- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
Túrázáshoz a legjobb a Locus map. /nem az ingyenes/
Az óráról navigál, nem kell a telefont néznem, így nem is merül a teló.
Fel is veheted az útvonalat, amiből mindenféle statisztikát készít.
Erdélyben és az osztrákoknál is jól teljesít.
Kéken meg elengedetlen a Locus map, bélyegzőt és minden egyéb mást lehet importálni...
Halkan megjegyzem, hogy az órát ezért is vettem... -
Dokker2
tag
Én annyiban valtoztatnek hogy galaxy watch-ra irtam a leirast. gear s3-ba nem tudom van e ilyen. Vagy annal hogy működik. Én ha a telefonról telefonálok akkor az óra kijelzője még csak fel sem villan. És minden a telefonról történik. De ha mégis átmegy a hang és mic az órára akkor hivás közben a telefonon is be tudod állitani hogy melyiken történjenek a dolgok. Igaz minden hivasnal elején be kell allitanod. De jobb a semmitol ha nem talalsz masik megoldast...
-
Dokker2
tag
Egyebkent nem ertem miert zavar az ha az ora is jelzi a hivast. Ne ott vedd fel hanem a telon. Es akkor a telefon mic/hangszoro mukodik. Az ora semmit se zavar be
Es egyebkent a telefonos app al ki tudod kapcsolni hogy jelezzen. Es akkor meg az oran sem jelzi ki a hivast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Medence topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged