Hirdetés

Aktív témák

  • tzolta

    tag

    Sziasztok!
    Az elmúlt napok szoftverfrissítős témájától eltérve leírom tapasztalataimat a R66 navigációról.
    A héten megvásároltam az élettartam navigációt teljes Európára 50ajróért. A vásárlás és a fizetés nagyon könnyen, egyszerűen (vajom miért nem lepődök meg?) működött a R66 honlapján keresztül. Ezután célszerű letölteni magát a programot gépre, onnan lehet a telóra áttölteni. A honlapon írt 8gb mérettől nem kell megijedni mert az az egész Európa térképet tartalmazza, de letölthető csak MO is. Miután telepített, aktivált indulhat a navigáció:

    Elsőre kicsit bonyolultabb mint az átlagos navik, vagy mint az OVI maps, de kis próbálgatással hamar rá lehet jönni a nyitjára. Két napig teszteltem. Az első tapasztalat, hogy NAGYON JÓl működik. Kipróbáltam teljes netes rásegítéssel ill. csak a saját GPS-ére hagyatkozva. Nincs különbség a navigációban, csak az első pozícionálás megtalálásában.
    Mikor már pozícionált kereshetünk címre vagy térképen.
    Keresés menü (nagyító):
    -Kulcsszó alatt kereshetünk címet nevezetességet stb.
    -Cím: szintén címekre lehet keresni
    -Kedvencek: megadható a gyakran látogatott helyeink pozíciója
    - Előzmények érdekes pontok értelem szerint
    Gyorsgombok (csillag): gyorsbeállításokat végezhetünk. A nyíl nézetet érdemes kinyomni, a térképelforgatást és az automatikus nagyítás bekapcsolni.
    Több: az alapbeállításokat adhatjuk meg
    Útvonal: új útvonal megadásánál van lehetőségünk megadni köztes pontokat akár többet is
    Itt van lehetőség az útvonal áttekintésére. Adatokat kiírathatunk mikor is megmutatja pontról pontra az utunkat, távolságot időt. Szimuláció is elérhető, ekkor hangos útmutatással végigjárható az útvonal. Innen is egyből indítható a tényleges navigáció.
    A navigáció remek, kb 3-10 mp az útvonalszámítás távolságtól függően. Indulás után frankón mutatja az utunkat 2d vagy 3d látásmódnál egyaránt. Ha eltérünk a megadott útvonaltól, pillanatok 2-3sec alatt újratervez és máris mutatja az új utat. Folyamatosan hanggal utasít időben szól kanyarodás előtt ill közvetlenül kanyarnál (most kanyarodj...).
    Egyirányú utcákba sem akart bevinni pedig direkt provokáltam, hogy köztes útvonalnak egyirányú utcát adtam meg, nem tudtam átverni remekül tette a dolgát.

    Összegzésképpen: kellemesen csalódtam. Remek navigációs szoftver a R66, telefonra tökéletes. Az NDrive-t nem ismerem de ezt kipróbálva nem érdemes várni rá, árban meg ugyanannyi.
    Ha kérdésetek van, írjatok! :)

    Bocsi de kicsit hosszúra sikerült, de remélem tudtam segíteni annak akit érdekel!

Aktív témák

Hirdetés