Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Paladin1492 #16387 üzenetére
Calais miért nincs benne?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #16366 üzenetére
erre nem tudtok megoldást? Nem vagyok nokedli, feltúrtam már a netet, config cfg, nem csinál semmit nem is értem, steam -w 1280 indítókód sem..
valamint, brutal hd modos mókát így random feltehetem azt jó lesz?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #16366 üzenetére
A TV desktop módban egyéni nvidia beállításokkal viszi az 1280x720at, csak a gamebe nem engedi választani (sorry a sok offért)
-
VegyesTamás
senior tag
A szövegmérettel tudok valamit kezdeni? 43" as Tv -n tolom, és kifolyik a szemem olyan pixelvacak..minden ultrán van amúgy 848x480 a felbontás, de 1024x768-on se jobb
Tükörbe se látok semmit, minden olyan csúnya..ez a felbontás miatt lesz?
[ Szerkesztve ]
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Dananto #16330 üzenetére
most én szptam be de orbitálisan...ugyanis nekem itt kiírja a kcsg steam, hogy Dániában vagyok, és nem tudom az egyik fizetési módot sem használni, persze országot váltani nem lehet, keresd a supportot....ekkora pöcsöket komolyan...support majd hétfőn reagál, addigra 47 Euróért meg veszi meg a .... ügyesen csinálnak üzletet. Akkor van mákosom ha dec 1 ig csinálnak ezzel valamit.. ha jól értelmezem ez nem blackfriday hanem az őszi vásár náluk..
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #16326 üzenetére
már úgy megvenném, mondjátok, hogy ebbe a kettőbe akkor a Vakegérke forumtárs által felsorolt cuccok benne vannak igazából összeset nem is engedi a steam csak ezt a kettőt akkor elvileg így megvan minden nem?
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #16325 üzenetére
ez létezik?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Vakegérke #16322 üzenetére
így lesz
köszivalahogy nem jó, ebben átfedések vannak azt írja
elvileg a deluxe bundle meg a trucking fan elég és akkor megvan minden
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
mit érdemes ma megvenni ETS2höz steamen? minusz 80-60% on van minden
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
köszi, akkor Ati 7770 1 GB GDDR5 lesz a kiszemelt nem akarok uhd-ba játszani egy 1280x800-al már megelégszem, és ha látom a műszerfalat, meg nem akadnak a környezetemben mozgó tárgyak, mert egyszerűen olyan nagy a késés, hogy hirtelen mozdulatokat nem lehet vele megtenni.
atomeec:csak ajánlani tudom a magyar mapot, hothfixxel meg már nem magyar átlagbért keresek
Amúgy én azt hittem, hogy ez a hungary map, és Mo. jobban teljesíttel kapcsolatban szándékosan ennyi a bér egy fuvarra
-
VegyesTamás
senior tag
Azt hittem a GDDR5 "mindent visz" videókariban egyáltalán nem vagyok jó. 5450esemnek csak egy baja van, hogy 64bites.. ugyanez 128 bitesbe szerintem bőven elég lenne ide.. most 1280x800 és konkrétan minden feautre kikapcsolva renderelési % meg 50 -en még elég elviselhető, bár így is kicsit inkább hasonlít a takonyra mint a való életre
Bati: szerinted mi lenne ide az ideális ?
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #6425 üzenetére
Szerintetek ez elég lenne ide?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6422 üzenetére
én meg videókari cseréig talomba tettem a játékot... úgy néz ki a kormány, hogy az életbe elvágná a kezem, a műszerfalon meg krumplit lehetne reszelni ha meg feljebb húzom a grafot tényleg diafilm. Már 4GB RAM és még így sem elég.
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6403 üzenetére
hát a mostani állapot közel áll a használhatatlanhoz annál biztos jobb lenne
kicsi felbontás kevés részlet = csúnya és még a sebességmérőt sem látom
nagy felbontás kevés részlet = lagg -->nem elvezhető, csúnya
nagy felbontás sok részlet = diafilm ehhez képest kutyaf*szaszóval upgradelni kell a gépemet mindenképp RAM téren már kezdeményeztem, VGA később
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6401 üzenetére
jó hát úgy könnyű
fagy53: igencsak gyenge a VGA nem figyeltem, hogy 64 bites csak a 2GB vramot meg a dx11et azt jóságvan de elég gyenge. Ramból meg 3 GB van 1 a szekrénybe 2 a gépbe (ismerős rendelte aztán van 2 slotom)
de már fel is raktam a hírdetést, csere bővítek 4 GB aztán az csak elég lesz meg valami GDDR5-ös kártyát is lövök lassan mert kell a hdd nem lehet kevés? vacak caviar greenTiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6397 üzenetére
erről a kettő (3) mókáról kaphatok direct linket? keresgéltem de hát klikkem van (telenor) és így nehéz
más: Ti mit csináltatok, hogy ne akadjon, és ki is nézzen valahogy? A gépem elvileg elég hozzá (gepigeny 92 % ) és a 2 GB ram kicsit kevés talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest