamarabb kezdtek el dolgozni, illetve némileg egyszerűbb is, mint az ETS. Elég csak az egyes városok részletességét figyelembe venni. ATS-ben nagyrészt csak "pusztaság van" a területi elhelyezkedéséből kiindulva. Valszeg pont amiatt, hogy az ETS régebbi, illetve több tartalom van, azért játszanak ott többen + ugye ott van számtalan mod is.
Az Olasz majd valamikor év vége felé, remélhetőleg karácsony előtt ki tudják adni, erről is volt cikk.
Én örülnék, ha rövid időn belül 2, vagy akár 3x ekkora lenne a map ATS-ben, illetve több tartalom lenne.. valszeg a játékosok száma is megnőne némiképp. Egyébként sokan játszanak vele így is, csak singleplayer-ben. A multit a rengeteg troll miatt kerülik sokan, ahogy én is. -
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19240 üzenetére
Hát gondolom a PP-nél marad amíg nem jön az értesítő,h küldjék - ha addig nem vertek a seggére vmelyik buliszigeten.
Én a helyedben még várnák keddig-szerdáig, hátha addig megkapod a kódot.A PP topikban kérdezd meg tényleg - itt off is, meg én sem tudom pontosan, más pedig eddig nem reagált.
-
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19234 üzenetére
Egy külföldi ki tudja hol bejelentett céget beperelni egy pár ezer forintos játékért? Neked megérné?
Értem, h felcsesz és idegesít - teljesen jogosan. Sztem még várj, hátha lesz vmi, meg igazából szvsz mást nem is tudsz csinálni?
Min keresztül fizettél? Paypal? Ha igen, ott talán nem olyan nehéz visszaszerezni a manit.
-
Peathee
aktív tag
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19132 üzenetére
A Restacar.hu oldalon Frank építgeti a HungaryMap-ot mondhatni egyszemélyben. A prefaboknál elkészítésében van segítsége. Mivel nem 2 perces munka, így nem olyan ütemben fejlődik, mint pl a Promods, A játékverzió váltásánál érkezik általában egy újabb verzió, avagy hotfix. Nem tudok róla, hogy abbahagyta(ák) volna, pedig jó ideje már tagja vagyok a Restacar közösségnek. Az oldal jelenleg DNS átirányítás miatt nem üzemel, de hamarosan elérhető lesz. FB-n lesz minden infó, aki követi az oldalt.
1.28-n is működik a HungaryMap + van hotfix is hozzá, ehez videós leírás is, mivel külön profil kell a mapnak, meglévővel nem működik.[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Ga3rieL #19127 üzenetére
Elvileg zárt béta megy, ha jól értettem az 5.-ei blogbejegyzést.
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19094 üzenetére
Rengeteg ilyen van, viszont fentebb linkeltem az engedélyezett modok listáját.
Viszont, ha össze-vissza próbálgatsz mindent a fő profillal, az sem egészséges.
Ha mindenképp modokat akarsz használni multiban, akkor készíts egy erre a célra létrehozott külön profilt a teszteléshez, majd az összegyűjtött működőképes modokat aktiváld a főprofilodon.
Továbbá javasolt singe illetve multiplayer módban külön-külön profilt használni.
Számtalan leírás van a Truckersmp fórumon. Angol nyelv szükséges. -
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19083 üzenetére
Szinte semmit. [itt] egy pontos lista. Ha olyan modot használsz, ami nem engedélyezett akkor elv azonnal kickel a szerver, avagy kitiltanak. Én nem használok semmilyen modot a multis profilomon. Single van promods-rusmap-southern region-italy map összekapcsolva. Számtalan accessories, pótkocsik, grafikai modok..etc..
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #19074 üzenetére
Amíg ez nem BeamNG a sérülés "véletlenszerű", de legalább semmiféleképp nem 100%-ba realisztikus!
Azt írja, hogy ilyen acc már létezik, szóval ne regleni próbálj, hanem jelszót helyreállítani -mert mint írtad már a tied (és már nem a steames használja -ennek neked kell utánanézned most mert én már arra sem emlékszem mikor volt az átállás). amint beléptél sikeresen egyből le tudod szedni a telepítőt -és úgy is kell az acc, mert azzal be kell lépni csatlakozáshoz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tag
-
xrvman
őstag
válasz Ga3rieL #19057 üzenetére
Scania V8? üresen?
Volvo, hiába erősebb, 151 km/h a maximuma.
Ugyanis amikor a 100 % os lefedettség miatt el látogattam városokba, hogy az apróbb, ikon fedte dolgokat felfedezzem, akkor Volvót használtam, üresen robogtam fel alá. Most egy Scaniát is megvettem és látom, hiába picinykét gyengébb a motor ellenére, a végsebességre többet engedtek. Azzal kellett volna mennem[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
válasz Ga3rieL #19049 üzenetére
Akkor ott a csúszka, vedd vissza, s élvezheted a sínkamiont Hanem próbáltam én azt a sávváltást kb gépmód, de bírta, egyszer bírta.
Sőt azt is elárulom, ha mész 90 km /h-val, hozzád viszonyítva mennek aránylag gyorsabban a kocsik, de ez így van 130-nál is. "Gépi AI csodákra képes " -
xrvman
őstag
válasz Ga3rieL #19045 üzenetére
Igen, érdemes is volt, mert olyan sínautósan mentem vele, hogy uncsi volt már. Pedig tologattam én kifele rendesen.
Komolyan már azzal szórakoztam néha, hogy 2 (vagy ha úgy vesszük 5 ) kerékre tettem a pótokat, annyira stabil volt.
Most meg szlalomozáskor rendesen tud billenni, pöpec. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Ga3rieL #19036 üzenetére
Most komolyan, kedves Gábor, mit vársz az SCS-től?? (nem mintha a többi kiadó nagyon más lenne) lassan dolgoznak a srácok, s túlvállalják magukat!! Légy türelmes, ez van, addig meg, maradnak a módok! Amúgy ha jól emlékszem, valamikor talán nyár végére ígérték az új Scaniat!
Gazember
-
vlevi
nagyúr
-
Tomdriver
őstag
válasz Ga3rieL #19004 üzenetére
Steames verziót nem ismerem, csak ezzel meg a heavy pack-al nyomulok. Ennél probléma lehet kikötői megérkezéskor, mikor kiraknak a kompból és túl hosszú a szerelvény, lehet a hátulja a kerítésre érkezik - de akkor gyorsan "goto" és a városnév ahová érkeztél és oda landolsz ahová akarsz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #18984 üzenetére
Ha bétára panaszkodsz hogy nem tökéletes, akkor ne itt tedd, hanem az SCS-nél, mint feedback!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #18888 üzenetére
Annyi vonaton is 2-3 vagon, nem hogy közúton, abroncsokon, egyben (én is DLC-kért jöttem... köszi)
-
lappa86
aktív tag
válasz Ga3rieL #18884 üzenetére
No Pain No Gain (upcoming)
Deliver of total of 250 tons of cargo on 5 consecutive jobs (requires Heavy Cargo Pack DLC)I thought this should be heavy?! (upcoming)
Complete a delivery of all heavy cargoes in Euro Truck Simulator 2 (requires Heavy Cargo Pack DLC)Time For Big Hauling (upcoming)
Deliver first Heavy Cargo (requires Heavy Cargo Pack DLC)Keep Calm And Haul Heavy (upcoming)
Complete a perfect delivery (no damage, no fines, in-time) of 3 consecutive Heavy Cargo Pack cargoYou bet I can park it! (upcoming)
Collect 1000 XP for parking using only Heavy Cargo Pack DLC cargoAlways with the negative waves.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Ga3rieL #18856 üzenetére
Vagy ha nem vagy szívbalyos, és ha "nem olyan sürgős" a cirka 5€ , akkor jövő hónap első mondjuk úgy első hetében 7én lesz utam ide az egyik városba, és ha megadod a számlát, akkor bemegyek és megmondom, hogy ide dobjanak rá 5€-t , na de nem csak azért mennék,mert amúgy is tervem van a bankba, És eskü, kifizetem minél hamarább,ahogy tudom. Vagy másik opció. Megadom neked az IBAN-t, mert gondolom az kell, és te is ha elmész a bankodba, akkor velük onnan leszedsz 5€-t. Gondolom így is lehet, és te tuti hamarább, bármikor eltudol jutni a bankodba mint én.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Ga3rieL #18843 üzenetére
Én is pont ezért nem tudtam megvenni a heavy DLC-t, de az egyik jószívű fórumtárs (ha jól emlékszem, ajándékba) megvette nekem a Steam-en, én pedig utaltam neki a pénzt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #18840 üzenetére
Steamről is lehet kártyával! + a Paypal hozzáad valamennyit, mivel átmegy rajta... bár tény az biztonságosabb is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #18836 üzenetére
Most nem azért de a steamről 1300 körül megvolt... vagy vársz heteket, és vágyakozol, de egy ezresért megveszed -ha annyi lesz egyáltalán. Vagy már most élvezed, megéri azt a -feltételezett- 300 forintot 3 hétig nem használni?
De OK megértem az álláspontod (már nem tudom melyik, a skandi, vagy a Viva la...), én is vártam pár hetet, de az drágább is, meg más kategória is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #18807 üzenetére
Majd annyiért. Masszívan prewiev verzió még... De már pedzik a blogon is.
(#18806) Milka 78 Persze... én valami hasonlót gondoltam volna a Heavy Cargohoz... mondjuk adhatnák kedvezményesen annak kainek az megvan...
[ Szerkesztve ]
-
TYÜTYI2006
tag
válasz Ga3rieL #18796 üzenetére
ATS-ről van szó konkrétan. Viszont 1.6.1.3 már az ATS verzióm. Próbáltam ETS2-ben is. Kívül jó lett a kamion, viszont a belső rész, csak részben. Viszont azzal ősz óta nem játszottam, ott lehet hogy jó lesz majd. Az ETS2 verzióm 1.25.2.6 egyenlőre. Itt meg használható így is.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Ga3rieL #18778 üzenetére
Előtted már kérdezték, láttad is, válasz nem volt. Te is feltetted a kérdést, te se kaptál választ. Nagyon úgy néz ki, hogy nem tudjuk, hiába ismétled a kérdést egyre több kérdőjellel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest