Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Ezt nem tudom honnan veszed...
Mert azt kijelenteni hogy "nem lesz benne", "soha nem fogják", balgaság, főleg úgy hogy a telefon hivatalosan még nem is jutott el Magyarországra.
Specifikációk ismertek, és a szoftveres bekapcsolás lehetőségét több nagy 3GS tesztelő csoport sem vetette el, bár biztosra sem mondták. Gondolom ők azért kicsit közelebb állnak a "tűzhöz" mint te vagy én. Ezért sem értem a kijelentéseidet.
Vagy esetleg van valami olyan infód az Apple fejlesztői csapatától amiről még senki se tud?
Az hogy az előzővel mi tettek meg és mit nem...én nem hallottam ilyen pletyit hogy a sima 3G-s verzió processzor sebességben többre is képes lenne hardveresen de nem aktiválták. Te hallottál ilyet? Mert egy linket dobhatnál róla...
Csak hogy tudd a tesztelői csoportok szerint, szoftveresen aktiválható lesz, amit esetleg egy pl. 4.0 szoftverrel akár aktiválhatnak is, ha a konkurencia túlságosan a fejükre nőne.
Ez logikus és okos lépés lenne, de ssenki sem tud biztosat....persze rajtad kívül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert azt kijelenteni hogy "nem lesz benne", "soha nem fogják", balgaság, főleg úgy hogy a telefon hivatalosan még nem is jutott el Magyarországra.