Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Miért vettél ilyen órát, ha zavar ez a funkció? Megjelenésekor ha jól emlékszem ez volt az egyetlen ilyen eszköz, amivel lehetett telefonálni az Apple Watch-on kívül, ami nagy szó szerintem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Dokker2
tag
Egyebkent nem ertem miert zavar az ha az ora is jelzi a hivast. Ne ott vedd fel hanem a telon. Es akkor a telefon mic/hangszoro mukodik. Az ora semmit se zavar be
Es egyebkent a telefonos app al ki tudod kapcsolni hogy jelezzen. Es akkor meg az oran sem jelzi ki a hivast
[ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
Én annyiban valtoztatnek hogy galaxy watch-ra irtam a leirast. gear s3-ba nem tudom van e ilyen. Vagy annal hogy működik. Én ha a telefonról telefonálok akkor az óra kijelzője még csak fel sem villan. És minden a telefonról történik. De ha mégis átmegy a hang és mic az órára akkor hivás közben a telefonon is be tudod állitani hogy melyiken történjenek a dolgok. Igaz minden hivasnal elején be kell allitanod. De jobb a semmitol ha nem talalsz masik megoldast...
-
őstag
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
RockCNC
senior tag
Túrázáshoz a legjobb a Locus map. /nem az ingyenes/
Az óráról navigál, nem kell a telefont néznem, így nem is merül a teló.
Fel is veheted az útvonalat, amiből mindenféle statisztikát készít.
Erdélyben és az osztrákoknál is jól teljesít.
Kéken meg elengedetlen a Locus map, bélyegzőt és minden egyéb mást lehet importálni...
Halkan megjegyzem, hogy az órát ezért is vettem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest