Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kenwood
üzenetére
Igen, törvényes lehetőség nincs, de például a bankrablás sem teljesen törvényes. A telefonhoz kötött fix MAC address pedig valóban simán ad lehetőséget durva visszaélésekre.
A jelenleg kurrens Androidon alapértelmezett, hogy kapcsolódásonként frissülő MAC-címet használjon. Ezt ugyan AP-onként le lehet tiltani (én pl. a családi eszközökön a saját hálózatokra letiltottam), de lehet találgatni, hogy hány egységsugarú felhasználó teszi ezt meg, különös tekintettel arra, hogy sem erről a lehetőségeől, sem magáról a MAC addressről nem tud.
MaCS
-
válasz
kenwood
üzenetére
Nem értem a kérdést. Nyilván a hálózatra. Egyszerűen nem a gyárilag beégetett MAC addresst mutatja a wifimodulja az AP-nak, hanem egy minden alkalommal esetileg generáltat. Azt, hogy ezek az eldobható MAC-címek hogyan készülnek, illetve regisztráltak, gyártóra visszavezethetőek-e (feltételezem, hogy annak kell lenniük, hiszen ez kötött pálya), nem tudom.
MaCS
-
Diokhan
addikt
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kenwood
üzenetére
futni szoktam vele, és bármilyen módon mértem pulzust, lépésszámot, kilómétert, 5%alatt van az összes jobb féle mérés egymáshoz képest. huawei és egyéb kinai cuccok szoktak eltérni ettől, de nekem nagyon jól mér.
úszás talán az egyetlen, ahol 5%ot képes meghaladni, de ott ugye nem tud GPSt használni, épületen belül.
-
válasz
kenwood
üzenetére
Dettó. Nálam is elég jól működik a magam felé fordítás, és nem tapasztalom, hogy felesleges bekapcsolásokat okozna.
Karlendítésre sem reagál, ami mondjuk nem is nagy baj, mert egyrészt nem igazán gyakorlom ezt a mozdulatot, másrészt, mert amúgy is baromi nehéz felfelé kinyújtott karral leolvasni az órát.
MaCS
-
szuk_jozsef
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Oké oké csak ahogy észrevettem hogy a napi mozgásommal nagyon sokszor bekapcsol a képernyő ami olyankor is meriti az órát amikor nem vagyok kíváncsi rá.A másik véglet meg az hogy utálok plusz mozdulatot tenni azért csak hogy kapcsoljon be a képernyő.Lehet megpróbálom az Aod-t lehet hogy nem merülne annyira,mivel az én esetemben kb 20× biztosan bekapcsol a kijelzö.Ti milyen módszert használtok az óra felébresztésére?
-
Ubul86
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
" az nalam a sajtreszelovel kategoria"
pedig pár évig-évtizedig használták-használják az emberek
jó, persze órán más, de qwerty-vel még nehezebb lenne megoldani, akkor már bixby, tudtommal ha beolvasod neki, akkor fogadja...persze csak angolul
ennél könnyebb megoldást kötve hiszek hogy lehetne gépelni, mint a sajtreszelős megoldás -
Doosa
aktív tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Sajnos ez van nálam is így van. Céges teló, így kötelező a 6 jegyű pin az órán policy miatt. Ráadásul minden reggel be kell írnom. Csak még nem jöttem rá, hogy miért. Vagy azért mert minden nap kötelező egyszer, vagy mert alvás közben laza rajtam az óra és nem érzi hogy rajtam van. Mert az ugye alap, hogyha leveszed utána rögtön kérni fogja a pin-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok ajándék extra szíj
- APPLE WATCH 11 46mm CELLULAR ( eSIM ), SPACE GRAY, PÁR NAPOS, 24 HÓ GAR, ÜZLETBŐL
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csináld másik kézzel