Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #174 üzenetére
Köszönöm Feketét vettem.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
oliwire
őstag
válasz laca7909af #910 üzenetére
Szia!
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem a fényerőnek nem sok köze van az fps-hez. A videó felbontásának meg a processzor+GPU sebességenek annál inkább. Miért lassulva be a másodpercenkénti képfelvétel sötétben? Elképzelhető, hogy az M2-ben kisebb a lencseméret, és kevesebb fény jut be, ezért zajos a videó, ugyanannyi iso értékekre és fényértekekre állítva is.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz laca7909af #915 üzenetére
A vakut, ha bekapcsoltam, akkor látványosan csökkent a képzaj. A fényérték (vagy mifene) -1-re állításával ugyan nem csökkent, csak kevésbé lett zavaró. Vakuval meglepődtem, milyen tiszta lett a videó. Beltérben.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
oliwire
őstag
válasz laca7909af #915 üzenetére
Gondolkodtam rajta, és igazad van, hogy leesik az fps. Mivel sötét van, több fény kellene, ahhoz több idő kell, hogy annyi fény jusson a lencsén keresztül a szerzorba, ami a videókészítéshez kell, ezáltal kevesebb képet tud csinálni másodpercenként.
-
Marci79
senior tag
válasz laca7909af #918 üzenetére
Mobilon néztem vissza őket. A -2-es beállítással javult a minőség, de cserébe sötétebb lett a kép. A -1 és -1,5 tűnik a legoptimálisabbnak. Az én szememnek legalábbis.
Hogy pontos legyek, nem vaku, hanem "zseblámpa" volt a funkció neve.
Edi77:
És mit kapok a tesztért cserébe? Egy gyorsjavítást a legközelebbi Sony márkaszervízben? (Miért lenne harag? Ez még nem oltás/kötekedés nálam. )
Emberkeman81:
SD kártyahiba nem okozhatja? Vagy esetleg sérült érintkező a készülékben. Amit okozhatott egy óvatlan behelyezés is?
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Gery86
csendes tag
válasz laca7909af #938 üzenetére
Az elöző telómon rout után egy foldermount nevü appal meg tudtam oldani az sd kártyára való áthelyezést, gond nélkül működőtt, ha lesz időm dobok 1 linket.
-
Gery86
csendes tag
válasz laca7909af #938 üzenetére
Most olvastam az E1 alapból tudta az appok sd-re áthrlyezését [link]
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #973 üzenetére
Miért nem lehet az appokat áthelyezni? én átudom az más kérdés, hogy nem tudja használni
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #975 üzenetére
Milyen cikk?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #975 üzenetére
Szerinted kit érdekel a KitKat mikor tele van bugal, és van egy stabil jól működő JB. ha ki jön én csak azért teszem, fel,hogy az Edi77 beletudja írni a Téma összefoglalóba, hogy használhat vagy egy hatalmas fos ketrec. Mert jelen állapotban lévő KK-tól még az én P500 lévő kitakarított 2.3 is többet ér
Edi77 ez a cikk én elolvastam de KK-ról nem írnak semmit sem
(#975) laca7909af
Köszönjük a linket de nem jó az egerem, és nem tudok másolni a ctrl+c meg hiányzik legközelebb használd Link gombot
Figyi csak
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #978 üzenetére
és Bubus
Hogy tudta volna csak a Sony ezt kicsikarni a Googletól? Vagy, miért csak a Sony-nak engedte? Hisz háborog az egész androidos társadalom. Naneeeem, én tuti nem áldozom fel ezt a nagyon jó, stabil rendszert, mert a megszorítások nem érnek ennyit.
Nem arról van szó, hogy nem érdekel, persze, hogy! Csak egy külső sd-re való nagy kegyes engedélyezéstől nem fogjuk feltenni.[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #978 üzenetére
Akkor rosszul értelmezted, én még tele lesz buggal a KK csak kísérlet képen teszem fel. Az áthelyezést meg ha nagyon akarom akkor meg oldom Nem nagyon érdekel a KK és ezzel nem vagyok egyedül. Ha olvasnál vagy bele olvasnál az LOF6 topicba ha annyira jó lenne a KK akkor nem lenne 1500 letöltés a Logoutoból az OFFLINE módszernek ugye, amivel vissza lehet térni a JB-re.
www.mobilarena.huLinkeld már nekem be a mobilaréna oldalt mert nem találom, hol kell???
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #981 üzenetére
Akkor mit szólsz ehhez csak a következő körbe az lesz 2015. KK már el kellet volna felejtenünk és az Android L-re kellene koncentrálni
Lassan augusztus közepét írunk
Edi77
UP!! UP egy hatalmas piros pont neked.
Hisz háborog az egész androidos társadalom. Naneeeem, én tuti nem áldozom fel ezt a nagyon jó, stabil rendszert, mert a megszorítások nem érnek ennyit.
Nem arról van szó, hogy nem érdekel, persze, hogy! Csak egy külső sd-re való nagy kegyes engedélyezéstől nem fogjuk feltenni.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #981 üzenetére
Az is ok, hogy kiadják, de kérdés, hogy a szolgálltatók meddig fognak ülni rajta? Ha teheted, nézz be itt a topikokba, s meglátod, hogy senki sem ugrál a KK miatt, sőt, csak szidják, vagy mennek vissz JB-re.
BUBUS: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #984 üzenetére
Akkor van miről beszélni? Szerintem nincs eddig nem nagyon csúszott az F6 is megkapta "Ídőben"De ha nagyon kell a KitKat akkor holnap megyek a LIDL-be és hozok neked egyett
Most nézem meg jött a KitKat.
(#983) Edi77
Köszönöm a linket de közben meg találtam a ctrl+c gombot és működött.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #986 üzenetére
Ide is jöhet
Bocs, Bubusnak ment volna
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #991 üzenetére
Na jó neked is küldök egyet.
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #994 üzenetére
Nem sértésnek szántam, az újonc mivoltodra értettem... nincs harag?
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #994 üzenetére
Az F6 a Black után szerintem az LG az egyik legjobban el talált telefonja volt. Én mint már sokszor le írtam, belefáradtam a LG ősköri módszerrel 3 hétig (kétszer földhöz vágva) tartó frissítési módszeréhez. Az M2 még csak most tanulgatom, mivel már régen volt Sony az is egy Arc S volt talán 2 hétig volt meg. Nekem ez volt a szempont pedig zsinórnba az 5. LG-m volt és így váltottam Sony-ra nem bántam meg.
Én a agyvérzés elkerülése végett az M2 ajánlanám neked. Most a kijelzőről ne beszéljünk mert a maga kategóriájában mind a kettő nagyon jó. Valamint annyit vettem észere, hogy egy (hangya fingnyival) az M2 jobban kezeli a RAM-ot az akkumulátornál egyekre sem lehet panasz, csak az M2-nél figyelembe kell venni, hogy ne lehet az akkumulátort kiszedni.
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #997 üzenetére
Ki ez az ördög az előbb meg nem ez volt???? Mármint az avatarod
(#993) Edi77
Küldjek egy zsepit? (#999) Na ja igen ti még tudjátok változtatni nekem 2 évig ezt kell nézegetni, talán tudok cserélni decemberben (mivel egyszer vagy is kétszer voltam rossz) így nem biztos.
Nem leszel sokba. Megérdemeled.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #1001 üzenetére
Nézzetek szét több topikban, kérdezzetek azoktól, akik KK-ról mentek vissza JB-re. Elismert és tudott dolog, hogy mennyire bugzik a KK.
Bubus megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz laca7909af #1011 üzenetére
milyen téren?
böngészőből a gyári androidot vagy a maxthon.t.
play nem kell apk4fun.on minden fenn van.
keep csak a helyet foglalja a g+ eddig sme használtam, de ha lemented a play.t és a szolgáltatásokat akkor bármior felrakod és legyurod ennyi."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Marci79
senior tag
válasz laca7909af #1057 üzenetére
Igen az, fehér. Gyönyörű, de alig egy hónapos. Hogyan fog ez kinézni egy év múlva?!
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #1061 üzenetére
Igen, fehér
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #1690 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #1693 üzenetére
El küldtem neked privátba mint írtam, is ezentúl csak ott lesz a részemről meg osztás.
Edi77
Nekem amire kell a JB-jé is jó volt meg ez is jó lesz szerintem. Ha időm engedi, és lesz kedvem akkor szombaton lemegyek Magyarország 3. legnagyobb folyójához és csinálok jó pár képet majd.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #1693 üzenetére
Ha közvetlenül a képhez vitt volna akkor nem oda teszem fel, azért fórum, hogy regisztrálni kelljen rá..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #1696 üzenetére
Került még bele azokat most csináltam a 2-3. a zászló tartós utáni az HDR a papír meg 100 ISO-val készült.
-
bubus66
nagyúr
válasz laca7909af #1855 üzenetére
Nem marad meg az m2 megy a piacra.
-
envagyok
veterán
válasz laca7909af #2027 üzenetére
A central Európát kell, igaz?
-
Troll56
tag
válasz laca7909af #2027 üzenetére
Leírnád részletesen a lépéseket?
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Troll56
tag
válasz laca7909af #2033 üzenetére
Nekem is elég szépen fut a RR3.
Valaki esetleg nem tud segíteni hogy honnét tudnám leszedni az nfs most wantedet? mert playen fizetős
(#2034) bubus66
köszönöm[ Szerkesztve ]
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz laca7909af #2729 üzenetére
Nekem csak frissítés után változott az ID és onnantól finish.
Ja és olyasmit ír angolul hogy ellenőrizzem a profilomat.Aztán bedob a play-re de ott meg csak eltávolítás és indítás van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest