- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
bajnokpityu #5494 üzenetére
Érdekes mert a Huawei P30 Pro fordított töltése meg tölti a Galaxy Watchot.
-
válasz
bajnokpityu #5498 üzenetére
Nekem a teljesen Samsung S2 óra töltőjére is panaszkodik. Tölteni ugyan hajlandó, de az írja, hogy használjak eredeti Samsung tartozékokat!
MaCS
-
bajnokpityu
félisten
válasz
anonymus89 #5495 üzenetére
samut csak samu cuccról tudsz vezeték nélkül tölteni elvileg.
minden más véletlen mák, ha tölti. van töltőpadunk, ami nem samu, és tölti, de ez a ritkábbik. -
válasz
anonymus89 #5493 üzenetére
Inkabb a Samsung EB-U1200CSEGWW töltőt ajánlom!
Sőt még olcsóbb is -
anonymus89
addikt
válasz
bajnokpityu #5494 üzenetére
erről sem tudtam havernak van mate 20 proja de másik vezeték nélküli töltésre alkalmas mobilja nincs.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
anonymus89 #5493 üzenetére
ahogy a huawei mate 20pro forditott töltése se tölti a samu cuccokat, ez várható volt.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #5121 üzenetére
Srácok kaptam egy Xiaomi 10.000mah wireless power banket ilyet ne vegyetek óra töltésére mert nem tölti. Két verziója van de csak az outputokban térnek el.
Csak közérdekű közlemény volt. -
Dokker2
tag
válasz
Diokhan #5490 üzenetére
Azert nem semmi kulonbsegek vannak akkuban a 42 es 46os kozott. Nekem reggel 8tol este 10ig van a karomon az ora es 3 napot bir ki. Es ezalatt vegig megy az always on display. Ejszakara meg repulo mod van bekapcsolva. Ha nincs AOD akkor 5 nap. Es mindket esetben este rakom toltote 3-7%-nal.... 46os van nekem...
-
IOX
tag
Vérnyomást még az Omron órája sem tudja pontosan, pedig annak a karpántja felfújódik.
-
Diokhan
addikt
válasz
bajnokpityu #5485 üzenetére
Azért, mert 46mm watch-ban kb kétszer akkora az akku, mint a
42mm-es tesójában és az active2-ben is. Egyébként valóban majdnem ugyanaz, leszámítva az akku méretet és a Bluetooth 5.0-t. -
Diokhan
addikt
Értem. Én sosem kapcsolom ki a Bluetooth-t az órán, mert ha nem akarom, hogy csatlakozzon rá a telefon, akkor a telefonon kapcsolom ki, bár az is nagyon ritka. Amikor leteszem az órát, mondjuk tölteni, vagy fürdés közben, alapból nem jönnek rá értesítések, és szinte alig merül. Szerintem felesleges kapcsolgatni.
-
Diokhan
addikt
válasz
Dokker2 #5479 üzenetére
Ebben biztos vagyok, a feleségem Active2-je sokkal tovább bírja egy töltéssel. Meg is értem, hisz újabb készülék.
Nekem 42mm watch van, és eléggé jól bírja akkuval, két nap nálam össze szokott jönni gond nélkül. Szoktam is csodálkozni, hogy nap végén még 60+ % van benne. 30-35% alatt már gyorsabban merül. De két napot szűken, de ki szokta bírni. -
hematoma1
senior tag
Ha sportra állitom mondjuk kerékpár,nem lehet úgy beállítani hogy ne csak 3 funkciót mutasson hanem többet.Esetleg más applikáció?
-
-
Diokhan
addikt
-
Bomc
aktív tag
válasz
Diokhan #5475 üzenetére
Ki lehet kapcsolni az órán is, ott szoktam ki-be kapcsolgatni, csak sajnos a kapcsoló a Beállitások - Kapcsolatok menüpontban van, pedig jobban örülnék neki ha lenne egy bluetooth jel a gyorsmenübe és ott egyszerűbben lehetne ki-be lehetne kapcsolni (mint a telefonon (S10))
-
Diokhan
addikt
Mivel az órán nem lehet kikapcsolni a BT-t, (legalábbis én nem tudok róla, BT gyorskapcsoló csak a füleshez van az óra navigációs sávjában) ha jól értem a telefonod beállításaiban érted a kérdésed. Nos mondd el, hogy milyen telefonod van, és meglátjuk. De egyébként androidban alapértelemzetten ott van a BT kapcsoló a fentről lehúzható navigációs sávban. Ha hosszan tartod rajta az ujjad, akkor egyből oda navigál a BT beállításokhoz.
-
Bomc
aktív tag
És nem lehet bluetooth kapcsolót kitenni valahogy a gyorsmenübe, ne kelljen a ki-be kapcsolgatáshoz bemenni a settingsbe meg a kapcsolatokba?
-
Bomc
aktív tag
Az mitol van hogyha wifin kapcsolódik az óra a telefonra (S10) akkor a Samsung Wearablesbe elég sok menüpont nem elérhető, számlapokat se lehet átvinni, zenét se, semmi beállitás nem elérhető(?)
-
taxi18
csendes tag
válasz
Diokhan #5463 üzenetére
Szia ! Semmit nem tudok letölteni csak pörög a töltés órákig és semmi Galaxy Watch (wear) le van töltve de órákat sem lehet leszedni.Sőt az óra frissítéseket sem engedi.Mióta frissítettem a telot szerintem azóta szaraxik android 10-re
sőt még erről az oldalról sem enged semmit -
Diokhan
addikt
Türelem, néha van ilyen. Feleségem A80-ra néhány napja két órán keresztül próbált letölteni egy face-t, nem ment. Mondtam neki, hogy ebédeljünk meg és újra próbáljuk. Ebéd után újra próbáltam, simán fel ment, valószinüleg csak hálózati hiba vagy ideiglenes szerver hiba.
-
taxi18
csendes tag
üdv ! galaxy store-ból nem lehet letőlteni semmit a Galaxy watch-ra , frissítettem a galaxy A50 telot Android 10-re azóta xar ,mi lenne a megoldás? köszönöm a válaszokat.
-
-
monster95
tag
Na ez a sajt reszelős jó volt
Köszi a segítséget. -
Dokker2
tag
válasz
monster95 #5446 üzenetére
Valoszinuleg olyan mozdulatokat vegzel a kezeddel tobb percen keresztul mint amikor futsz. Kapcsold ki az automatikus edzes felismerest es tobbet nem lesz ilyen bajod. Ha megis elmesz futni akkor meg elinditod kezzel
Ez pont olyan amikor itt irta valaki hogy egyhelyben all egesz nap megis tobb 1000 lepest tesz meg..... Jah csak azt felejtette el mondani hogy sajtot reszel a konyhan egesz nap
-
monster95
tag
Sziasztok.Olyan problémám volna hogy munka közben egy helyben álláskor úgy hogy csak a kezem mozog ki írja hogy edzés futás észlelve és elkezd számlalni az óra.Ennek ilyenkor mi baja? :D
-
-
kicsi007
tag
-
Diokhan
addikt
-
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség
, leesett az óra gyűrűje, tud valaki szervizt Budapesten, ahol tudják javítani? Vagy - találtam javítószettet, csapágygolyókkal, rugóval, és alátéttel az ebayen - vegyem meg azt?
-
szilasz007
aktív tag
Szia! En pl kirandulasnal es edzo terembe kiserleteztem vele. a 150 es feletti csucsokat nem szereti, azokra hajlamos volt 130 korul merni. Kirandulasnal volt mikor fenyes idoben nem eszlelt pulzust. Ha a pontos meres fontos, akkor marad a pant es polar/garmin.
Ezt azert mondom igy, mert viszont pl kaloria teren, ez is es a garmin oram is nagyjabol hasonlo szamokat rogzitett a vegen, attol eltekintve, hogy a pulzus gorbe pontatlan volt a Watch eseteben. -
atoth
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem ezt az órát (R800) egy ideje, elsősorban sport/fitnesz célokra használnám (jelenleg fitbit charge 3- van), de elbizonytalanít, hogy a megjelenés utáni tesztekben szinte mindenütt kritizálják a GPS és a pulzusmérés pontosságát. Javítottak ezen azóta a szoftverfrissítések?
Megköszönöm, ha valaki, aki futáshoz, kerékpározáshoz rendszresen használja, beszámolna a tapasztalatairól. -
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy számlapot a samsung rendszerében. Viszont nem jelenik meg az órán, se a telefonon.
Tipp, hogy merre keressem? (samsung vevőszolgálat reggel óta nem tud segíteni) -
zoli669
tag
Sziasztok!
A Strava alkal mazásnak nincs widgetje?
Köszi!
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Gondolkozom egy ilyen oran, 46mm e sim verzioban.
Hetente 3x futok. Van, hogy 1, van, hogy 2, de neha 4-5 orat.
A telefont otthon hagynám ezért lenne fontos az e sim.
Egy toltessel kibír 5 ora futast, gps-el?
Nekem a pontos tav merese a lenyeg, térképet nem akarok nezni rajta.Mire számítsak akku merülesben?
-
dancsuri
veterán
válasz
monster95 #5423 üzenetére
[itt a lista] Legfrissebb elöl
-
monster95
tag
Sziasztok.Melyik szoftver kell tenni a 46 mm nem esimes(SM-R800)as modellre?
Illetve olyan problémam van hogy belélepek a download módba és ki írja hogy AP mellete számláló 1-24ig jutottam el.És nem akar eltűnni. -
monster95
tag
Sziasztok.Tudna valaki segíteni akár privátban is hogy hogyan tudok fel tenni olyan romot amivel működik a samsung pay?
-
monster95
tag
Nincs tetoválás.De most már nagy nehezen megoldódott.Én szerintem azért lehet ez mer elég koszos munkát végzek.De hogy valójában ez e volt az oka.Néha így is meg akad.De ha kicsit rányomom a kezemre az órafejet leméri egyből.
-
monster95
tag
Curve kártyával még mokolható a óra hogy samsung pay menjen?
-
hematoma1
senior tag
Ja és a csc kodot hogy lehet megnézni?
-
hematoma1
senior tag
Megtudná valaki mondani hogy kb mikor volt az óra legutóbbi frissítése?
R800 az óra. -
monster95
tag
Sziasztok.Olyan kérdésem volna hogy mennyire éri meg egy ilyen 46mm órát venni?
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #5403 üzenetére
Na megnéztem ezt én is és a feleségem Activ 2-jének belső memóriája 4bg. Ebből mennyi a felhasználó által elérhető terület? Mert alig 800Mb van szabadon és azt írja, hogy kép és zene nincs, és alkalmazások és számlapok foglalnak 877 megát. A többit akkor a tizen foglalja?
-
Diokhan
addikt
Van belső tárhelye a telefonnak, és a Galaxy Wear alkalmazással lehet rá másolni zenét anélkül, hogy utána online kellene lennie a telefonnak. Csak egy alternatíva...! De ha elérhető akar lenni telefonon úgy, hogy nem viszi magával a készüléket, akkor mindenképp eSIM verzió kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest