Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28698 üzenetére
Ilyen csak nekem volt... Sőt, cseh Liazom is volt ATS-en:
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
®abstract®
őstag
Nem tudom pontosan de ha ilyesmire gondolsz akkor ez irányba tudsz nézelődni [link]
TATABIKE
Ja az alvást kikapcsoltam mert néhány hétig úgy mentem de nagyon gyakran elkéstem úgyhogy nem sok értelme van így
mindent meg lehet szokni de nem muszáj elfogadni hogyha van más helyette
Ezek a lelkes vezetők 10-12:00 óra alatt le is vezetik azokat a brutális távokat 😎
Egyébként érdemes belenézni ezekbe a nagyon hosszú fuvarokban érdekes az hétszentség 😎
én már annyi vasat összegyűjtöttem hogy valójában nem is tudom hogy melyik a kedvencem mert egyik jobb mint a másik. Az eu-s meg a usa kamion modellekbe is nagyon jók vannak. Csak egy példát írok az eu volvo kamionok nem a kedvenceim de az usa modellek nagyon bejönnek szebbek is 💯 ami fullos vasaló kenworth t2000 . Mindkét játékhoz elérhető.
Tehát akkor neked a rövid nózis modellek tetszenek azok a cab overek. Ats-be is be lehet illeszteni eu-s vasakat. Teszteltem mert működnek. Ezek elérhetőek [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #28695 üzenetére
Olyan mod van vajon, ami a menü hátterének az éppen aktuális fuvar pillanat képet mutatna, valamilyen külső nézetből?
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28695 üzenetére
Annyira nem lesz rossz szerintem. Megszokjuk, mint minden mást.
Azért brutálisak ezek a távok, amiket mennek ezek a csókák. Nem néztem bele a vidikbe, ezek most ekkora fuvarok, vagy csak fogja magát az ember, aztán go...?
Én úgy csinálnám, hogy kiválasztanék egy hosszú fuvart, aztán a világtérképen átszerkeszteném, elvileg ha nem alszol, akkor közel 2x akkora távot tudsz menni.Én nem szeretem az amcsi kamionokat, csak a mapokat. Európai vasakkal nyomulok ATS-en is általában, vagy olyan amcsi vassal, ami nem csőrös, hanem FLB kasztnis. Az 1.46-hoz átkonvertáltam ETS2-ből ATS-re egy MAN F2000-es gépet, az a kedvenc kamionom amúgy. Most is kellene az 1.49-hez, de lusta vagyok neki állni szerkesztgetni....
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
®abstract®
őstag
Nekem már a facelift ikon csere nem tetszik
Szerintem ez jobb lett és már másfél éve elérhető mind a két játékhoz= ATS [link] meg ETS2 [link]
Újabb verziókon is működik
Ez pedig a személyes kedvencem térkép háttér ami mindjárt két éve hogy elérhető [link][ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
vlevi
nagyúr
Pár információ az 1.50 publik béláról.
SCS Software's blog: American Truck Simulator - 1.50 Update Experimental Beta
Egyelőre marad a Dx11, de azért reszelnek a grafikán.
A menürendszer azonban kap egy nagyobb fészliftet kap, ne ilyedjen meg senki. -
®abstract®
őstag
válasz tatabike #28691 üzenetére
Na, bravó! jó majd meglátom rengeteg időt elvisz 🙂
32 colos moncsit bámulok. Két filmet megnéztél az egen!
Ets2 ben vannak ilyen elvetemült rajongók akik 12 óra alatt 20-24 ezer kilométert levezetnek [link] ats-ben is vannak rekorderek [link] például 8000 mérföld 10:00 óra alatt ja egyébként gyűjtöm a nagy vasakat, el kéne dönteni hogy melyiket válasszam 🤔[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28687 üzenetére
Ez a 6000+ fuvar Nyugat-Kanada -> Kelet Kanada, de majdnem végig az USA területén vitt a GPS. Csináld meg azt a hosszút, jó buli. Miamiban van garázsom, majd nézz be... Nekem úgy van a monitor, amin játszok, (vagyis egy 102 centis Philips TV) hogy látom a nagy tévét is, közben megnéztem 2 filmet, amit amúgy a feleségem nézett...
Valahol (facebook talán?) láttam kitéve egy ilyen eredmény-kiírást, egy magyar srác tette ki, de már nem tudom, melyik mapon csinálta, valami 12ezer km körül volt a levezetett táv.
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Ablakos #28688 üzenetére
Van igen, sőt emlékeim szerint az 1.40-es frissítés előtt, mielőtt átdolgozták volna a világítást sokkal többször láttam, most csak elvétve tűnik fel, hogy villant az ai.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Ablakos
őstag
Kihajtásnál a balról érkező villantott, lassított, hogy enged. Ezt eddig is volt? Pont rögzítettem az eseményt, visszanéztem és valóban jelzett. (Nem csak álmodtam.)
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #28686 üzenetére
ja,nem jól írtam= kb. 600 lovas volt a volvo meg 20 t a pót.
Észak afrika tetszik,viszont kalandos- olyan hullám- völgyes szakaszok vannak,hogy könnyű le sodródni.. road to africa felpofozott map,viszont az isten háta mögötti utakon lehet a sivatagban menni a véget nem érő semmibe..
nekem bejön a szgk speed limit 80-90 l akkor megyek általában amikor nézelődők
ahol nemigen van látnivaló ott a '"toljukmeg'" van.
tényleg autópálya bajnok vagy jóval nagyobb távot mentél sokal kevesebb fogyival.
san francisco-miami útvonalat gondoltam ki,majd meglátom 😎💯
ez a nyugati partról a keletire vagy fordítva tetszik- brutális fuvar lenneSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28685 üzenetére
Az szép, régebben (9 éve) én is toltam Észak-Afrikában. Rátettem egy ezrest a múltkorira, építettem direkt erre a fuvarra egy alap motoros (460) Volvo-t, 21 tonna gördülő voltam. Így 28.3-ra jött ki az átlag. Volt útközben 27 körül is, de a vége elég dimbes-dombos meg kanyargós lett. Ja, és végig 90-nel mentem, semmi padlógáz...
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #28684 üzenetére
Hát lehet de nem biztos túlméretes nagy súlyos szállítmánnyal én el tudom hinni.. 🤔
Ugyan el tudtam én érni 70 literes átlagot is igaz hogy akkor toltam neki [link]
Erősebb volt a volvo 20 tonna szállítmánnyal.. meg ha lehetőség volt 150 kilométeres sebesség határ meg a felett akkor adtam a vasalónak rendesen volt arrafele látnivaló meg 30 ft-os gázolaj árSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28683 üzenetére
Igen, be van kapcsolva a valós fogyasztás, de szerintem túl sokat fogyaszt. A valóságban 28-32 liter között lenne. Ez az 51 liter erős túlkapás...
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28678 üzenetére
Elvoltam vele egy darabig 800 literes annak a Volvonak a tankja, 4x tankoltam. Ráadásul túlméretes is voltam, szélességre is meg súlyra is.
-
Delerium
senior tag
Arra bizony, engem eléggé zavart ez játék közben, Loginál is van ilyen de szerintem sokkal kevésbé érezhető, inkább átgördül a fogakon. Thrustmasternél konkrétan éreztem ahogy kattam át egyik fogról a másikra ha csak kicsit korrigáltam mondjuk sávon belül maradni.
Persze ha van lehetőség érdemes előtte kipróbálni. Egyik barátomnak Logitech g29 van, nála tudtam tesztelni, hogy nekem ez kell vagy, jobb, rosszabb, ugyanolyan.
"I fight for the Users"
-
pcnet
addikt
válasz Delerium #28679 üzenetére
Ha az "akadóst" arra érted, hogy finom kormány mozdulatoknál lehet érezni a fokaskerék fogait, ahogy ugrik egyikről a másikra, az engem is zavar. TMX Pro van nekem. Nincs összehasonlítási alapom, életemben nem volt dolgom Logitech kormánnyal, de szerintem a következő nekem is az lesz.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Delerium
senior tag
válasz Ergo_Proxy #28677 üzenetére
Nekem nem jött be a Thrustmaster hybrid drive rendszere, túlságosan "akadós" volt a finom kormányzáshoz amíg a szíj meg a fogaskerék összerakta magát. ETS-ATS-en kívül meg voltam elégedve a kormánnyal, FFB jobb volt szerintem a Thrustmasterben, csak azokkal ritkán játszom, néha egy kis Assetto, de annyira meg a Loginis tökéletes lesz.
Persze nekem a "csóró edisön" TM t128 volt, így csak ahhoz tudtam hasonlítani
"I fight for the Users"
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Delerium #28675 üzenetére
Logitechre váltottál?! Na ilyet is ritkán olvasni, a Thrustmaster afféle szenttehén, nekem is G920 van amúgy, csak lecseréltem a kormánykereket meg persze a váltógombot.
-
tatabike
őstag
Na, ezért (is) szeretem a nagy mapokat...
-
Delerium
senior tag
válasz Ergo_Proxy #28674 üzenetére
Akárhányszor látom a képeidet, mindig az jut eszembe, hogy egy nagyobb összeget kellene elköltenem hardverfejlesztésre.
Viszont a Thrustmasterrel nem mélyült el a barátságunk, így váltottam Logitechre, már csak PC-t, monitort kell újítani és kész is.
"I fight for the Users"
-
Ergo_Proxy
tag
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #28671 üzenetére
hát ez ilyen sajnos 🤔 ja nekem ats az 1.48 as. a k-dog 1.46 mega map egy másik profilomon megvan abszolut működik játszható. ja,olvastam..engem a winter map nem izgat.. elég unalmas- minden fehér azt annyi- meg csúszik a vasalód..
kicsit szívtam az ats mega map combo val,de ez- segitett= [link] nagyon jo map combok vannak itt.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28669 üzenetére
Ahogy nézem, ez is próbálgatós lesz, mert sokan panaszkodnak rá, hogy C2C-vel összeomlik. Nekem meg az az alap, ahhoz igazodik minden.
Van egy K-Dog nevű modder srác, az az 1.46-ra összerakott egy bazi nagy USA térképet, Mexikó, Kanada és Alaszka is benne volt, és vagy 2x annyi város az USA-ban. Sokáig azzal játszottam, csak sajnos nem frissítette, átnyergelt az északi jégutakra, most azokat fejleszti.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
-
Z0C!
Topikgazda
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván mindenkinek az OldboyZ CustomZ csapata!
Ennek örömére ingyen vásárolhattok a : zoci.gumroad.com-on----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28664 üzenetére
Köszi, megnézem ezeket is. Esetleg a Sierra Nevada megy együtt a Coast to Coast-tal?
Ablakos, nem ismerek ilyet, nekem mondjuk véletlenszerű parkolás van bekapcsolva. Mondjuk elég furának hat, mikor rámpára kell állni mélybölcsőssel vagy ömlesztett áruval, sokszor a silóssal is oda állít be.
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #28662 üzenetére
értem az a midwest expension [link] meg a great america + a hozzávalók.
atmx map l tudod rendesen felpofozni a nyugati partot, mesés látnivalók vannak arrafele 😎 ja,meg a reforma map ek. az oldalon találsz sokmindent. hawai külön van.amikor csak a real traffic density van bekapcsolva,olyan járműveket fogsz látni amiket ritkán.ha pedig a traffic modokat telepited akkor választékosabb lesz a forgalom.
daniels random events [link] =az alap mod. meg ez hangok javítása [link]
ez is profi- usa police car collection [link] 😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ablakos
őstag
A zsilipekre (rámpához) rátolásnál szinte alig van rakodóhely, amelyik elfogadja a teljesen hozzátolatást (koppanásig). Legtöbbször méterekre kell előtte megállni. (különben nem aktív a pozíció) Van ehhez valamilyen mod vagy ezt nem lehet befolyásolni?
Pedig ezzel elég jól lehetne gyakorolni, megérezni a szerelvény végét. -
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #28661 üzenetére
Most ATS-en nyomulok. Bent van a Coast to Coast térkép mód, meg Kanada, meg a Nagy Középnyugati Kiterjesztés, vagy mi a szösz. A lényeg az, hogy feltűnt, szinte csak ponyvás, duplapótos szerelvények vannak a forgalomban. Néha feltűnik egy-egy sóderes, vagy síkpadlós, de azok is duplák. Nem tudom ez miért van. Gépszállítót, mélybölcsőst vagy ilyesmit nem is láttam hetek óta.
-
-
tatabike
őstag
Kezd egyre realisztikusabb lenni a játék. Gyakran látom, hogy ütköznek az AI forgalomban egymással is, nemcsak velem... Sőt a minap szemben jött velem az autópályán 2 autó is... Elég durva élmény volt, mert egyszer ezt Szlovákiában élőben is sikerült megtapasztalnom...
-
®abstract®
őstag
válasz Ergo_Proxy #28658 üzenetére
ja, köszi.azt hittem,hogy mack. igy mar ismerős
ami hasonlo= coronado,columbia,century class,galvatron.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz ®abstract® #28657 üzenetére
Freightliner 122sd ats igen.
-
®abstract®
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
-
Ergo_Proxy
tag
Egész jó vételnek tűnik
-
Delerium
senior tag
Biztosúr minden rendbe' van?
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
en meg csak gurultam a mercivel [link]
-
Ablakos
őstag
Valamilyen ets2 buszos projectről olvastam, de lehet, csak mende-monda?
-
®abstract®
őstag
válasz Marci112233 #28644 üzenetére
Engem a WOT a hülye korlátozások miatt abszolút nem érdekel
A másik az hogy simán elfuvarozgatok magányosan hangulatos zenét bekapcsolok ha úgy van kedvem és arra megyek amerre szeretnék
A másik az hogy az ostoba vezetők oldalról úgy belém csattannak hogy csak pislogok.. szóval elég nekem az offline is.VLEVI
Érdekes hogy anglia meg úgy az északi országok elég szigorúan tudnak lenni ha 5-6 km l gyorsabban megyek a megengedettnél már büntetnek emelt összegű a bírság is..
Amikor pedig szembe jön a rendőrautó szirénázik, hangoskodik akkor garantált a bünti!
Na bumm! Tudsz egy picit repeszteni a vasalóval nincs abba semmi rossz!
ATS-ben úgy vettem észre hogy kicsit mintha lazább a lenne a szabályzat de viszont a bírságok összege meg magas.. meg úgy vettem észre hogy ha északabra megyünk akkor szigorúbbak de lehet hogy tévedek.. wyoming,montana meg alaszka fele gondoltam.[link] meg alatta [link] ezek után érdekes lesz a fizika az hétszentség. Le tudok sodródni meg csúszni az útról ha esik akkor gyakrabban 🤔
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ablakos #28646 üzenetére
Azt tudom. A 90-t ETS2-re értettem, ott annyi a limit, ez az, ami ATS-ben 65mph.
60 folott (km, vagy mérföld, mindegy), +5-re szoktam állítani a tempomatot, ott még nem büntet.Az meg, hogy a tábla előtt, után hány méterrel vinnyog a rendőr, nem olyan fontos, ez kb ugyanaz a hülye szitu, mint amikor a parkoló előtt 1 méterre büntet azért, mert nem aludtál, vagy kifogy az üzemanyag, pedig már befordultal a kútra.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
ez sajnos azért van mert nem vonalban van a sebességmérés.
Nincs ilyenre lehetőség.
Hanem egy adott méretű körön belül méri a sebességed...
Tehát hiába van kirakva ITT a tábla a mérés előtt és utána is 1-2M lehet...
Térkép szerkesztőben megmutatom neked.Ahogy látod ez egy X sugarú kör ami érinti a felezővonalat, és nem a tábla vonalában, hanem előtte és utána méri a sebességet.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #28643 üzenetére
WOT-os fuvar nem nézi ezt a beállítást, ott nem tudsz 90-nel többet menni. ATS-ben 65mph.
Annak ellenére, hogy vannak helyek, pl Anglia, vagy majdnem mindegyik amerikai állam, az engedélyezett max. sebesség ennél több.
Ha nem WOT fuvart viszek, eléggé szürreális érzés 85mph körül a belső sávban 40tonnas markolóval a pótkocsin És nem büntet a rendor, mert kb 10% túllépésnel büntet csak.
Mondjuk az is geciség, amikor 1 méterre az 55-os tablátol a szembjovő rendőr megbüntetett, mert ott még csak 35, én meg már 39-el gyorsitottam. -
Marci112233
addikt
válasz ®abstract® #28643 üzenetére
Ez igaz, de akkor ha tagja vagy valamilyen virtuális cégnek mondjuk VTLOG, Trucky vagy Truckbook akkor ha azt lelövöd buksz plusz pontokat illetve 100 fölött a fuvar átmegy reálisból verseny statba, 180 fölött meg érvénytelen is lesz a fuvar.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Z0C!
Topikgazda
-
Lathronos
őstag
Mi is lenne velünk ha nem kapnánk még 500 trailer-t a játékhoz. Hisz mi lehet fontosabb ennél? Az nem számít, hogy olykor 10 percig is 2 kamion megy egymás mellett két sávban az autópályán, vagy a felhajtónál belénk csapódik valaki. Miért is ne, hisz ez egy roncsderbi. Ez a játék kezd egyre kiábrándítóbb lenni. Mindegy, én elengedtem az ETS-t. Nem fogok csak azért fél napig modokra vadászni, hogy többé-kevésbé játszható legyen.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
®abstract®
őstag
-
Ablakos
őstag
válasz Lathronos #28632 üzenetére
"felesleges hülyeségekkel tömik tele"
Grafikusok, 3d modellezők ezt tudják. Velük van felduzzasztva (véleményem szerint) a cég. Mármint szépen dolgoznak, de nem közlekedés mérnökök. Hiába várjuk, hogy a közlekedési ostobaságokat (AI) elfogadható mértékre csökkentse az SCS. Többször kibeszéltük a fórumban, hogy üzleti szempontjuk és a valódi szimulációra éhes játékosok igényei nem sok fedést mutatnak.
Új trailer dlc vásárolható. -
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28633 üzenetére
10+ év alatt nem sikerült a Prism3D-t lecserélni. Nem hinném, hogy ultragiga változás lesz...
-
Lathronos
őstag
Méretre nagy update lesz, felesleges kozmetikai módosítással. Pl. talán a fákból többféle lesz, 1-2 házzal több lesz 1-2 városban, meg efféle felesleges hülyeségekkel tömik tele. De hibajavítást és értelmes fejlesztést biztos nem fog tartalmazni, mint eddig egyik update sem.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
lo_jo
senior tag
De Pavel ilyet nem mondott. Ahogy a videói nagy részében lévő dolgok sincsenek soha egy hivatalos közleményből megerősítve. Pavel rutinos, direkt úgy fogalmaz, hogy az ne legyen konkrét: lehet, megfontoljuk, tervezzük, gondolkozunk rajta, stb. Nem hangzik el sehol, hogy az 1.50-ben jön a rigid.
-
Z0C!
Topikgazda
Hoppácskaaa!
-
Delerium
senior tag
Nemrég írtam, hogy lehetne csinálni FFB kormánybeállítások posztot vagy hasonlót ahonnan lehet ötletet meríteni vagy elindulni a beállításokkal. Nekem így vált be legjobban, hibrid drive, fogaskerék - szíj, a T248 ugyanez csak a kormánykerék más.[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
tatabike
őstag
válasz Ablakos #28621 üzenetére
Erről az jut eszembe, mikor az ATS-en játszok, és távolság szerint rendezem sorba az ajánlott gyors fuvarokat. A legrövidebb eddig 600 méter volt, kellett menni egy kört a telephelyen 20 tonna vascsővel, aztán átvinni a mellette lévő telephelyre. Mikor beültem a kamionba, már kiírta, hogy ne késsek el....
-
tatabike
őstag
Ez is jó ötlet, csak nekem Logitech Driving Force GT kormányom van, azon nincs kuplungpedál, legalábbis az enyémen nincs. Jó öreg szerkentyű, de megbízható, szeretem használni, kamionozáshoz meg Farming Simulátorhoz teljesen jó. Mondjuk egy Forza Horizon 5-nek nem állnék neki vele....
-
Delerium
senior tag
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28615 üzenetére
a lényeg az ELEKTROMOS verzión van...
Olyat csak a csapattagom csinált... [link]
most jön a "hivatalos"----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
Április 9-én jön az e RANGE T!
-
-
tatabike
őstag
Megnézzük azt is. Amúgy elsőre, mikor az Hungary Map-os controls.sii fájlal indítottam a Promods profilt, az első pedálérintésre kifagyott a game.... De újabb indításra már működött vele.
Ablakos, meglátjuk. Amúgy általában csak a tapasztalati pontokat szoktam "művi" úton kimaxolni új profil kezdésnél, egyrészt mert tizenéve játszok vele, és nem túl reális állandóan zöldfülű kezdőként indulni, mikor már az összes órát beletoltam, másrészt valójában is kamionsofőr vagyok, szóval na...
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz tatabike #28609 üzenetére
Annyira nem kenem-vágom milyen beállítás hol van, de a config.cfg illetve config_local.cfg is tartalmazhat idevágó bejegyzéseket. Ebben azonban nem vagyok biztos. Biztonsági mentés mellett egy próbát megérhet. A profil részleteit a profile.sii fájlban tárolja, azt ne piszkáld.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tatabike
őstag
Hm, ez érdekes. Megcsináltam, amit mondtál, és az van, hogy ugyanaz a kamion ugyanazokkal a beállításokkal másképpen viselkedik a Promods térképes profilon, mint a Hungary Map profilon. Javult a helyzet, de nem az igazi, még mindig nem élethű a fékezés, túl rövid a fékút a Promods-on, kb. 1/3-a a Hungary Map-hoz képest ugyanazokkal a beállításokkal ugyanazzal a kamionnal.
-
Jadro
veterán
válasz tatabike #28607 üzenetére
A Hungary map külön profillal működik, szerintem a profilbeállításokbvan van az eltérés. Csinálj biztonsági mentést a jelenlegi rosszul működőről és a jóból próbáld áttenni a controls.sii fájlt. Első körben ezzel nézném meg, azt hiszem ebben vannak az irányítási beállítások.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tatabike
őstag
válasz Ablakos #28606 üzenetére
Van egy másik profilom, Hungary Map, ott teljesen jól működik a fék, most néztem.
Marci112233, esetleg a térkép nem lehet ok? Mert a Promods-on van gond, a Hungary Map-on sosem tapasztaltam ilyet, most is jó.
-
Marci112233
addikt
válasz tatabike #28604 üzenetére
Nem a játékkal lesz a gond feltéve ha eredeti és frissített nem pedig virágbolti és régi verzió, bár annak se kéne így viselkednie. Azért írom ezt mert nekem a Thrustmaster T3PA-GT pedállal nincs semmi probléma. Csak annyi hogy kormány beüzemelésekor párszor padlóig kell nyomni a pedált és felengedni és akkor kalibrálja be magát rendesen a pedál, anélkül első pár fékezés tényleg finom rálépés esetén is blokkolás lesz..
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
tatabike
őstag
válasz Ablakos #28603 üzenetére
A játékkal lesz gond, nem a kormánnyal. Felcseréltem a pedálokat a beállításokban, és ha a gázpedál van beállítva fékpedálnak, akkor sem adagolható a fékerő, a fékpedál gázpedálként meg tökéletesen működik.
Delerium, próbáltam, nem jó úgy sem.
-
Delerium
senior tag
válasz tatabike #28601 üzenetére
Próbáltál adni a fékpedálnak egy kis dead zonet? Gyors Reddit keresésre ezt dobda fel mint megoldás, hogy kell 10% dead zone és az segít. De ez is csak tipp.
Más, ebből kiindulva lehetne csinálni kormány beállítások hozzászólásokat, én pl. elég sokat vesződtem mire jónak éreztem.
"I fight for the Users"
-
tatabike
őstag
Nem jó sehogy sem. Akárhogy állítom be, mintha lenyomnék egy gombot, és satufék. Pedig csak éppen benyomom. Hiába jelzi a játék tengelynek, gyakorlatilag kapcsolóként kezeli. Régebben is volt ilyen probléma, létezett egy mod is rá, de nem frissítették tovább, mert az utána lévő verziókban nem volt már ilyen gond. Erre most nekem megint előjött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest