- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ablakos
őstag
Elkunyerálta a fiam az nvidia 3060ti kártyám. Nvidia 1070-ese volt, de ezzel sokkal jobb az fps. Valami puffogtatós akármit játszik.
Kérdésem, hogy érdemes nvidia negyvenes sorozatból vennem, vagy az amd ezektől valamivel olcsóbb kártyája is jó lehet? (csak ets2-t játszom ) Kb. 400e lenne a max. amennyit szánok erre a hardverre.
-
hunym
csendes újonc
Sziasztok. off topikba rakom mert nem vagyok biztos benne hogy megfelelő téma-e ide. lecseréltem a 12600kf-emet egy 14600kf-re, ets2ben várható bármilyen fps javulás? tudom hogy nem többmagos a játék, de hátha...
-
-
tatabike
őstag
Érdekes dolgok ezek. Az FPS-ről jut eszembe, ma azt kezdte az ATS, hogy ütemesen belassulgatott. A VGA meg ezt csinálta. Az az érdekes, hogy mikor telefonnal felvettem, már minden ki volt lőve, csak a win futott. Most, mikor ezt írom, ugyanezt csinálja....
-
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Lathronos #30191 üzenetére
11 év után cseréltem le a konfigom.
volt:
Fx 6300
Rx 460 Oc
16gb Ram
lett:
Ryzen 5 7500
RX 6600 8gb
32gb Ram
300k-ba belefért, amit 3 hónap alatt összemaszekoltam.
Ezzel elleszek egy darabig, aztán úgyis ezt is kell fejleszteni.
De azokat nem értem, akik "erre nem adok ki pénzt...inkább nem játszom ezzel..."
Mivel játszol akkor? Passziánsz? -
-
tatabike
őstag
Tudom, csak most láttam a cikk linkjét az
ncore-on, (ja, nem is ott, vagy nem tudom).
Én is így csinálom, ahogy te.
Nekem a nagy törés a Need For Speed World volt, mikor lelőtték a szervereket... Az utolsó pillanatig nyomtuk, akkor is versenyben voltunk, mikor megtörtént a lekapcsolás valójában. Elment a hang, elkezdett akadozni a kép, egy villanás, aztán a fekete képernyő...
Szerintem pár ezren ott ültünk az üres kijelző előtt, és percekig bámultuk a semmit.
Ritkán érez az ember olyan ürességet. Hasonló volt aztán később, mikor a kedvenc sorozatom ért véget.Haverom szavajárása volt még régebben, hogy "ami átfér egy szál dróton, azért nem fogok fizetni..." Mondjuk Ő még számítógépre se költött, állandóan valami irodákból kiselejtezett, össze-vissza mókolt kacat gépei voltak, az internet kapcsolatot meg úgy "koldulta össze" a környékbeli wifikről...
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
tatabike #30188 üzenetére
Digitális tartalmat vásárolsz. Ezt eddig is tudtuk.
Amit nem tudsz megérinteni, az digitális. Ugyebár.Nem 1 játék tűnt el a süllyesztőbe...
DE!
Ha megveszed, kipróbálod és 1 órán belül írsz a Steam-nek, visszautalják a pénzed.
Ezt a boltba nem hiszem, hogy el tudod intézni.
Sokszor kipróbálom a warez játékot, ha leköt, jól fut akkor beruházok rá.
Mert ugye már a DEMO nem divat.. -
tatabike
őstag
Ide tartottunk, ide jutottunk
(már ha valaki lemaradt volna...)
-
tatabike
őstag
Én C64-en szocializálódtam a 80-as években, 320x240 felbontáson, 14 collos, zöld monochrome monitoron.
Szóval nekem teljesen jó ez a grafika, ahogy van.
Nem vagyok álszent, persze rögtön szemet szúr, ha néha FHD-ban indul el az asztalim 4K helyett, de annyira nem zavar. -
válasz
®abstract® #30183 üzenetére
Én ezeket ajánlom.
-
válasz
®abstract® #30183 üzenetére
Melyik presetet és beálitását ajánlod?
-
®abstract®
őstag
válasz
Delerium #30181 üzenetére
Z0C
snowymoon megoldása faxa meg minden,a játékélmény-a rendszere-a kötelező online kapcsolat meg a kémkedése azz nagyon patkány
ETS2 ben teszteltem a legutóbbi reshade et,sok beállítás van benne tudom nektek is ajánlanipersze működik az ATS ben is, offline,meg bármilyen másik játékkal. [link]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Delerium #30181 üzenetére
Az új rakományrendszer miatt az összes eddigi addon (pl Jazzycat) mehet a .csába.
Az új rendszerben a rakományt megadhatod HELYben és megadhatod pozícióban...
Tolhatod, forgathatod...
A lowboy / mélybölcsős cuccoknál megadhatod, hogy melyik heveder (8-10-12db) csatlakozó legyen fent / lent...melyik oldal panel legyen fent lent, melyik szélestés legyen használva. Lánccal vagy spaniferrel legyen lekötve..
Sőt, megadhatod pl, hogy a markoló legyen a mélybolcsősben, a flatbed vagy épp akár konténeres alvázon álljon...Tegnap 4,5 órán keresztül sz.ptam vele, hogy rájöjjek a titok nyitjára...
Egyrészről sikerült, borzasztó sok infót kinyerni, 2 trélerre már a saját cuccomat is feltettem, de nagyon várom, hogy valaki más is rájöjjön és sikerüljön valamit kitalálni, mert nagyon sok ötletem van amit ideje lenne feltenni trélerre... -
Delerium
senior tag
Nekem az a bajom az előfizetéssel, hogy csak bérled a modot és egy olyan embertől akiről annyit tudsz, hogy Snowymoon a beceneve és a mod neki küld vissza remélhetőleg csak alap adatokat. Persze megadod mindenkinek szinte, Microsoft, Steam, Epic, mittomén, csak ott legalább elhiszem, hogy az más és nem adják ki a kommunista pártnak
. Snowy kb. olyan mint az SCS, monopol helyzetben van, nincs más aki csinált volna akár hasonlót is. Ami még mindig nevetséges, hogy ezt más nem tudta ilyen minőségben megcsinálni, még az SCS sem, se DLSS, se FSR, se XESS, semmi nincs a vanillában.
Apropó ATS-ben már új a rakomány rendszer, azt írták ez kellett az utánfutós szerelvényekhetz, amit a modderek már megoldottak amúgy
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Delerium #30179 üzenetére
Alapvetően nem lennék ellene a havi/éves előfizetős dolognak. Havi 1-2...évi 10-20dodó még akad, mert ettől bőven többet elköltök szemétre...
DE!
Ne túrja szét a gépem, ne legyen adathalász, ha kell, adjon kedvezményt és tőlem lekérheti a gép adatait, de semmi többet....ez meg ugye a vagy elhiszem vagy nem kategória..Megdolgozott érte, nem sajnálom, használja fejlesztésre stb...de azért a lóf.sznak is van vége...
-
Delerium
senior tag
Szerintem az egyik legrosszabb rendszert választotta, de állítólag neki nagyon megérte. Persze csak ilyen látomásból hallottam, hogy több ezer talán több 10 ezer dollárt szedett össze amikor elment Patreonra. Rengeteg feliratkozója lett úgy, hogy Kína és Oroszország tiltja Patreon vagy a fizetési lehetőségeit, onnan dőlt volna a pénz hozzá. Akkor is azt mondtam, az most is áll, egyszeri összeget nagyon szívesen átutalok és onnantól a mod az enyém, meg persze a frissítései. Az sem tetszett, hogy benne van a tracker ami a Steam információk mellett állítólag a rendszered adatait is lekérte/kéri. Sajnos a mod szinte kötelező ha nem akarsz vagy nem tudsz 4k 400%-on játszani ahol már nincs aliasing nyomor. Ezt használta ki, beetette a játékosokat, utána jött az adó, mert ő főállású modder akart lenni. Ha még mindig van bőven feliratkozója Patreonon, amit gyanítok, hogy van, jön be szépen onnan.
Megvannak valamelyik driveon a beszélgetései, aki kritizálta a rendszert azt először lepatkányozta aztán törölte a hozzászólást és repült a ban.
-
Z0C!
Topikgazda
Kis szösszenet a Snowymoonról.
Nem teljes, még utána járok ennek...
Te használod?
https://ets2hungary.blog.hu/.../snowymoon_es_ami_mogotte_van -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30169 üzenetére
Semmi extra, csak Venezuelában pár város, meg Jamaica, Puerto Rico.
-
®abstract®
őstag
válasz
nincsnév007 #30174 üzenetére
Szerintem nincs ebbe semmi
hardcore, de szinte minden játékos ilyesmire vágyik mert evvel teljes értékű játék élményt kaphat
-
nincsnév007
addikt
válasz
na jó ez nagyon hardcore de rohadt jónak tűnik
-
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #30170 üzenetére
Gratulálok hozzá, jó döntés volt
kicsit megéri vele bíbelődni mert az eredmény zseniális lesz.
Ha nincs benne az atmx map, akkor ajánlott beilleszteni, az ugyanis a nyugati part mellett létrehoz egy fiktív nagy bejárható térképet, ami nagyjából dél-amerikát pótolja 😎
ugyanez elérhető ETS2 is, ( afrika közepére helyezi el) vanemap néven ez [link]
Dél-amerika északi része az mit mutat?
Ja én is ezt az 50K felni csomagot tudom ajánlani meg lehet van valami másik azt nem tudom.. amikor cserélgettem a felniket láttam hogy valamelyik hibásan mutatkozik, akkor kicseréltem egy másikra azt kész. -
tatabike
őstag
Van ez a szerelvény. Alapból ugye minden tengelyen single felnik vannak single gumikkal. A problémám az, hogy amikor más felnit és/vagy gumit akarok tenni rá, az a és b tengelyre single-t enged tenni, a c-re meg csak double-t, és a trailerre is csak double-t. Csak így tök hülyén néz ki a szerelvény, mert a dupla felnik nagyon kilógnak. Nem tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet rávenni a játékot, hogy a c tengelyre is engedjen single felnit/gumit tenni? Amúgy mindhárom tengely hajtott. Próbáltam már átírni mindent, de nem jön össze, sőt, az alapértelmezett felni/gumit is átírtam, de így sem engedi.
-
tatabike
őstag
válasz
Nekem is így néz ki az ATS map kombóm. Meg Kuba és Dél-Amerika északi részén pár város.
-
®abstract®
őstag
-
vlevi
nagyúr
Harmadikán jelenik meg a Missouri DLC
-
qsscanner
csendes tag
Hali. Az arnyékokat nem lehet valahogy szebbé tenni? Raktam fel pár modot ami a grafikához nyúl, de egyik sem oldja meg a csúnya árnyékot.
Itt például előttem rajzolja ki a olyan érzés mintha egy csíkot követnék...
Ha egyhelyben állok meg folyamatosan változik.
-
Delerium
senior tag
Pár kép a Snovy bétából, többféle skybox, Törökország nem a legújabb de egy kidolgozottabb map.
-
hunym
csendes újonc
Elég szép még mindig a játék
-
Delerium
senior tag
Egyelőre vissza a régi TAA modhoz, pörög a céges fuvar
-
®abstract®
őstag
ezt csak úgy itt hagyom
-
Felraktam ezt a [link] Realistic Brutal Graphics And Weather V11.0 modot de nem látok nagy eltérést a gyárihoz képest.
-
Delerium
senior tag
Elérhető a Snovymoon fény/árnyék mod béta, még a futam előtt kipróbáltam gyorsan. A mod mindennapi játékra NEM alkalmas, nagyon béta az állapota ,csak tesztre van. Nincs benne nappal vagy éjszaka sem tükröződések, de kipróbálni jó, hogy mire is lehet majd számítani a jövőben. A fények jobbnak tűnnek sokkal mint a vanila játékban, de ezt egyelőre csak pár perc próba után mondom. Performance drop van, nagyjából 10-15% amit hirtelen láttam, viszont vram-ból kevesebbet kért. Egyelőre csak az próbálja ki akit érdekel, hogy milyen is lesz nagyjából majd valamikor ha kész lesz teljesen. Külön van maga a mod, assets és dlss link a letöltéshez, mindent ugyanúgy ahogy eddig is a sima TAA moddal, Steam letöltési mappájába kell másolni, de van hozzá leírás.
-
válasz
m0h0senator #30157 üzenetére
Még kettő
régebbi és egy gyors változathttps://old.slowroads.io/
https://fastroads.io -
https://slowroads.io
Most találtam ezt a játékot probáljátok ki. Egy ékszer. -
válasz
®abstract® #30154 üzenetére
Örülök hogy segíthettem.
-
®abstract®
őstag
válasz
Delerium #30151 üzenetére
ott meg
csak antialiasing-smaa.Amd-radeon van nekem.hasonlo nekem is van a vga driverben de ugyanez itt is-combos a hardverigenye
[kép] [kép] [kép]
ja,ismeros a dologviszont olyat nem biztos,hogy tud,mint a snowymoon..
Bobalazs
meglestem az uj reshade et ami most [link] a 6.4.1 v.tart.jobb,mint a korabbiak,azokat azert nem kedveltem,mert beavatkoztak minden gamebe,ez most igy hatarozottan jobb lett
teszteltem amit javasoltak reddit n, az ets2 ben egesz jonak nez ki a gyakorlatban- a tecnicolor 2 sokat dob a szineken-viszont az elsimitas-bekapcsoltam 3 elemet-a snowymoon hoz kepest elmarad,ahogy latom 🤔
-
Z0C!
Topikgazda
Aki FB-n szeretne részt venni egy játékban, az jelentkezhet:
[link] -
-
Delerium
senior tag
válasz
®abstract® #30150 üzenetére
1.48-on még nem volt a gyári TAA ugye? Az mintha 1.50-nel jött volna, de nem vagyok ebben biztos. Azzal a verzióval amit használsz, csak nVidia kártyával lehet működő AA-t csinálni, a játékbeli helyett. Amikor a Snovy balhé volt, akkor használtam a roextended felé nVidia Profile Inspector forced MSAA-t. Az jó volt csak 4x MSAA-nek akkora gépigénye volt, hogy az akkori MX450 nem bírta, csak a 2x-et. De még az is jobb volt mint a gyári, azt egyszerűen képtelenek voltak megoldani. Most az 1.5x-en már vállalható Snovy TAA nélkül is ha úgy van. Az én szemem borzasztóan szúrják a recék, szaggatot légkábelek meg a villogás, teljesen elrontja a játékélményt.
-
Z0C!
Topikgazda
a zeemods / Kriexchbaum hangcsomag legutolsó update-je megvan, igazából már nem nagyon updateli, max ha új kamion jön ki.
ha nem érdekel új kamion, nem kell vele foglalkozni.
Az, hogy másik játékban hogy jártál...azt sajnálom.
13 év ETS2 - ATS után sose volt problémám moddal.
Az SCS csapattal inkábbDe csak 1x amikor az Actros modelt frissítették.
Ha gondolod és szeretnéd kipróbálni őket, csak írj. -
Delerium
senior tag
válasz
®abstract® #30141 üzenetére
Az elmúlt pár napban nem volt nálam a helyzet magaslatán a Vodafone net. Arra is hibát dobott a TAA mod, hogy nem stabil a net, viszont így használtam a gyári TAA SMAA elsimítást. Teljesen vállalható volt az is, reszeltek rajta annyit, hogy ne villogjon a játék mint a strobi. Csak fontos, hogy éles renderelésen legyen, anélkül borzasztóan elmossa a TAA a képet.
-
tatabike
őstag
Nekem Zeemods Cummins Bigcam hangja a legjobb, azt szoktam betenni minden kamionhoz, amit hosszab ideig használok. Jó kis kelepelős motorfékje van
Elég sok vashoz illik is.
vlevi, én is öreg vagyok, 50+, de nekem nincs egy "gyári" modom sem, mindegyikbe beleírkálok valamit, néha jobban élvezem, mint magát a játékot
-
vlevi
nagyúr
válasz
m0h0senator #30144 üzenetére
Kinek mi az élmény.
Aki még sosem próbálta, nem tudja miről marad le azzal, ha nem használ modokat. Ez is igaz.
De, ahogy írtam, nincs kedvem már ezzel foglalkozni. Az a pár perc, amit játszásival töltök, az ne modolással teljen el, ahhoz én már öreg vagyok -
vlevi
nagyúr
"csomagot"
Nagyon 1xű casual játékos vagyok, nem akarok egy percnyi időt sem azzal foglalkozni, hogy modolgassak.
Este, vagy hétvégén, ha van egy kis elütni való időm, és éppen nincs kedvem megmozdulni se, akkor szoktam elővenni játékot.
Hogy én ilyenkor még azzal mókoljak, hogy a legutóbbi indítás óta melyik frissítés miatt melyik mod lett inkompatibilis????
Hááát, akkor inkább elő se veszem.Sajnos így járt nálam a Flight Simulator is, de ahogy belegondolok az összes többi game (Assetto Corsa, és társai). Tízegynéhány sok éve még egész napokat ment folyamatosan, de most nincs lelkierőm elővenni a joysticot, kormányt, stb, nincs kedvem kivárni azt az 1 órát, amíg a Flight Sim lefrissíti magát.
-
®abstract®
őstag
Ja
Snowymoon taa mod- eddig én se figyeltem csak ma vettem észre 🙄 te csak nyugodtan ellenőrizd le offline módba működik-e neked.. nekem ugye régebbi verzió van mind2 game a 9.4.0 v. Több mint egy éves vagy lehet hogy másfél, vagy van az kettő is- nem mostani dolog de már ott sem működik
Delerium
Hát ha ez így már egy ideje így van kitalálva megoldva ez így elég nagy hülyeség szerintem
meg így offline akkor nem is működik mert ilyen kép villódzások vannak meg recés vonalak visszatérnek látszódik egyértelműen 🤔 hogy nem jó..meg ugye a home gombra feljön a bal felső sarokban az ablak és írja is hogy kapcsolati probléma..ááá!
-
-
Z0C!
Topikgazda
próbálj ki egy Kriechbaum csomagot.
Egy Cater 3406 ugyan úgy szól a Peterbiltben mint a Kenworthben.SlavJerry és Kiechbaum is felvett kamionhangokból dolgozik.
Az FMOD megjelenésével már sikerült egész kellemes hangokat létrehozniuk.Zeemods kicsit más kategória.
Ha kell adok hangokat...
-
Delerium
senior tag
válasz
®abstract® #30132 üzenetére
Eddig is online működött, nagyjából 1 éve már amióta először lett fizetős a mod. Lekéri a játék információt, szinte mindig csak az újjal kompatibilis. Ez volt annó az egyik ok amiért megutálták, velem együtt a készítőt, hogy erre mi szükség volt.
-
Z0C!
Topikgazda
-
Jadro
veterán
válasz
®abstract® #30132 üzenetére
Mármint a TAA mod csak online működik? Szerintem nem... Vagyis eddig nem így működött, de a bétát még nem néztem meg alaposabban.
-
vlevi
nagyúr
"Cummins, a Caterpillar, a DetroitDiesel"
Azon én már régóta fanyalgok, hogy ezek a hangok attól függnek, hogy miben ülsz, nem attól, hogy milyen motor van benne.
pl. van ez a 900i kamion [link] , annak olyan jó öreg fütyülős berregős hangja van, bocs nem tudom máshogy írni, de tökmindegy melyik motorral.
Ugyanígy, a régi Peterbiltbe bármelyik motort rakod, egyformán szól. De ugyanannak a motornak más a hangja, ha a kicsit újabb 579-esbe teszed, vagy megint más, ha a Kenworthban. -
-
Cr00py
senior tag
ATS őőőő
-
Ablakos
őstag
(1.54 beta)
Nekem eltünt jó náhány scs modell a használt piacról. Hiába tekertem bele a napokba, hetekbe, nem jönnek fel megvételre. Iveco stralis, Renault modellek hiányoznak. Aki használ ilyeneket annak meg kell becsülni, mert venni már nem lehet. -
Delerium
senior tag
A következő Snovymoon TAA mod nagy update betája hamarosan elindul, új fényekkel. A teszt videók alapján ónak tűnik, dob a valósághű érzéshez. YT: [link]
Release Date for Test Version of ETS2/ATS Lighting Improvements
New
11 hours agoI'm trying to make everything perfect as possible but pushing the release date makes me less motivated and I become less productive. I don't want you to wait, even there is something missing I'm going to release the test version for lighting improvements until 23/03/2025. I will continue to make improvements and fixes after release. I'm sorry about the long wait.
-
tatabike
őstag
Budapest - Antwerpen, ~1500km. A 170HP/600nm felgyűri az aszfaltot
Ez volt a legkönnyebb meló a fuvarpiacon, 3 tonna ipari korom...
-
®abstract®
őstag
# Hunym
ez a sicsi tim tekniksz
a baromi regi prizma 3d grafikus motor van felpofozva, ami olyan amilyen..ott van pl. a Unity [link] meg az Unreal 4 engine.amikre nagyon sok jo jatek keszult,ha jol tudom ezeket lehet pofozni vulkan vagy DX12 api ra,vagy tevedek 🤔
A sicsi tim ha meg tudna oldani a portot a 2 fajta engine re minden bizonnyal jobb lenne az elmeny,gondolom..de hat ez ugye csak nice dream 😎 -
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #30118 üzenetére
Addig fogják reszelni azt a 25 éves prism3d-t, amíg lehet.
Rengeteg oka van, hogy nem cserélik le. Az egyik, hogy senki nem fizeti azt meg, hogy gyakorlatilag ujra kell írni a játéknak azt a részét
De, ha pl ki akarnak lépni Xbox, PS4,... piacra, akkor kénytelenek lesznek.
Jut eszembe, a Cryengine3 is elmúlt már 10 éves -
-
Ez a dx12re váltás is csak foltozás lesz. Az alma kivül fényes de belül rohadt szituáció.
Egy játékot se írtak dx 9ről dx12re tudtommal. Remastered-eket szoktak késziteni, másik motorral.
SZVSz pár funkciót átvisznek 12re és slussz-passz, jelentősen nem fog semmit befolyásolni.
Tegnap ATS Ausztrál portal játszottam, és akármilyen texturát kellett behuznia a motornak, mielőtt az adott helyhez értem megröccent a játék, beesett az fps, amig behuzza memoriába a texturákat, azon a két magon, addig szenved a motor. -
hunym
csendes újonc
válasz
bobalazs #30116 üzenetére
Igen, a jatek engineje az tenyleg picit elavult.. van hogy 40%os gpu kihasznaltsagom van egy kozepesen eros proci mellett 32gb rammal, neha nagyon letud droppolni az fps. De content az van benne. Annak még nem néztem utana, hogy barhogyan is lehetne-e novelni a teljesitmenyt.. neha tenyleg siralmas de azzal nyugtatom magam hogy kamionos jatek, nem kell mindig 100+ fps
-
Nagyon szepen fejlesztik a jatekot
Nem értek vele egyet.
CPU használat ETS2 városban:
Egy mag főként terhelve, a második mag terhelése elosztva egy másik magra a további magok terhelése jelentéktelen. Ez igy kb Shogun Total War szintű. (szintén egy magra terhel, a teljesítménye rossz) -
-
hunym
csendes újonc
Kiskorom óta játszok a játékkal, mai napig letud nyűgözni a látványvilág. Próbálom beelőzni fatert órákban, de eddig nem nagyon jártam sikerrel...
Kiváncsi lennék arra, hogy szerintetek bármikor is várható-e egy új ETS/ATS játék frissebb grafikával. Szerintetek?
-
Z0C!
Topikgazda
Szia Báttya!
Helyzet? -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30105 üzenetére
Én is csináltam magamnak egy szebb, krómkeretes változatot a SIM dashboard progiban
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #30099 üzenetére
300-as, a 18.33 elvileg azt jelenti, hogy 18 tonnás és 330 lóerős. Hasonló az MAN jelöléséhez, meg a Merciéhez, csak ott nincs pont a két szám között.
-
Delerium
senior tag
A Steames Truck Signs mod, aki használja működik? Nekem nem kompatibilis lett. A leírás szerint kell hozzá az összes pót DLC, de megvan mind, a játék is up to date, jónak kellene lennie, csak mégsem.
-
Bunken
tag
Átnéztem, töltöttem le még ez alapján pár fájlt ami szerintem kellett figyelve mindennek a verzió számára.
Most jelenleg ezek vannak ebben a sorrendben:Hybrid1
RoexGreeceDLC
RoexPack1
RoexPack2
RoexPack3
RoexPack4
ROmedia45
Russian Maps RC+FIXv0.7
Russian_open_spaces
RusMap Fix
RusMap_Def
RusMap_Map
RusMap_Models
ProMods FIX
ProMods DLC Support Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 1
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 3
ProMods Assets PackageDe most Ukrajna és Orosz vagy így van tényleg vagy még nekem hiányzik valami:
És vannak ilyen fehér területek a térképen és ha ráhajtok "felfedezni" akkor is fehér marad. Ez is normális?
Az meg, hogy oda-vissza átmegyek egy részem és nem fedezi fel annyira nem zavar csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is van-e ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest