Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
No tehát, ez a Névnap app attól lett nálam jó (hiába volt berakva a sose menjen alvóba általános energiatakarékossági profilba amellett, hogy én használom a mobilnál az energiatakarékossági lehetőséget) hogy magának az app-nak a tulajdonságainál beállítottam, hogy az akkumulátor "nem korlátozott".
Innentől már ismét jól működik.
A tippet a fejlesztő volt kedves megadni emailben, tehát van support.
-
MrCsiT
addikt
upsz.. igazad van: nem gyári, play áruházas, csak olyan régen használom minden telóm összes androidján, hogy már gyáriként tekintettem rá.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A 13-as droid óta van egy-két furcsaság a telón:
1. A gyári névnap app, ami nekem widgetként van kint a főképernyőn, képtelen frissülni: marad az előző nap mutatása benne minden nap, amíg meg nem nyitom és jobb fent a pipa jellel el nem fogadom a beállításait. Akkor átvált a konkrét nap névnapjára, de másnap már megint nem frissül. Betettem már soha nem alvó energiatakarékossági profilba, látszólag minden engedélye megvan.. nem tudom, mi baja lehet?
2., A Viber app mikor képet tölt le/fel, az erről szóló értesítést ott "felejti" a státuszsoron még azután is, hogy készen lett a feladattal. Ez egy automatikus mentésnél még eltüntethető a mentés kézi futtatásával, de egy kép fel/letöltési értesítés beragadása csak egy telefon újraindítással tűnik el. Erre van valami ötletetek esetleg?
Előre is köszönöm!
-
MrCsiT
addikt
No, reggel azért csak megjött az SMS, hogy így 3 hétre el is készült. A szervizes elmondása szerint, alaplapot, kijelzőt és aksit cseréltek benne. Oldalán (és szerintem a zsanéron is, de azt nem vettem le) fóliásan kaptam vissza.
Visszakerült rá a Spigen Thin Fit P S-penes tok
Azóta belaktam ismét.
Lehet, hogy a nullára formázás miatt, de most valamivel gyorsabbnak érzem a telót.
-
MrCsiT
addikt
Holnap már 3 hete lesz, hogy a középen elrepedt gyári fóliával szept. 20-al leadtam az Oktogon szervizben, ahonnan elmondásuk szerint beküldték a központba, de még nem jeleztek vissza semmit.
Lehet, holnap megkérdezem őket, hogy mi a helyzet a telóval, bár várnám, hogy hívnak vagy jön sms ha jutottak valamire?!
Azért, akik nem követték az előzményem azoknak leírom, hogy én jeleztem, hogy néha nem annyira hallom jól a másik felet ha hívnak, és azt is kértem, nézzék meg az aksit is, lehet azért molyolnak vele eddig..zsamiatt: nem tudom, hány és melyik szolgáltató simje tudja ezt nálad, de én kicseréltetném. Néha talán a Tkom játssza el, hogy kapcsolási gondja van, de azzal nem egy féle mobil érintett (nálam egy Note 10-nél volt ilyen, kb. fél éve, 1 napig)
-
MrCsiT
addikt
Pulsar: éppen ilyen fólia repedéssel adtam be az Oktogon Szervizbe garanciális fóliacserére a telefonom(igaz, az enyémen ennél szerintem csúnyább állapotban volt már.). Mivel 2-3 napot mondtak a fólia cserére mielőtt beadtam (igaz, mint írtam fentebb, kértem további -hangszóró és akku - vizsgálatokat is) most, hogy épp arra jártam, bementem így a 4. munkanap végén hozzájuk, hogy információt kérjek, hogy áll a javítás?
Erre közölte az ügyintéző, hogy vizsgálatra a központi szervizbe küldték a készüléket, majd ha visszajött, akkor szólnak és adnak információt ajánlatról(?), javítási díjról(?? miközben garis a teló, és átadtam a munkalapot, tehát látta azon is az ügyintéző, hogy garis a teló és a rendszerükben is látnia kellett, valamint sérült nem volt a leadáskor - hacsak a fólia alatt nem).. akármiről.
Hogy ez mikor lesz, arról semmiféle ötlete sem volt.
Egyre érdekesebb ez.. -
MrCsiT
addikt
Azt, hogy minden adatod mentsd le, és ők mindenképp csinálnak egy gyári visszaállítást, már évek óta mondják a szervizek és valami van erről a kapott átvételi papíron is, ez nem vélekedés.
Az már a dolog másik oldala, hogy inkább én nyomok egy gyári resetet, minthogy átadjam a belakott telót egy idegennek.Nem lett meg 3 nap alatt, mert péntekig semmit nem jeleztek vissza. Kértem, hogy nézzék meg a hangszórót,.mert sokszor nem a legjobban hallom a másik felet. Erre az átvevő azt írta a munkalapra, hogy a hangszóró hibás. Nem vitáztam ezen vele.
Majd közölte, hogy mivel eléggé sérült a fólia (ugye a hajlításon, ezért is adtam be) így nem tudja, mit találnak majd alatta ha leszedik, vajon a kijelző is sérült-e vagy sem, de most nincs ilyen kijelzőjük. Itt azért elkezdtem pciit töprengeni, mire fog ez kifutni, de az biztos, hogy ha bármi is lesz a kijelzőn, otthagyom, hogy akkor hajrá, tessék cserélni.
Kértem még, hogy nézzenek rá az akkura, rendben van-e?
Ezek után, meglátom, mikor és mivel hívnak, mi lesz a vége a szervizelésnek? Majd megírom.
-
MrCsiT
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
Az imént voltam bent az Oktogon Samsung szervizben (Aradi utca 2. alatt) , ahol a Fold 3 belső fólia csere kérdésemre az ügyintéző az alábbiakat mondta:
- garanciális ügyintézéshez számla és garanciajegyet kér(t volna, de csak érdeklődtem, semmi nem volt nálam ezekből);
- nem volt hajlandó gyári szám alapján megnézni a garit (érdekességként kérdeztem rá);
- a telóról mindent le kell menteni, mondta;
- 2-3 nap, mire kicserélik a fóliát.Aki ettől eltérő infót kapott volna ugyanebben a szervizben, ossza meg, kérem.
Ha megyek újra, majd megkérdezem, mennyibe kerül a csere nem garis telóra?
-
MrCsiT
addikt
Érdeklődnék, hogy 5 Ghz-es wifin
- ki mekkora max. sebességet tudott mérni?
- és milyen programmal?
- milyen internet sebességű csomaggal és szolgáltatónál?
a Fold 3-al?
A tesztben írt "akár 2000 Mbps"-t hogyan kell érteni? Akár 2000 Mbps csak letöltési sebesség, vagy mondjuk ez 1000/1000 le- és feltöltés párhuzamosan?
-
MrCsiT
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
Ez elég rosszul hangzik.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A belső fólia kezd eltörni a hajtásnál a telón.Cseréltetném, mielőtt rosszabb lesz és esetleg megkarcolja a kijelzőt is.
Kérdés, hogy hol cserélik (van -e gyári Samsung fólia rá valahol Pesten?) és ha nem gyárira, akkor mire érdemes?
-
MrCsiT
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Teljesen egyetértek, és ez talán a teló egyetlen igazi negatívuma: Note 10+ volt az előd, ami a családban maradt, és egy egyszerű előkapod és lősz egy képet esetben énekelni lehet a különbséget, halálra alázza a Note 10+ ezt a telót.
Zoomolva készített fotó pedig egyenesen tragikus:5-6 méterre lévő célpont egy elmosódott paca lesz.
(Mindkét eszköznél alapbeállításokról és gyári kamera appról beszélünk.) -
MrCsiT
addikt
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Az Accubattery Pro amit feltettem a telóra, bekapcsolt kijelzővel 6h-s üzemidőt vizionálna (2 simmel) több töltési ciklus alapján, viszont szegény azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki pl. Travian-t és mellé Clash of Clans-t játszik mondjuk utazás közben, mert ezek meredeken fogyasztják az aksit..
További - kvázi normál használatú - tapasztalatokat majd ír valaki más

-
MrCsiT
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, de annyira rühellek postázni, hogy inkább meghirdettem személyes átadás-átvétellel
(főleg, hogy szerintem külföldi a bolt) -
MrCsiT
addikt
Nos, vettem egy Note Pack-ot - mint számomra kiderült, tévesen - mert ugye, mi lehet az eltérés az S Pen és az S Pen Pro között (ha a bluetooth nem kell elvileg)?

Aztán kiderült, hogy az egyik leghasznosabb Note funkciót, a lezárt képernyőnél történő képernyőre írást csak a Pro-val tudja a Fold 3 : a funkcióhoz "Pro"-t kell regisztrálni a készülékhez.. Ugyan, megnézhettem volna előre, de fel sem merült bennem, hogy Pro kellene hozzá?!
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Két sim kártyával, nálatok látszik a voLTE kijelzés mind a két simre?
Nálam egy Tkomos (domino) és egy Digi előfizetéses sim van a telóban. A "Mobilhálózatok" menüben csak a Tkomos sim-re van "VoLTE hívások" választókapcsoló (ugye be/ki állással), a Digis simre nincs. Ezzel együtt, a Digis simen működik a voLTE szolgáltatás, teszteltem, csak fura, hogy miért nem mutatja a telefon? (Előtte Note mobilokban megvolt a beállítás mind a két simre, ha jól emlékszem.)
más:
surda96 : Honnan vennéd, tudnád linkelni, kérlek?
más: volt, aki kérdezett tokra. Ahogy nézem, vannak olyan típusok, amiket itthon szinte lehetetlen beszerezni, de német amazonon érdemes lehet nézelődni. Pl. ez: Spigen Thin Fit P Case Compatible with Samsung Galaxy Z Fold 3 5G egész érdekes - már, ha kell a toll is.
De ez és ez is jó lehet valakinek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL STAGE 2 9634
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(főleg, hogy szerintem