- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
140 ért szerintem megvenném.
Emlékszem régen a D500 at 110 ért vettem
Utána a D600-at 125 ért
E900 at 110 ért
D830-at 110 ért
U600-at 90 ért
U100 at na igen ezt csak 60 ért.
F500 ne 130 ért
G800 at 110 ért
I900-at 120 értÉs ha belegondolunk hogy ezek milyen kis tudással rendelkeznek meg elavult kijelzővel a HD hez kepést, jól fejlődünk.
Ano a D500. D600 , U600, G800 csúcs modell volt.
Na mindegy majd csak csökken az ára. -
Quasi_modo
nagyúr
Benchmark test: Samsung i8910 HD vs Nokia 5800 XM [itt]
-
ko.zozo
csendes tag
Ezt a készüléket nem a HD videó felvételi lehetősége fogja eladni, ezt mindenki tudja. Az Omnia HD (mind az Omnia, mind pedig a HD jelölés) csak ráirányítja a figyelmet a telefonra.
Ha valaki egy ilyen telefont vesz, az nem tudatlanul bolyong (de lehet "j") a mobiltelefonok világában, és nem a szaggató 720p-s videóért fog 180k forintot kiadni (én meg fogom venni ezt a készüléket, és ha videózni fogok, akkor így előre nagyobb esélyt látok rá, hogy a 720*480-as felbontást fogom választani, ez persze majd függ a teljesítményétől is), ennek ellenére nem szabad ócsárolni a videóját, mert mertek újítani, nem várhatjuk el, hogy egyből odaverje a profi kamerékat. Valahol ezt is el kell kezdeni, aztán majd lesz jobb is.
Még ha eredetileg az Omnia utódjának szánták is, változtattak az ilyen irányú üzletpolitikájukon, ezért is nevezték át egyszerűen i8910 HD-re. Az Omnia jelölést meghagyják a WinMo-s kütyüiknek, amik valóban az Omnia útódai lesznek. -
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #192 üzenetére
Szerintem is szép persze vigyázni kell majd rá az biztos.
De lényeg hogy a kijelző karcálló üveg. -
babosmiki
addikt
Engem is zavarna a fényes hátlap, de nem ezért nem veszem meg...
Amúgy a megoldás nagyon egyszerű, aki nagyon rá van izgulva a kütyüre!
Nagyon jó festési eljárások vannak és így olyan lesz a hátlapod amilyen csak akarod!
Ha akarod matt ha akarod színes ha akarod mintás!
Bár elég gáz, hogy egy ilyen drága kütyü hátulja szinte senkinek sem tetszik! -
Enjoy
addikt
Bárcsak ne ilyen fényes műanyag lenne a hátulja
Utálom az ujjlenyomatokat, meg ezen a fényes fekete lakkon nagyon gyorsan keletkeznek hajszálkarcok..
Remélem az elkövetkező napokban-hetekben kiadnak vmi hasonló tudású, de jobb anyagokból összedobott készüléket
Meg persze kb 50ezerrel olcsóbb árfekvésűt .. bár gondolom akkor nem lesz benne Amoled ablak... -
Poci3
tag
Hát ezen a héten mégsem lesz a teló a nagykereskedésekben.... Ez nagyon gáz
-
erdoke
titán
Az Omnia HD név csak beetetésnek szolgált, el lehetne végre felejteni az utódként összevetést. Az Omnia sikerességét akarták némileg meglovagolni a névvel, nyilván egy pillanatra sem gondolták, hogy ez a Symbian alapú gép lesz a trónörökös. Annál is inkább, mert az Omniának rövidesen jön utóda (talán QWERTY-s, 3,3" WVGA).
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #182 üzenetére
leesik 19 fps-re is néhány helyen. az nem lehet folyamatos!! platform, gép és programtól függetlenül ez nem vita vagy hit kérdése.
-
Nyusziman
tag
Szia!
Nem a gépemmel van a gond mert elég brutál konfigos, hanem a videoval--nézd meg a kocsi ahogy elmegy --nem sima. Más is látja a darabosságot nemcsak én és azoknak az embereknek is elég frankó gépük van
Lehet h én még régebbit néztem. Megkérnélek h elküldöd a linkjét a legújabbnak?
Köszi Üdv -
AS
félisten
Nekem sem szaggatnak a másik teszten lévő videók.
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam ezek az újabb videók nem szaggatnak. Pedig ez csak egy közepes gép.
-
Egál
csendes tag
válasz
Nyusziman #172 üzenetére
Egy újabb gépen nem szaggat. 4 éves pentium 4-emen akad igen, míg az egy éves noti röccenés nélkül viszi. Vicces hogy a teló ebből a szempontból erősebbnek tűnik ,mint egy asztali gép..
Kár hogy teljes kijelzőn még mindíg homályos, fátyolos kicsit a videó, nem érezni a HD felbontást, de a mobilok között jelenleg még így is a legjobb.. -
Bdanyy
addikt
Nah nokiaprogramokon már van is samsung garis 140ért.
-
-
PDA_FAN
tag
"...mert a Garmin XT által támogatott készülékek listájáról hiányzik a Nokia 5800 is..."
Nem ott kell nézni, hanem itt:
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939
Most az 5.00.50-nél tartanak, és már az 5.00.30 is tudta az érintőképernyős S60.v5 készülékeket kezelni.
-
Xever
csendes tag
-
AS
félisten
+ Még teszt de most Orosz!
LINK -
ronaldo
őstag
Ahogy a képen látszik a csóka kezében, erre olyan 3" körüli kijelző fér. Talán picit nagyobb. Tehát kijelzőben jóval kisebb lesz, mint az i8910 hd. Plusz ahogy ismerem én az üzletpolitikát, nem is amoled lesz, de még csak nem is symbian rendszerrel. De 2 hét múlva meglátjuk mi jön be ebből.
-
AS
félisten
Samsung I8910 HD VS LG GC900 Viewty Smart
LINK
Azért LG-re nagyobb kijelző is ráfért volna. -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
Lesz majd i8910 HD vs. N97 teszt is??Mert kiváncsi lennék rá bár azthiszem a samu mindenképp jobb választás. -
baboka87
csendes tag
Először is grat a teszthez, nagyon jól sikerült. Másrészt guriga1234el egyetértek. Én az Innov8et nem cserélném le erre a telefonra. Csak a nagy kijelző kellene belőle.
A pixon 12-re leszek még kíváncsi, de azzal is az a baj, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Xenon, optikai zoom... Tuti zárt OS lesz vagy gyengébb optika vagy nem tudom. -
guriga1234
addikt
Az Omniámat nem cserélném le erre. Még akkor sem, ha nem kéne árkülönbözetet fizetni.
A "HD"-s videó elég gyengus, életlen, szaggat. Vicc.
Próbáld használni a Szerkesztés gombot. Köszönöm. Pompi.
[ Módosította: Pompi ]
-
zsolidodd
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #146 üzenetére
ha erre is lehet handy shell-t telepíteni (elvileg sima ügy) akkor 1 tapicskolás, és kész is a bt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LEFTHORSE1 #146 üzenetére
Uhh, ez sok kérdés.
BT-n fogadott adatok üzenetekbe kerülnek, igen, innen nekünk kell kimentenünk őket.
A BT bekapcsolásához widget is van, ha akarod. Ez összesen két tapicskolás.
Igen, megkérdi.
A menüikonok alól nem lehet kivenni a szövegezést. -
AS
félisten
Mondjuk HD videó különösen nem izgat, inkább a HD lejátszó
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #147 üzenetére
ez igaz, csak pont a készülék legfontosabb újdonsága bukik el.
-
pabadam
aktív tag
válasz
Quasi_modo #147 üzenetére
De akkor ne "HD"-nak hirdessék, hanem "majdnem HD"-nak.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon közel van a Samu a tökéleteshez, de szerintem rossz az ízlésük, miért nem tudtak mindent e csodás kijelző mögé rakni, miért raknak az előlapra hiváskezelő gombokat, vagy ezt is levédte az Apple? Inkább lett volna vastagabb és rövidebb, mondjuk 100 milliméter. Kérdéseim: itt is az üzenetekbe teszi a BT-n fogadott fájlokat, majd innen kell mimagunk áthelyezzük őket majd töröljük? BT bekapcsolásához hányszor kell tapicskolni, illetve mennyi idő kell amíg elérjük hogy bekapcsolva legyen? Ha BT-n akarunk küldeni egy fájlt megkérdi hogy ''bekapcsolja a BT funkciót''? Ha elküldtük a fájlt akkor kikapcslo-e a BT automatikusan? A menüikonok alól eltüntethetők-e a szövegecskék?
-
pabadam
aktív tag
Én is kipróbáltam a tesztvideót 24p megjelenítésére képes kijelzőn és bizony csalódnom kellett. Rendszeresen megakad a kép, nem hozza azt a folyamatos flow érzést, mint amikor 24p filmet nézek.
Ez így kevés.
-
Bdanyy
addikt
Köszi Samsung, végre 2 és fél év után az N95 után egy telefon ami tetszik
Mondjuk nem hiszem hogy egyhamar lecserélném rá, bár ahogy a használt Samsungok ára esik, simán jó vétel lesz pár hónap múlva mint az innov8 is. Bár a gombok hiányoznának.
-
m@xsys
senior tag
Azért a jelenlegi ára kicsit fájt
-
lunaticz
tag
Gondolom azért van pár embernek hiányérzete mert amilyen technológiát ez a telefon felvonultat azt már mind láttuk külön külön más telefonokban. Talán egyedül a hatalmas kijelző amivel még nem találkozhattunk eddig. Újdonság kell a népnek
-
babosmiki
addikt
Hát igen! Ha már HD videó akkor legyen tökéletesen szaggatásmentes...
Külömben nincs sok értelme, csak zabálja a memóriát.
Az átlag 22 f / sec az mindig és minden lejátszón kicsit akadozva fog menni,
főleg a gyorsabb oldalmozgatáskor észrevehető.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a szoftverfrissítés sem fog ezen változtatni.
( I900 Omnia ) Sajnos.
Valószínű a korlát itt már a proci. -
rankesz
veterán
Abban tényleg igaza van joey-nak hogy a tesztvideo tényleg elég durván be-beszaggat.
Mondjuk mind2 gépen amin néztem ugyan az a videolejátszó van... -
Bog
HÁZIGAZDA
Csak az a kérdés, hogy az S60 Touch-on is fut-e ez a két alkalmazás... mert a Garmin XT által támogatott készülékek listájáról hiányzik a Nokia 5800 is.
A Sygicnél dettó.
Úgyhogy egyelőre nemigen van alternatíva, így a koronát sem tudom feltenni a tesztre.
-
copin
őstag
Ugyan nem engem kérdeztél, de...
mul-ti-touch, meg egy N-01A a zsebemből. Nem véletlenül voltam read only eddig. Igen, tudom, maradtam volna az.
Hogy be ónozzam a kommentem: Találtam a neten ISO tesztet róla. Egész tűrhető, minőségben produkált az auto módot elhagyva, persze kb. VGA-ig le volt kicsinyítve a kép.
-
PDA_FAN
tag
Akik a hazai navigáció hiányán keseregnek, azok számára jó hír, hogy a Garmin szoftvere fut a Symbian S60-on is, és van hozzá az i-Go-val egyezően részletes térkép is (ugyanúgy a Top-Map szállítja nekik is a térképet).
Egy ilyen részletes és igényes tesztre a koronát fel lehetne tenni, ha a szerkesztőségnek lenne egy ilyen esetekre bevethető Sygic vagy Garmin microSD kártyája, és ezzel tudná bemutatni a hazai használhatóságot.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #120 üzenetére
Szerintem itt jobbak a képek:[link]
-
valahogy többet vártam volna.
ahogy olvastam a cikket úgy csökkent a vonzalmam a telefon iránt
egyébkét a cikk jó -
Quasi_modo
nagyúr
Egy külföldi tesztben sokkal jobb képeket készítettek vele. Dícsérték is, hogy mennyit javult a képek minősége az új SW-rel.
Akkor ez most valami bétás cucc? -
leeate
senior tag
Más: Minek ez a sok megapixel mindenhova? Most nem azért, de hova kellenek 8 megapixeles kinagyítások? Az én monitorom most 1280x1024-es felbontásra van beállítva, ez 1,3 megapixel, ha jól értelmezem a dolgokat. 1,3 megapixel!! A HD tévéknél pedig még kevesebb. Szóval akik azt hiszik, hogy a pixelek számának döntő döntő szerepe van, hát...
(de lehet, hogy ezek az emberek plakátokat szeretnének készíteni a telefonjukkal, ki tudja..)
De lassan az érzékenység is ilyen lesz (vagy már az), hogy hűdejó, beállítom 1600-ra, aztán már nem fog bemozdulni semmi, az hót ziher. Az más dolog, hogy a képek a zajosodás és az ezt követő zajszűrés eredményeként ki lesznek mosva, de én elmondhatom, hogy a telefonomon van 1600-as iso is
-
Xever
csendes tag
Erősen gondolkozok rajta, hogy befektetek egy ilyenbe. A pénz kb rá van szánva csak eddig n97-ben gondolkoztam. De ez szinte minden ponton veri... Szóval ha véletlenül sikerülne az államvizsgám, amint megvan az eredmény rohanok telefont venni. És ha addig nem jön ki ettől ütősebb hatalmas kijelzős érintős teló akkor jó eséllyel ilyenem lesz.
-
leeate
senior tag
Kár, hogy beszámolóvideó nem járt most a cikkhez
-
AS
félisten
Jah ez még nekem is sok , bizony várni kell mert 170-180 ért nem veszem meg.
130 ért talán talán....
Mindegy időm van.
Annyit sajnálok hogy nem a Inov8 kamja van benne, de hát ez direkt van így.Legszimpatikusabb a teloban a 3.7 es AMOLED kijelző végül is ezrét venném.
-
AS
félisten
Jah ez még nekem is sok , bizony várni kell mert 170-180 ért nem veszem meg.
130 ért talán talán....
Mindegy időm van.
Annyit sajnálok hogy nem a Inov8 kamja van benne, de hát ez direkt van így.Legszimpatikusabb a teloban a 3.7 es AMOLED kijelző végül is ezrét venném.
-
Jegi
csendes tag
Ja és a Speedshop már 6.át ír!
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó készülék, igo remélhetőleg hamar elérhető lesz rá.
Az árára inkább nem is gondolok, mert sírógörcsöt kapok... -
Jegi
csendes tag
Hát sajnos nálam is szaggat a videó! Pedig felsőkategóriás Mac-on néztem meg.
Valószinüleg ez majd az új szoftverekkel javulni fog. -
AS
félisten
Már nem is ez a csucsmodel..
link
-
Mappa
addikt
"képek visszanézésének sebessége idegtépő"...
-
ronaldo
őstag
A végső konklúzió nem az, hogy 180 ropiért veszel egy telefont, gps-el, amit nem tudsz használni benn? Már csak ezért is (magyar viszonylatban legalábbis) óriási bukó.
Az AMOLED miatt örülök, remélem minél több telefonban megjelenik. A multitouch meg megint hatalmas baki (mondjuk nem a samsungé), mert ekkora panelen már értelme is van. Összességében persze nem rossz telefon, de ha fele ennyibe kerülne, akkor se rohannék érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest