Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #1880 üzenetére
Nagyon érik akkor a kádas kép
Ősz is vagy, Aqua is lesz...mi kell még??
(#1882) dragonfx: Nem tudom, miért lehet jobb, Vartanus szeretné ezt a típust.
Igazából, hogy pár napja használom a KK-t, nem mondhatom, hogy jobb, mint a JB, talán egy hajszállal a RAM fogyasztása és a gyorsasága, de emiatt lehet, hogy nem tenném fel újra. -
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #1827 üzenetére
A 350-nél pont nem volt tisztítva a RAM, Ha lepucolok minden szemetet és csak az android alapokat hagyom akkor nekem is lenne 500 MB. Ezért mondtam neked, hogy nem tudom, mert S4 minit még nem is láttam (csak képen).
Akkor kb ugyan ott vagy nem 50-55%-ka a RAM használat. Akkor meg miért panaszkodik, miért nem tisztítja meg, hangsúlyozom az a SmartRAMBoostre feltétele után készült. Tehát semmi tisztítás nem volt
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #1814 üzenetére
Szerintem két külön márka tudását nem biztos, hogy jó ennyire összehasonlítgatni, hisz tudjuk, hogy a TW mennyire RAM igényes. Volt Samum, de tettem is fel rá a TW helyett az Apexet, na, akkor normalizálódott vmelyest a dolog, de M2-re fölösleges másik launchert tenni. Nekem is átlag 400MB szabad helyem van, bár kb 33 telepített appom, van. Nem tudom elhinni, hogy valakinek szüksége van 100-150 appra, amit használ is. Ha meg ennyi app mellett a másfél gigából 300MB marad szabadon....hát, nem tudom
Ha 2GB-os lenne a RAM, akkor nem gondolkodnál ennyit Te sem
Szerviz: A Telemaxnál nem arról híresek, hogy ügyelnének a telók épségére, illetve lassúak és messze van.Ülj le egy csöndes helyre és nyugodtan gondold át! Amelyikhez a szíved húz igazán, azt vedd meg
(#1815) laca7909af: Nincs változás, de vannak rá appok
(#1817) Kempeti:Meg sem nyikkan
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #1814 üzenetére
Egy kicsit kitakarítva ennyi azért 1 Gb nem olyan rossz
Ez pedig csak a kedvedért vissza tett alkalmzások akkor sem húzott le 300MB alá.
Nálad a belakott rendszer mennyi ramot használ? Egy S4 mini tulaj 150-app-os telóján 300Mb szabad ram van.
Azért akkor nem vágnám magam hanyatt a 1,5 GB-ból 150 apk-nál 300MB hát nem valami jó arány
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Vartanus #1811 üzenetére
A honlap információi szerint a Samsung is a Telemaxhoz tartozik, a Sony nincs ott feltüntetve. ATelemax csili-vili, modern szervízközpont, profi nyomonkövetési rendszerrel- és sok reklamációval. Többen panaszkodtak összekarcolt telókra, az én Alcatelem is a Telenor és a Telemax között valahol összetörődött
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #1766 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet mert nem volt szerencsém össze hasonlítani a kettőt élőben. Azért mert fél Gigával több van bent nem biztos, hogy gyorsabb vagy esetleg jobban kihasználja a RAM-ot mint a 1 Gigás. Én azt tudom mondani, ha van rá módod és lehetőséged próbáld ki mind kettőt. Ha ugyan azt csinálja mint a lányom Advence akkor nem ajánlom, hogy havonta 2-3-szor lefagy és csak akksi ki-be tételével lehet újra indítani.
-
oliwire
őstag
válasz
Vartanus #1649 üzenetére
Én úgy tudom semelyik gyártó nem vállal garanciát a vízálló készülékeire beázás esetén. Nekem is volt egy ilyen esetem még anno egy Xperia Go telefonnal, beázott, mikor víz alá vittem és nem tudtam bizonyítani, hogy pedig én bizony alaposan lezártam a tömítéseket. Sajnos ahogy utólag tanultam a dologról, meg utánaolvastam a témának, a tömítésekről, ami a mobilokban van mostanság alkalmazva, az igen gyér védelem, maximum új korában tudja azt az IP védelmet biztosítani, ahogy telik az idő, leromlik. Azóta nem is választok vízálló telefont, eddig is tudtam figyelni a telefonra, sosem ázott be. Ez arra jó, hogy ha esik az eső, akkor nem kelljen félni, hogy a zsebedben elázik. Medence alá nem ajánlott, arra van kifejezetten erre a célra készült eszközök.
-
Newlachka
őstag
válasz
Vartanus #1620 üzenetére
Igen csak míg az Sp már 1 éves készülék és akkor felső közép kategóriának számított 4g képes telefon, addig az M2 jelenleg középkategória(felső közép a z1c) NEM 4g képes, viszont jobb eredményeket ér el a legtöbb benchmark programban mint az Sp.
Felesleges összehasonlítani folyamatosan, mert a fiatalabb készülék optimalizáltam és jobb. Ennyi -
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #1517 üzenetére
Én nem hiszek ezekben a merünli, úszni tudó elektromos ketyerékben
Lehet, hogy régimódi vagyok, de én nem kísérleteznék vele. Mert hát azért a nyílásokon keresztül becsordogálhat a víz, vagy nem? Meg nem olyan fontos ez a fícsör, hisz telefonálni víz alatt úgysem lehet
(#1516) kliszi: Legjobb tudomásom szerint csak Bubus próbálta 4.4-en Rootolni a telót, de eleddig sikertelenül.
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #1498 üzenetére
Csináld, max kalapozunk neked egy kicsit, ha nagyon borsos lesz az Aqua ára
Szerintem szolgáltatónál is kb olyan áron lesz,mint az M2, talán pár K-val drágább.
(#1505) bubus66 : hagyd a Rootolást, ne kínlódj vele, nem ér annyit az egész.
(#1506) saphancs:"te meg ne menj sehova, mindjárt jövök én is " +1
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #1384 üzenetére
(#1384) Vartanus
Akkor keres meg majd légyszíves és meg mondom, hogy honnan és mit kellene átküldni, ha frissíted KK-ra.
(#1380) sogesz
Küldjél nekem légyszíves 17-es végüről képernyő mentést a belépő oldalról az alkalmazás ikonokról, meg a telefon, menüből ahol a szoftver verziót kiírja. Köszönöm előre is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #1312 üzenetére
(#1311) eclipse006 (#1312) Vartanus
Igen feltettem mint ahogy meg ígértem itt a topicba, hogy felteszem. és tesztelem. Ki próbáltam a SUS és a FlashTool-lal is vissza lehet tenni a JB-t. Az alkalmazások közé került egy zseblámpa funkció, a telefonkönyvbe egy ICE -n ase Emergency a chrome az alap értelmezett böngésző (ebben) Pilr Expressz gondolom valami képszerkesztő.
-
tomcsa44
tag
válasz
Vartanus #1273 üzenetére
Csak a saját dilimet. Egy kéz, hüvelykujj, gépelés. Minél kevesebbet ütök mellé, annál jobb. Persze igyekszem mindig normálisan odanyúlni.
Ha nem sértelek meg, ezt leginkább az értheti, akinek volt már low end készléke. Szó szerint egy alcatelnél láttam azt, hogy az ujjam mellett jó 0,5 centire lévő ikont indította el. Nem nem, nem lógott rá az ujjam. Csoda, hogy nem a szomszéd nő telefonján böktem rá valamire.
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #1215 üzenetére
Wakelock Detector
Megmutatja, melyik alkalmazás hányszor ébresztgeti a telót alvó állapotban, és ha túl soknak találod, törölheted. Könnyen elcsípi a ludastNekem alap app.
(#1214) Pistike1985 : Nekem JB-n Wakelockhoz nem kell Root
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Vartanus #1191 üzenetére
Ahogy tesztekben is írják aki alacsony kategóriáról megy ehhez a Sony-hoz az talán észre sem veszi, nekem most egy ZTE Blade van ahhoz képest álom lesz, bármi amit ezen látnék
De fórumtárs tanácsára megpróbálom élőben megnézni.
Szerintem ebbe a készülékbe csak az köt bele aki nagyon igényes az ilyesmire a 230PPI én úgy gondolom egy nagyon jó középkat.
Korrekt készülék ez, főleg ahogy árban most már áll.
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #871 üzenetére
Nekem van egy 16 Gb kártya a telóban, mert a zenék, könyvek azon vannak, nekem így a jobb. A képeket folyamatosan mentem gépre és felhőbe ( tudom, tudom, jöhet az"ezdehülyeség"szöveg
).
Más: ma reggelre megmakkant a telóm: 18%-ra zuhant este 10 óta 54%-ról. Nincs beragadva egy progi sem, Wakelock Detector semmi extra eltérést nem mutat. Az android rendszer rántotta így meg valamiért. Képet mindjárt csatolok
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #863 üzenetére
Mersz nagyot álmodni Te is
De igazad van. Létezik egyáltalán 'álomteló'?
Hát, végül is a Te döntésed lesz, én is rágódtam a két telón, de jól döntöttem. Ha megveszed a most kb 1,5 éves telót, az 2 év múlva 3,5 lesz, míg ez csak 2. Na, meg ott a KK, ami bár engem nem izgat, sokakat mégis. Ezt is vedd figyelembe, bár nem tudom Nálad ez mennyire számít?
Bubus: értettem
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #858 üzenetére
(#860) Vartanus
Igen de a KK nem tudod át tenni mert legalább is az F6 topic olvasataimba csak ROOT-tal vagy saját file kezelővel lehet.
Köszönöm a dicséretet. Én is az M2 ajánlom neked. Sajnos az Advencen működik az App2SD vagy a Link2SD az F6 KK-án meg csak ROOt-al.
A kijelzőhöz szoktam mondani, hogy láttam én már szar IPS meg jó TFT (M2) meg még volt más is. Szerintem az M utódjának szánta d lehet, hogy az SP-jé lesz belőle.
Edi77 Ne szerénykéd, igen is légy büszke, azért, hogy felvállaltad, hogy elkészíted a Téma összefoglalót.
Kijött valami frisstés a független telefonokra 【FTF】D2303_18.0.C.1.17 Europe Ő lenne az szét szedtem, és meg lestem a bulid.prop-ot nem KitKat még mindig csak 4.3 lehet, hogy holnap felteszem, és megnézem mit ügyködtek vele.
Mert most ez van nekünk XPERIA M2 D2303 Central Europe 18.0.C.1.13
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #860 üzenetére
Nem, nem teher, csak ilyen kérdésekben bizonytalan vagyok, sokat kell még tanulnom, ám hülyeséget meg nem akarok mondani.
Igen, egy kis megalkuvás mindegyik telefonhoz kell, mert ami nincs az egyikben, megvan a másikban és fordítva. Jó kis technika, hogy dilemmáztassák a szegény júzert
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #853 üzenetére
Igaz nem tőlem kérdezted, de én nagy LG fan voltam nekem a szempont most az F6 után a frissítés könnyűsége, nem kell 3 hétig szórakozni egy ROM fel rakás, meg a falhoz vágással. Nekem most ez volt a legfontosabb mert. Viszont csak meg erősíteni tudom az (#852) Edi77 hozásszólását.
Edi77 ne mond már, hogy nem vagy mester aki ilyen szuper Téma összefoglalót tud készíteni az előtt le a kalappal.
(#856) Emberkeman81
12000000 le lett már írva a topickokba hiába akarsz 4.xxx felet bármit létrehozni ha kernelbe nem cserélsz meg kettő fájl a büdös életbe, még a link2SD sem fog ra telepíteni
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #853 üzenetére
Nem vagy az
Korábban már volt LG-m és valahogy nem jött be, meg olvasgattam, hogy eléggé macerás a frissítése is, én meg a mókolásokban nem vagyok szaki. Meg alakra valahogy nagyon emlékeztetett az S2-őmre, amit le akartam váltani. (Ja, a pakliban volt még az F6 is egyébként, de az azonnal kiesett, ahogy a megláttam igaziból.) SP elsőrorban az anyagiak miatt, hogy elhozhattam volna 0 Ftért, meg valahogy a Sony régi kinézete jobban vonzott. Aztán az ügyfélszolgálatos lány mondta, hogy még a frissítés ellenére is sokat visznek vissza szervizre. Nekifogtam itt a topikját olvasgatni, láttam hogy azért nem az igazi a 4.3 rajta, wifi gondok ugyanúgy vannak sajnos. Akkor felfigyeltem a T honlapján az M2-re, és valahogy a picit gyengébb kamera ellenére éreztem, hogy ő lesz a nekem való. Nem sokban különbözik igazából az SP tudásától, csak stabilabb, bugmentesebb -ahogy én olvastam-, nem akarok senki SP tulajt megbántani. Ez 4 magos, 1,2 GHz-es, SP 2 magos, de 1,7 GHz-es...kb ez kiegyenlíti egymást. Végül is, az győzött meg döntően, hogy az M2 csak egy friss, új teló, míg az SP meg kb 1,5 éves.
-
Edi77
őstag
válasz
Vartanus #851 üzenetére
Általánosítasz
Eddig csak Gyuru panaszkodott a hívásminőségre, más nem. Nekem semmi gondom a telóval, se egy döccenés, se egy lagg, semmi baj sincs vele. Tisztán hallok mindenkit és engem is tisztán hallanak. A képernyő megint nem gebasz, nincs vele gond, bár aki a pixelekre van kihegyezve, úgyis fog mindenben hibát találni. Sokat vívódtam, hogy M2, LG G2 mini vagy SP legyen, de nem bántam meg a döntésemet, és azt hiszem, ezzel nem csak én vagyok így. Azt nem hiszem, hogy német SIM-et is elfogad, ki kéne próbálni, vagy valaki, aki ezt jobban tudja, megmondja mejd.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #784 üzenetére
Az F6- az egy nagyon jól össze rakott készülék. Terméseztessen észre lehet venni a különbséget az IPS és a TFT között. Nem pixeles az M2, mivel a jobbik fajta TFT van bent. Nekem a sokadik LG után a frissítés egyszerűsége is szempont volt, bele fáradtam, az LG falhoz vagdosáshoz való frissítési módszeréhez. Az Én F6 semmi baja nem, volt.
Az M2-nél nem volt semmi gondom teszi a dolgát és egy átlag használat mellett, simán kilehet hozni 3-4 napot egy töltéssel. Az F6-nal kisebb kijelző mellett szintén átlag felhasználás mellett 2-3 napot lehetett kihozni, meg nekem már kell a nagyobb kijelző (mert kicsit vaksi vagyok már).
Nem tudok dönteni a helyetted, ha a G2 mini lenne akkor egyértelműen az M2 ajánlanám.
Nem tudom, hogy neked szempont e a KitKat, mert ha igen a Sony a júliusra ígért időpontra nem kapta meg, viszont az F6-igen de egy kalap határ fos, az egész 6 tettem vissza JB-re.
Szerintem, ha van rá lehetőség menj be egy T-Pontba és mind kettőt nézd meg.
Nekem meg érte a különbözetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- macOS PC-re
- Overwatch 2
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Lightyear - befektetési app
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest