Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én cseréltettem még garanciában az oktogonon fóliát fold 3-on, kb. 2 nap volt és az első ingyenes volt. Sajnos kevesebb mint 1 év múlva fel is jött szokásosan középen felugrott. Akkor megkérdeztem mennyi lenne, akkor volt 18 ezer ft ez volt kb. 2023 június körül.
Akkor nem csináltattam meg megint hanem leszedtem a fóliát és használtam simán 1-2 hónapot, nem lett baja de mivel én a tollat is használom nem akartam kockáztatni ezért inkább raktam fel fóliát, mivel felraktam már pár tucat fóliát életemben úgy voltam megpróbálom ezt is, szerintem alig nehezebb felrakni mint egy sima fóliát. Én a whitestone fóliáját raktam rá kb. szeptemberben és még mindig olyan mintha most raktam volna fel, még a hajlításnál se kezdett el kicsit se feljönni. A mini buborékok is 1-2 nap után maguktól eltüntek, számomra ez a fólia még jobban vizsgázott mint a gyári. Sokat spóroltam a fóliával mert már éppen új telót akartam venni (fold 5 vagy magic v2) de annyira jól sikerült mintha új telóm lenne ezért elnapoltam a fold 6-ig a váltást.
Csináltam róla képet (most hogy nézem úgy néz ki mint bubi lenne bal alul de az nem bubi)
Használat közben a hajlítást szerintem kb. ugyanúgy látni mint az eredeti fóliával, de ha sérült az eredeti akkor sokkal kevésbé.

Ha 15+ a fólia csere akkor én azt mondom megéri megpróbálni otthon ha nem ez lesz életed első fólia felrakása. (A whitestone csomagban 3db van (előlap, hátlap, belső kijelző), ne a belső kijelzővel kezd és akkor gyakorolhatsz is előtte.))
Egy érdekes infó, ha felrakod a fóliát akkor az elején a hajlításnál (pontosan ahol a két "védő fólia" vége volt) használat közben láthatsz egy vékony csíkot ahol más a fénytörés ezért olyan mintha "megrepedt" volna, de nem repedt meg NE szedjétek le ez miatt, 4-5 nap és az a csík eltünik teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest