Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomcsa44
tag
válasz
dragonfx #1972 üzenetére
Elég sok véleményt elolvastam ez ügyben, de én még mindig azt vallom, hogy az akkumulátoroknak nem tesz jót a csepptöltés. 3 óra alatt feltölt a gyári adat szerint, akkor kb annyi ideig töltsd. Ez kivétel abban az esetben, ha nem a saját gyári töltőjével töltöd.
Példa: Nexus 7 táblagépem gyári töltője 5V, 2A (output). Mivel tönkrement, gyárit nem nagyon találok (mind kínai szar), ezért egy HTC töltővel töltöm (5V, 1A). Így a gyári 4,5 óra helyett valami 12-15 óra alatt tölt fel. Ez nem teszi tönkre az akkumulátort. Ha >2A-ral nyomatnám vagy valami utángyártott vacakkal, akkor tönkremehet, mivel egy utángyártott nem tesztelt, lehet a 2A ingadozik a kimeneten. A kevesebb nem, a több óriási baj.
Erre nem nagyon figyelnek az emberek, pedig jó lenne. Itt vannak a power bankok. Röpködnek az amperek, holott a gyári mondjuk 810 mA-s, ezáltal röpködnek az akkumulátorok is (szervíz).
-
eclipse006
őstag
-
Edi77
őstag
válasz
dragonfx #1704 üzenetére
Én született budapestiként mindig vidékre vágytam, nekem nagyon tetszik az az életforma. Szeretem a csöndet, nyugalmat, békét, amit Budapesten nem nagyon lehet megtalálni.
Más:Nincs visszaút, feltettem a KK-t...eléggé vegyesen érzem a dolgot, nagyon gyors, ez tény, de komolyabb teszteket csak délután fog kapni a rendszer.
-
Andris837
senior tag
válasz
dragonfx #1665 üzenetére
Ez olyan mint a vízálló óra pl. Nekem volt egy Casio órám, ami vízálló. Persze, az. De elvittem óráshoz, cserélt benne elemet és ugyan azt a tömítést rakta vissza ami benne volt, így ha vízbe mentem vele akkor simán bepárásodott.
Szép és jó dolog ez a "vízállóság", de nem látom értelmét. Persze, nagyon jó a strandon vagánykodni vele, meg a kádban facebookozni, de valljuk be kell ez nekünk? Persze mindenki más és más, de nekem erre nincs igényem. -
bubus66
nagyúr
válasz
dragonfx #1435 üzenetére
Én most vissza tettem a JB kíváncsi leszek arra a két hétre, hogy bármelyik szolgáltató kifogja adni, (bár legyen igazad) Max a független HUN az kijön talán. Ja addig teszteljük, hogy érdemes lesz-e feltenni vagy sem.
(#1440) ttiimdr
Másik készüléknek nincs fent drivere? Mikor csatlakoztatod akkor nem akar egy drivert telepíteni? Vagy Próbáld meg a SUS-sal és mikor csatlakozott a SUS akkor jó fog lenni a FlashTool is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
dragonfx #779 üzenetére
Nekem meg ez van de még nem sikerült a 160 percet letelefonálni ha meg sikerül akkor váltok a 2-vel nagyobbra azt csá, valamint nem érdekelne a 35 Ft-ps percdíj. Na meg az is amit az Edi77 art előttem pár hsz-szel.
Na itt jön ki az hogy a Vodanál nincs hűség idő ha nincs a 10 évem hanem mindjárt T-mobilos vagyok akkor már platina kártyám van és még nagyobb kedvezményeket kapnék.
Itt az élő példa
Ma kaptam a vodától egy számlát 2750 Ft-t hátralékról, érdekes nem mikor már 7 éve nem vagyok náluk, és az 7 év után jött ki (természetesen nem igaz) de hát a nagy Voda az ilyen már megszoktam, érdekes a családba mindenki vodás volt most mindenki Telekomos ennek valami oka van.
-
Edi77
őstag
válasz
dragonfx #552 üzenetére
Nekem az android assistant az első, ami települ a telóimra :-)
Wakelock detector egy nagyon hasznos alkalmazás, ki lehet szűrni vele, hogy melyik app hányszor ébresztgeti a telót. Ennek alapján szanálható is az app, ha nem gyári, vagy ha rootolt a teló, akkor a gyári is.
(#551) bubus66: Nekem most van 14%-on, lassan töltőre is teszem. Mit értesz takarítás alatt?
-
bubus66
nagyúr
válasz
dragonfx #480 üzenetére
Nekem csak az a véleményem, hogy ha jól működik egy rendszer mint ahogy írod, akkor teljesen felesleges, piszkálni. Persze ez az én véleményem. Csak azon röhögök, hogy sokan hogyan remegnek a KK-ért aztán lesz majd szidás, ha nem olyan lesz mit amilyennek szerette volna.
(#483) sebe
A Külsö SD-re való telepítéshez millió levelet elküldtünk a haverom beszélt a fejlesztőkkel ez is kevés volt az LG.nél a Black óta próbálom megoldani.
(#481) mr.tamasbiro
Nem regény csak az igazság, a másik te várod a legjobban az F6 topicban szerintem téged fog a legnagyobb csalódás érni Na mindegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest