Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Nézd én minden részt legalább kétszer végigjátszottam. Manapság már nincs igazán türelmem (vagy legtöbbször időm?) annyira lopakodni, mint az első részekben. A Conviction-ben ahogy írják már több az akció, de azért végig lopakodni érdemes / ajánlott, mert könnyen meg lehet halni (főleg magasabb nehézségi szinten).
-
törölt tag
jó lesz!Várom már
-
-kdM-
senior tag
hát nem tudom...ezzel a szinkronhanggal már nem az igazi, ráadásul ahhoz képest, hogy ez folytatás, Sam egészen megfiatalodott
-
Jander
senior tag
Remélem azért legalább annyi lopakodás lesz benne, mint a Conviction-ben... az nekem viszonylag jó arány volt.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez most nagyon úgy tűnik, mintha a Convicton akciója és a korábbi részek full lopakodós játékmenete keveredne. Ha tényleg így lesz, kib@szott jó játékot kaphatunk. A trailer engem megvett kilóra.
-
kapeti07
senior tag
Jó lesz, hogy jön az új rész és annak is örülök, hogy a történetet továbbviszik és nem egy előzmény lesz. Kíváncsi leszek a kinect hangvezérlésre, bár szerintem ez a fícsör csak addig lesz érdekes amíg kipróbálja az ember (parasztvakítás), utána úgysem lesz használva.
-
pckownz
őstag
Valamiért imádom a SC játékokat. Vissza tudják adni az igazi titkos ügynök feelinget.
Ha jönne egy ilyen bond, vagy DeltaForce, esetleg CoD játék, az maga lenne a messiás
-
vitaro
senior tag
Michael Ironside nélkül már nem az igazi.
-
Neks
tag
Nem értem mi ez a teaser, mikor már kint van a full trailer is... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest