Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poci3
tag
Nagyon szép Demok vannak rajta. Nem akadoznak és tűéles a képe! Hűűűűűű de gyönyörű lenne az IGO8...
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #396 üzenetére
Y-Browser, MicroPool, Fring, Google Maps. Mást nem mert várom a szingozó file-kat, utánna rakom rá sok progit.
-
Poci3
tag
Ha a füledhez emeled a teló (pl. telefonálsz), a képernyő elsötétűl
-
Poci3
tag
1: PartNeroGSM, magyar gari és 170.000 bruttó, de ebből visszakapok 34.000 (ÁFA), így szerintem megérte
2: Még nem tudok fotókat mutatni, de szépek
3: A hátlap fényes műanyag, még nem vettem le a fóliát
4: Na erre én nagyon kiváncsi vagyok, de most még nem tudom. Meg ügye az ember az elején nagyon nyúzza, telepít, stb. Így nem lenne reális. -
Poci3
tag
Következő tapasztalatok:
1. Nagyon gyors (menük közötti váltás, animációk, stb.)
2. Felraktam rá a Garmint, simán megy de én utálom, mert nagyon randa a grafikája (ha valaki elmondja, hogy miként varázsóljam rá a legujabb Nokia Maps-ot, annak örökké hálás leszek).
3. Y-Browser is tökéletesen működik.
4. Szinte minde konfigurálható rajta (menü, bevitel módja, stb.)
5. Az irodai alkalmazások (PDF és a Quickoffice Premier csak olvasni tud, írni sajna nem).
Nagyon várom, hogy valaki segítsen a Nokia Map-al!
-
Quasi_modo
nagyúr
Kár ezen veszekedni.
Nézzetek át [ide]. Ugyanannak a tagtársunknak a hszeivel van tele. Ez ahoz képest sehol sincs.
De most inkább ON. -
hito
nagyúr
Na jó, én tényleg léptem innen...gyerekek azért ezt csinálni 3 nyavajás hsz miatt, amit szerintem meg is magyaráztam hogy miért volt. Vicc az egész
Ja és elnézést, a #388-ast már nem tudtam szerkeszteni fél óra távlatából, de legközelebb meghackelem az oldalt a kedvetekért.
-
Még jó. A gyakorlat és az előírás is az, hogy ha egy-kétsorosokat válaszolsz, akkor azt egy helyre teszed. Például úgy, hogy amikor a második ember üzenetére válaszolsz, a nevét félkövérrel kiírod. Vagy a szám is működik, ahogy csináltad, de a név a gyakoribb, mivel jobban azonosítható.
-
hito
nagyúr
Szeretnélek megkérni, hogy mielőtt kiosztasz valakit előtte nyisd ki a szemed és ne csak nézz, hanem láss is:
#373: hito válasza AS hsz-ére
#376: hito válasza stunts666 hsz-ére
#377: hito válasza Inarus hsz-éreVagy netán szabályzatot sértettem azzal, hogy az egyes - számomra érdekfeszítő - hsz-ekre egyesével válaszoltam
De ezt sem szándékosan tettem, hanem miután megírtam az egyikre a választ azután láttam egy másikat, amire szintén reagálni szerettem volna. Elnézést ha ezzel sértettem/átléptem a szemednek még eltűrhető szintet.
#382-re: nem volt ilyen amit állítasz!
Remélem így szerkesztve már legális...Egy hsz-ben 2 reakció 2 hsz-re
-
Lirion
addikt
Engem igazából két dolog billent a Satio felé: xenon vaku és a kompaktabb és imho szebb külső. Meg a kijelző használhatósága napon, amiről még elég kevés info van, de az eddigiek alapján a samus oled használhatatlanná válik.
-
hito
nagyúr
Sajnos AS-nek igaza van...kezd átrendeződni a piac. És ezt a lemaradó gyártók maguknak köszönhetik. Minden elismerésem a Samsung-é és az LG-jé. Az elvakult rajongók is tudják már ezt, de maguknak se vallják be. Ez ostobaság
Én is imádtam a Nokiát, de belátom, hogy egyenlőre nem rúg labdába semmilyen téren. N97 meg még mindig csak egy ráncfelvarrt N95. Ideje lenne lépni, amíg még nem késő -
AS
félisten
Itt az elsö felhasználó, és hol találok rá? Nokiaprogramok
Irta:
link
Re: Samsung i8910 HDHozzászólásSzerző: Majestic » 2009-06-18 csüt. 16:11:04
[I]Na én meg is vettem a magyar garisat. Mindig írok majd egy kicsit róla.1. Gyönyörű a kijelzője
2. Nagyon könnyü kezelni a Touch felületet.
3. A Helicopter Demo NEM SZAGGAT!!!Nagyon kellene rá nekem a Nokia Maps, vagy legalábbis a garmin legújabb verziója (utazok nemsokára külföldre).
Egyenlőre ennyi
ÁFÁ-san vettem de abból visszakapom az ÁFÁ-t. Így 136.000-ra jön ki [/I]
Egy képet is csinált a telojárol:
link
(megjegyzem garming tökéletesen megy rajta) -
Stunts666
őstag
Nokiának is meg a többi cégnek is az az érdeke, hogy minél nagyobb hasznot szerezzen. A Nokia is megtudná csinálni a Samsung HD vetélytársát. De minek? Elavult? Úgy is venni fogják. Kevesebbe kerül az előállítás, többért adja, több a haszna.
Úgy is elfognak adni annyi N97et mint amennyi HD-t elad a samsung.
-
AS
félisten
Na most jön egy kis olvasás
Hogy miért is olyan jó a HD Samsung, Nokia 97 menyire elavult.Huszú olvasmány:
link -
AS
félisten
Egy szavazás:
OmniaHD 39.53%
OmniaII 18.60%
OmniaPRO 4.65%
OmniaJET 37.21%
OmniaLITE 0%Érdekes, a nem oprendszeres JET van nagyon közel hozzá, omnia2 sehol.
Az én listám:
HD
JET
OMNIA2
OMNIA pro -
Yobi
csendes tag
Van valakinek infója, hogy a T-mobilenál lehet e majd kapni?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
AS
félisten
Ez az
Ez már jó ár :
link -
AS
félisten
Magyar garis I8910 en magyar nyelv van.
-
hito
nagyúr
válasz
Stunts666 #347 üzenetére
Annyiban tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy én is inkább HD felbontású videónak nevezném a vele készíthető videókat, nem HD minőségűeknek. Azért van különbség a kettő között sztem. Szép is lenne...majd a végén még telefonnal fogják leforgatni a Terminátor 5. részét
Már várom az okos kérdést, hogy: "ez akkor MKV-ban rögzít?" -
AS
félisten
Jah nekem is sok még sajna, de annyi jó infot kaptam hogy biztos ez lesz nekem.
-
Magnum_
nagyúr
149.000ft.... huha.... most nem tom megvenni....
Pannonhoz nem kerül be egész véletlenül?
-
Stunts666
őstag
Hát szerintem nem égett be. Ha megfelelően gyors lesz menüben az N97 akkor tökmindegy a 250 pont.
1.) Itt mondták mindig az okosok, hogy nem lehet ezekre a tesztekre adni.
Az N82-öm kb 480 pont körül ér el a Speedy Go!-ban és mégse játsza le folyamatosan a HD videót.2.) HD videó pl engem nem hat meg. Egyrészt nem fogok pöcsnyi kijelzőn hd-t nézni. Másrészt ha a nokiának dicsérik a fényképezőjét akkor sok ember rögtön rávágja, hogy "ne akarjuk már kiváltani a fényképezőgépeket telefonnal".
Én meg rávágom, hogy ne akaruk már kiváltani a videókamerákat telefonnal.
ui.: Vakítás ez az egész HD. Nehogy már egy igazi HD film elfusson a sz*ros 600 MHz-es telón.
-
AS
félisten
Szegény 97 nagyon beéget
link
Samsung Omnia i8910 HD vs. Nokia N97 benchmark
Samsung hd = 506
NOKIA N97 = 253Erről ennyit.
-
AS
félisten
Ha azt nézzük ez készülék már most jobb mint a OMNIA2 .
Csak jókat írtak a készülékről
Legerősebb része a videó lejátszás , és GPS , na meg kijelző, és gyors.Készülék automatikusan kezeli a felirat fájlokat is .
-
AS
félisten
Itt is:
link -
Gergi
senior tag
Itt már elvileg lehet kapni a telót magyar garral 150-ért: [link]
-
Terraxx
csendes tag
Most hívtam az egyik boltot, azt mondták nemrég beszéltek a nagykerrel és még nem várható a héten.
-
legiaap
félisten
Tessék kapható itthon is: [link]
-
sHe3p
csendes tag
rosszabb mintha el akarnál intézni valami sima ügyet a hivatalban....legalább a Samsung Jet már kapható Angliában...ha beelőzi itt nálunk a 8910-et,akkor kezet rázok valamelyik okos samsungossal...
-
Poci3
tag
válasz
Quasi_modo #331 üzenetére
Érdekes: ma már három helyről is kaptam visszahívást, hogy 1-2 napon belül érkeznek telefonok (állítólag más a Samsung raktárában vannak). A másik helyről viszont azt mondták, hogy lesz ilyen teló (147.000-ért) , de nem magyar menüvel alapban. Viszont van magyarosításuk, de még nem tudják, hogy sikerül rárakni a telóra...
A másik helyről (175.000) magyar menüset, magyar garisat igértek!
Na ezen igazodjon ki valaki!
-
Quasi_modo
nagyúr
Vagy csak úgy gondolják, hogy a magyarok úgy is megvárják az első áresést.
Vagy túl kicsi ország vagyunk. -
sHe3p
csendes tag
hihetetlen számomra hogy elvileg már 2 hete megjelent a telefon és még sehol sem lehet hozzájutni...
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #327 üzenetére
az oké, csak az eu-s xar kicsit erős és nem is igaz
-
joey04
titán
ok de frissíteni lehet azért őket? Gondolom igen. a magyar nyelv hiánya miatt maga a készülék nem lesz szarabb szerintem. Igazat adok, hogy sokkal jobb vétel magyar garival, de csak a biztonság miatt, mert maga a készülék semmivel nem rosszabb ha esetleg más EU-s országba szánták...
-
AS
félisten
A EU-son régebbi szoftver van és nincs magyar nyelv.
-
AS
félisten
Hivatalos Magyar Samsung garanciával nem kapható a I8910 HD!!!!
Majd írok ha lesz!!Eu-s xart ne hogy vegyetek.
-
AS
félisten
Még mindig nem kapható...
-
hito
nagyúr
Na akkor erre most még melegében rácáfolnék. Illetve feltennék egy költői kérdést. A tapasztalatokból kiindulva mi a franc köze van egymáshoz a telefonnal készített állóképeknek az ugyanazzal az eszközzel felvett videóhoz? Segítek: SEMMI.
Csak egy példát említenék, ami azt hiszem minden kétéséget kizáróan szemlélteti az állításom: LG KU990 (Viewty). Az állóképek minősége nyomdafestéket nem tűrően sz*r, egy valamire való fotót nem lehetett/lehet vele készíteni a mai napig. Ezzel együtt viszont a Viewty-val rögzített videók minősége sokáig egyeduralkodóvá tették a piacon, versenytárs nélkül maradt. Esetleg az N szériás Nokiák voltak képesek hasonlót - hangsúlyozom HASONLÓT - rögzíteni.
A nemrég megjelent LG Renoir és Samsung Pixon harc is bebizonyította, hogy ismétlem: "videórögzítésben LG a császár". Egyidőben teszteltem mindkét készüléket és az összehasonlítást a videórögzítési képességekre hegyeztem ki (mert nekem ez az egyik legfontosabb szempont), a Samu csúnyán leszerepelt.
Az első mondatodra reagálva: ez egy okostelefon topic, nem fényképezők és nem videókamerák topicja. Itt a témaadó készülékről volt szó, amit az adott kategória egy másik gyártó által képviselt ugyanilyen eszközéhez hasonlítottam.
Szerinted én fényképezőgépbe vagy videókamerába az LG-t választanám
A végére mégegy megállapítás (szubjektív vélemény): az LG-t (mint telefont) állóképek készítésében nem egy gyártó odaveri (Samsung is pl. INNOV8-al), viszont videórögzítésben senki (azonos paraméterek mellett, pl. videó felbontás). Számomra ez majdnem olyan mintha a telefonba épített számológépet egy másik telefonba épített üzenetkezelővel hasonlítanád össze.
-
válasz
Quasi_modo #299 üzenetére
Inkább a SIS fájlt kell megnézni, hogy nincs-e benne machineUID korlát a Nokia telefonokra. Ha valakinek van egy 5800-ja (a teszttelefon most nem tudom merre lófrál), akkor egy kis ráfordítással segíthetne kikutatni, szóval vállakozó kedvűek küldjenek PÜ-t
-
hito
nagyúr
XXL GSM: új, független 1év garival 169 900Ft.
-
hito
nagyúr
Mégvalami...ha esetleg valaki a HD felbontású videórögzítésre lenne rágerjedve (mint én
), akkor annak ajánlom, hogy várja meg az LG válaszát az i8910-re, ugyanis videórögzítésbe az LG a császár és ahogy elnézem az i8910-zel készített tesztvideókat, Ő is fog maradni
Nem kell hozzá sasszem, hogy megállapíthassuk, hogy az Arena - bár kisebb felbontásban - de 1000X élvezhetőbb, természetesebb és profibb videót gyárt, mint a Samu. Semmi bajom a témaadó készülékkel sem, de nekem egy picit elhamarkodottnak tűnik a fejlesztés. Bár az is igaz, hogy ha mindenki a másikra várna és éveket ülne egy fejlesztésen, hogy tökéletesre csiszolja azt, akkor még mindig valahol a Samsung E300-nál tartanánk.
Mod: a készülékkel felvett videók alatt hallható hangsávnak nevezett síron túli robaj egyszerűen SÍNTÉR
De ebben a Samu sosem volt erős!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest